Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Dio studenata smatra da je natječaj za dom bio namješten

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
hothead12
Ukupno postova: 3
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.08.2009. 17:44 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

nije bit u tome jel 5 ili 50 ljudi izgubilo krevet,nego je bit u tome da se pokusaju vec jednom sprijeciti ovakve stvari gdje se nekoga izravno ostecuje naustrb onoga koji nema nikakvih prava na dom. zna se da svugdje veze i vezice odreduju stanje stvari ali sto je previse previse je. jest da bi se stanje popravilo kada bi se izgradio jos jedan dom( sad druga je stvar sto se ne krene u tu inicijativu), ali kad je ovih 750 lezaja sve sto osijek ima treba ovakve natjecaje provoditi fer i korektno, a ne da od 500 mjesta u novom domu ,300 "studenata" ga dobije izravno!!! to vec bode malo oci.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Svebor

Ukupno postova: 1672
Spol: Muško Muško
Post Postano: 19.08.2009. 18:09 
Naslov:  

ako se ne varam Osijek ima 20-25 000 studenata... s redovnim statusom... i nisu svi osječani. 750 mjesta na 20 000 je smiješna brojka tako da mislim kako zaista nije samo 5 ili 50 ili samo 500 ljudi izgubilo mjesto u domu... ali valjda je lakše razmišljati o ljudima kada su samo brojke.
znam i to kako su neki jednostavno odustali od natječaja upravo zbog mita, korupcije i, unatoč tome što je neki ravlić sklon tvrditi drugačije, netransparentnog natječaja.

SZ i rektorica - lopine i debili, a mi studenti smo još i veći jer dopuštamo da nas namagarče. svaki put.

Ukupno postova: 56
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.08.2009. 19:17 
Naslov:  

Hothead12, slazem se s tobom sto se tice izravnih mjesta al opet ako se trgovalo s izravnim mjestima, sto je najlakse za skontat onda stvarno nemam rijeci...
Meni je veci skandal kad dodju tamo neki politicari i kojekakvi akademski djelatnici pa se hvale kako smo mi jedan veliki sveucilisni grad i da smo mi zila kucavica ovoga grada i da oni sve daju studentima a studenti koji nisu iz Os nemaju gdje spavati zato sto "veliki" sveucilisni grad ima smjestajni kapacitet boli glava...

toshibaos
Ukupno postova: 55
Spol: Muško Muško
Post Postano: 31.08.2009. 13:33 
Naslov:  

hothead12 je napisao/la :
nije vazno kako znam,vazno je DA ZNAM! a za dom nisam povlacio nikakve veze,stovise sad sam otisao u stan jer mi dom ne treba....tako da ja nemam nikakve koristi...

i kako je u stanu??

žena
Ukupno postova: 93
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 12.09.2009. 17:40 
Naslov:  

sta dio, svi to misle!!!

Skoči u forum: