Autor |
Poruka |
bavaria Ukupno postova: 262 Spol:  Nebitno
|
Pješački nadhodnik na željezničkom kolodvoru
Streljana Pampas
Spojna cesta iza JugaII
Toliko o tebi i tvojim info. Lažeš kao što ti laže i šef u Tomislavgradu. |
|
|
|
|
 |
Stipe2 Ukupno postova: 51 Spol:  Muško
|
Sta je tema?  |
|
 |
Bastro Ukupno postova: 154 Spol:  Nebitno
|
Krasna racionalizacija.
Kad se više ne može konkretno, onda općenito i to u bajkama.
Toliko si ogrezao u branjenje svojih miljenika da ti se potpuno izgubio smisao za realnost.
Reci to obiteljima ljudi koji će ostati bez posla i kruha na stolu, samo zato što imaju drugačija politička uvjerenja, a što je, iskreno se nadam, zadnje utočište demokracije...to-imati suprotna mišljenja....
Stidi se. |
|
|
|
|
 |
|
Pješački nadhodnik na željezničkom kolodvoru
Streljana Pampas
Spojna cesta iza JugaII
Toliko o tebi i tvojim info. Lažeš kao što ti laže i šef u Tomislavgradu.
|
I megaprojekt, Biloševu Portanovu. Toliko o političko-graditeljskim netrpeljivostima. |
|
|
|
|
 |
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol:  Nebitno
|
DOSADNI STE!
Ajmo lijepo temu iz početka: koliku, u stvari, Bubalo ima plaću? neto?!
Kad to utvrdimo,idemo dalje vidjeti što se da napravtiti! Možda može sebi srezati plaću, čisto da krene. |
|
|
|
|
 |
|
@ Pegy
Ni ja ne želim više se natezati, ali stvarno ne mogu slušati više gluposti. Samo odgovor na pitanje, onda...
Moja je projekcija da će gradonačelnik vrlo pompozno i uz medijsku pompu i sebi srezati plaću kao veliki čin. No malo je poznato da si ju je početkom mandata i digao. |
|
|
|
|
 |
bavaria Ukupno postova: 262 Spol:  Nebitno
|
Pisalo je negdje ... čini mi se blizu 16.000,00 kn ...
no to nije bitno, ipak je on gradonačelnik grada od 100.000 stanovnika i proračunom od više od pola milijarde kuna ...
kad malo bolje razmislite, uz svu odgovornost koju ima, to i nije neka plaća ... |
|
|
|
|
 |
snaša
Ukupno postova: 820 Lokacija: 7 km od centra Spol:  Žensko
|
kad malo bolje razmislite, uz svu odgovornost koju ima, to i nije neka plaća ...
|
Baš tako..e pa kad toliko voli svoj grad a plaća mu je izgleda "simbolična"..ja se ne bih folirala nego bih bila gradonačelnik bez novčane naknade.. |
|
|
|
|
 |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
Kandidiraj se na sljedećim izborima, to je tvoje demokratsko pravo i eto ti prilike da postaneš gradonačelnik volonter/ka ! Sit sam te glupe retorike (foliranja) ja bi ovo ili ono... Svi bi mi tuđim ku _ c _ m gloginje mlatili , a kad bi i došli u priliku onda naglo obolimo od totalne amnezije i zaboravimo što smo prdili dok je drugi bio na vlasti . Ja prvi ne bih radio đabe jer prirodno je da se trudim da svojoj obitelji pružim što više.
E da, da te preduhitrim, jesam član sam HDSSB-a i tu sam samo da branim intrese stranke gradonačelnika i župana!
 |
|
|
|
|
 |
snaša
|
E da, da te preduhitrim, jesam član sam HDSSB-a i tu sam samo da branim intrese stranke gradonačelnika i župana!
|
Ovo ti je totalno nepotrebno napisano, nadam se da ti za to daju dobru naknadu..jer stvarno da bi ovu valst " branim intrese stranke gradonačelnika i župana!" ..treba odvojit puno vremena i snage.
Ili to radiš iz čiste ljubavi ?  |
|
|
|
|
 |
simo031
|
Radim to iz istih razloga iz kojih ih ti tako "savjesno" pljuješ . . . |
|
|
|
|
 |
c-192
Ukupno postova: 268 Spol:  Muško
|
pozdrav iz tomislavgrada?  |
|
|
|
|
 |
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol:  Nebitno

|
pozdrav iz tomislavgrada.... e simo031-tamo:-D |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
 |
snaša
|
Radim to iz istih razloga iz kojih ih ti tako "savjesno" pljuješ . . .
|
Ja ne pripadam ni jednoj stranci...i s time se dičim. |
|
|
|
|
 |
simo031
|
Jedini naćin da izbjegnemo greške je steći iskustvo.
Jedini naćin da steknemo iskustvo je činiti greške.
 |
|
|
|
|
 |
 |
|