Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Gradonačelnik Bubalo najavio rezanje plaća u gradskoj upravi i tvrtkama.[Vijesti OSTV-a]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
bavaria
Ukupno postova: 262
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 12.09.2009. 16:02 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

W.M. Felt je napisao/la:
To je barem jasno. Gradnja od Grada u posljednjih nekoliko godina nije dobila niti jedan posao.

Pješački nadhodnik na željezničkom kolodvoru
Streljana Pampas
Spojna cesta iza JugaII

Toliko o tebi i tvojim info. Lažeš kao što ti laže i šef u Tomislavgradu.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Stipe2
Ukupno postova: 51
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 1
Post Postano: 12.09.2009. 16:25 
Naslov:  

arsen1 je napisao/la:
Stipe2 je napisao/la :
Sta to znaci? Da pojednostavim, naprimjer: radnicima u Vodovodu kojima placa nije rasla 13 godina uzimaju krizni porez, a sada ce im i placu smanjiti?
Zna li netko sta drugo u ovoj drzavi? osijek031.com smile

Tko je kriv što u Vodovodu plaća nije rasla 11 godina? Nema to veze tko je na vlasti. Vlasti su se mijenjale a Novoselić je ostajao netaknut. Tajna je u strahovladi i poslušnosti nekompetentnih i nestručnih rukovoditelja (dream tima) koji sve potpisuju i ugovaraju provizije koje se pokrivaju cjenom vode. Sad će biti još i veće!Misle kad potpišu da je to svršeno. Ćorak!
Svakom po nešto, a jednom sve - i vuk sit, a ovce na broju! Samo što su ovce ošišane do kože stalno. Tko im je kriv što se daju štrigat.

Sta je tema? osijek031.com smile

Ukupno postova: 154
Post Postano: 13.09.2009. 10:10 
Naslov:  

W.M. Felt je napisao/la:
Obično se tu pojavi prosječni Hrvat - onaj koji ne voli politiku, a za njega su svi političari kurve. To je onaj Hrvat koji bi u Sabor bacio bombu, jer se tamo samo svađaju i ništa ne rade. Otkud iz takvog krasnog naroda, tako divnih, radišnih i nadasve poštenih ljudi, otkud iz tako velikodušnih, uljudnih i tolerantnih Hrvata takvi očajni političari, sve do jednog kurve i lopovi, koje valja pobiti i baciti bombu? Nije valjda da je Hrvat, u sve te kvalitete, nekako neobično sklon da među sobom uvijek za Sabor bira najgore i najodvratnije? Vlada li to nekakva neviđena sila Hrvatima, da se nikako ne mogu oteti tim varljivim Hrvato-političarima? Ako su svi političari lopovi, a svi političari su isti, s obzirom da svi političari dolaze iz naroda (jer nemaju odakle), sav je narod isti, lopov. To je logika ovih Bavaria, i sličnih.

Krasna racionalizacija.
Kad se više ne može konkretno, onda općenito i to u bajkama.

Toliko si ogrezao u branjenje svojih miljenika da ti se potpuno izgubio smisao za realnost.

Reci to obiteljima ljudi koji će ostati bez posla i kruha na stolu, samo zato što imaju drugačija politička uvjerenja, a što je, iskreno se nadam, zadnje utočište demokracije...to-imati suprotna mišljenja....

Stidi se.

Bastro
Post Postano: 13.09.2009. 10:25 
Naslov:  

bavaria je napisao/la :
W.M. Felt je napisao/la:
To je barem jasno. Gradnja od Grada u posljednjih nekoliko godina nije dobila niti jedan posao.

Pješački nadhodnik na željezničkom kolodvoru
Streljana Pampas
Spojna cesta iza JugaII

Toliko o tebi i tvojim info. Lažeš kao što ti laže i šef u Tomislavgradu.

I megaprojekt, Biloševu Portanovu. Toliko o političko-graditeljskim netrpeljivostima.

PEGY

Ukupno postova: 2664
Post Postano: 13.09.2009. 11:02 
Naslov:  

DOSADNI STE!

Ajmo lijepo temu iz početka: koliku, u stvari, Bubalo ima plaću? neto?!

Kad to utvrdimo,idemo dalje vidjeti što se da napravtiti! Možda može sebi srezati plaću, čisto da krene.

Bastro
Post Postano: 13.09.2009. 21:44 
Naslov:  

@ Pegy
Ni ja ne želim više se natezati, ali stvarno ne mogu slušati više gluposti. Samo odgovor na pitanje, onda...

Moja je projekcija da će gradonačelnik vrlo pompozno i uz medijsku pompu i sebi srezati plaću kao veliki čin. No malo je poznato da si ju je početkom mandata i digao.

bavaria
Ukupno postova: 262
Post Postano: 13.09.2009. 22:21 
Naslov:  

Pisalo je negdje ... čini mi se blizu 16.000,00 kn ...

no to nije bitno, ipak je on gradonačelnik grada od 100.000 stanovnika i proračunom od više od pola milijarde kuna ...

kad malo bolje razmislite, uz svu odgovornost koju ima, to i nije neka plaća ...

snaša

Ukupno postova: 820
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 14.09.2009. 8:45 
Naslov:  

bavaria je napisao/la :

kad malo bolje razmislite, uz svu odgovornost koju ima, to i nije neka plaća ...

Baš tako..e pa kad toliko voli svoj grad a plaća mu je izgleda "simbolična"..ja se ne bih folirala nego bih bila gradonačelnik bez novčane naknade..

simo031

Ukupno postova: 6329
Post Postano: 14.09.2009. 13:47 
Naslov:  

snaša je napisao/la:
bavaria je napisao/la :

Baš tako..e pa kad toliko voli svoj grad a plaća mu je izgleda "simbolična"..ja se ne bih folirala nego bih bila gradonačelnik bez novčane naknade..

Kandidiraj se na sljedećim izborima, to je tvoje demokratsko pravo i eto ti prilike da postaneš gradonačelnik volonter/ka ! Sit sam te glupe retorike (foliranja) ja bi ovo ili ono... Svi bi mi tuđim ku _ c _ m gloginje mlatili , a kad bi i došli u priliku onda naglo obolimo od totalne amnezije i zaboravimo što smo prdili dok je drugi bio na vlasti . Ja prvi ne bih radio đabe jer prirodno je da se trudim da svojoj obitelji pružim što više.
E da, da te preduhitrim, jesam član sam HDSSB-a i tu sam samo da branim intrese stranke gradonačelnika i župana!

osijek031.com smile

snaša

Post Postano: 15.09.2009. 7:10 
Naslov:  

simo031 je napisao/la :

E da, da te preduhitrim, jesam član sam HDSSB-a i tu sam samo da branim intrese stranke gradonačelnika i župana!

osijek031.com smile

Ovo ti je totalno nepotrebno napisano, nadam se da ti za to daju dobru naknadu..jer stvarno da bi ovu valst " branim intrese stranke gradonačelnika i župana!" ..treba odvojit puno vremena i snage.
Ili to radiš iz čiste ljubavi ? Shocked

simo031

Post Postano: 18.09.2009. 6:26 
Naslov:  

snaša je napisao/la:
simo031 je napisao/la :

osijek031.com smile

Ovo ti je totalno nepotrebno napisano, nadam se da ti za to daju dobru naknadu..jer stvarno da bi ovu valst " branim intrese stranke gradonačelnika i župana!" ..treba odvojit puno vremena i snage.

Radim to iz istih razloga iz kojih ih ti tako "savjesno" pljuješ . . .

c-192

Ukupno postova: 268
Post Postano: 18.09.2009. 6:30 
Naslov:  

pozdrav iz tomislavgrada? osijek031.com smile

audiworld

Ukupno postova: 2078
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 18.09.2009. 9:32 
Naslov:  

pozdrav iz tomislavgrada.... e simo031-tamo:-D

Post Postano: 18.09.2009. 15:14 
Naslov:  

simo031 je napisao/la :
snaša je napisao/la:
simo031 je napisao/la :

osijek031.com smile

Ja ne pripadam ni jednoj stranci...i s time se dičim.

simo031

Post Postano: 18.09.2009. 20:50 
Naslov:  

snaša je napisao/la:
simo031 je napisao/la :
snaša je napisao/la:
simo031 je napisao/la :

osijek031.com smile

Ja ne pripadam ni jednoj stranci...i s time se dičim.

Jedini naćin da izbjegnemo greške je steći iskustvo.
Jedini naćin da steknemo iskustvo je činiti greške.

osijek031.com smile

Skoči u forum: