Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

U GPP-u primaju plaću, a nemaju radno mjesto!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Leteci mungos

Ukupno postova: 6728
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 11.09.2009. 22:50 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

bavaria je napisao/la: Mungosu, otkud tebi pristup "Virtualnom"?
Nemoj skretati s teme. Pojasni nam svoju teoriju. Cini mi se da si odskrinuo vrata Novoj ekonomskoj revoluciji. Bilo bi steta da takve misli ostanu nezamijecene.

P.S. Vjerojatno prije nego si ti cuo za Zakon o pravu na pristup informacijama ili otkrio web stranice.

Ukupno postova: 262
Post Postano: 11.09.2009. 22:57 
Naslov:  

Dakle, ja sam rekao da smanjenje proračuna ne znači ništa za plaću jednog građanina ovog grada. Porez i prirez i dalje mora platiti u istim postotcima.

Smanjenje plaća znači automatski i smanjenje prihoda u gradski proračun.

Jesam nešto krivo rekao?

BTW. Otkrio sam te ... na sisi si ...

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Leteci mungos

Post Postano: 11.09.2009. 23:14 
Naslov:  

bavaria je napisao/la: Dakle, ja sam rekao da smanjenje proračuna ne znači ništa za plaću jednog građanina ovog grada.
Ne, ti si rekao da ljudima na gradskoj sisi ne treba smanjivati place, jer ce to utjecati na smanjenje prihoda proracuna.

Citat: Porez i prirez i dalje mora platiti u istim postotcima.
A voda je mokra, posebno kad u nju stavis ruku.

Citat: Smanjenje plaća znači automatski i smanjenje prihoda u gradski proračun.

A rashodi? Kakav utjecaj ima smanjenje placa na rashode? Veci nego na prihode od prireza i poreza na dohodak na te place?

Citat: Jesam nešto krivo rekao?
A mislis da nisi?! Dakle, mozda ipak nisi siguran u ono sto pises?

Citat: BTW. Otkrio sam te ... na sisi si ...
Bravo, Sherlock! Ne na jednoj, nego vrlo cesto i na dvije!

Post Postano: 11.09.2009. 23:19 
Naslov:  

A slušaj, što da ti ja radim kada si dobio partijski zadatak iz Tomislavgrada, pa ga bespogovorno moraš provoditi. Ne vidim stvarno da su Čaprazlije i Tomislavgrad nešto udaljeni, niti u km niti u glavama ljudi.

Napisao sam ti na onoj temi, da bih volio čuti samo info. koliko je neto smanjenje, a ne da nam podvaljuje da je smanjio plaće u bruto iznosu.

Nema veze ... argumenti su ti jača strana ... pozdrav ...

bavaria
Post Postano: 11.09.2009. 23:22 
Naslov:  

Dakako da je učinak smanjenja plaća pozitivan za proračun, pa bio bi lud da kažem da nije ...

Leteci mungos

Post Postano: 11.09.2009. 23:24 
Naslov:  

bavaria je napisao/la: Dakako da je učinak smanjenja plaća pozitivan za proračun, pa bio bi lud da kažem da nije ...

Kako ti kazes, majstore...

bavaria
Oćel netko reći dipl. oecu. da mu je glavni prihod proračuna prirez na porez na dohodak. Smanjivanjem plaća smanjuje se i prirez, a samim time i prihodi u proračun.

bavaria je napisao/la: A slušaj, što da ti ja radim kada si dobio partijski zadatak...

O partijskim zadacima najbolje govori brojnost i jednoobraznost komentara HSP-klonova, kao i valovi u kojima se pojavljuju [koristi li se masovni SMS, ili masovni e-mail]? Btw. nadam se da se ne ljutis na mene sto sam pomislio da si danas dobio zatadak obraditi pojam "javnih financija". "Kud bas mene", sigurno si pomislio...

Znas, ima ljudi koji postoje i van Djapic-Glavas svijeta. Sad ces mi reci da si i to znao...

Post Postano: 11.09.2009. 23:37 
Naslov:  

A lijepo sam debeljuci rekao: šefe daj mi slobodan dan ...

Smile

bavaria
Post Postano: 11.09.2009. 23:39 
Naslov:  

Leteci mungos je napisao/la:
Znas, ima ljudi koji postoje i van Djapic-Glavas svijeta. Sad ces mi reci da si i to znao...

Kad pročitam kritiku (ovako studioznu kao ove danas) na konto Bubike i Glave, prvi ću ti čestitati i podržati te.

Dogovorito?

trabant
Ukupno postova: 37
Upozorenja : 1
Post Postano: 11.09.2009. 23:59 
Naslov:  

.........

Zadnja promjena: trabant; 24.11.2011. 12:39; ukupno mijenjano 1 put.

DonQuijote

Ukupno postova: 4291
Spol: Muško Muško
Post Postano: 12.09.2009. 0:36 
Naslov:  

ovo mi je prejako!
Goran Flauder je napisao/la:
- Imamo i zaposlenih 'na razne načine', a među njima i pet, šest onih koji ne znaju što im je posao i nemaju radno mjesto, a od dana zapošljavanja su na bolovanju. Neki dan nam se jedan od njih javio i došao raditi, ali nismo znali gdje da ga uputimo. Nikog u tvrtki ne poznaje, niti itko poznaje njega, ljudi s kojima radim nikad ga nisu vidjeli, ali ime mu je na našem platnom popisu i redovito prima plaću.

da nije žalosno...

Tramvajac
Ukupno postova: 4
Post Postano: 12.09.2009. 10:51 
Naslov:  

Strijelac, ja ne znam ko siti, ali ti očito znaš ko sam ja, pa ajde dođi stani pred mene pa mi to reci, što si srao o meni i bolovanju, [uklonjeno] !!!! Nisi rekao da sam DESET godina radio božiće i N.G., a sad se jedan polupismeni tekstilac izdrkava po meni, a ja si to neću dozvoliti !!!

Strijelac
Ukupno postova: 18
Post Postano: 12.09.2009. 11:52 
Naslov:  

Neces vjerovat,neznam ko si niti me zanima...ocigledno da radis u GPPu,ali to me tako zanima kao......I neznam odakle ti to da sam ¨srao¨ o tebi i o bolovanju? Upravo to sto si ti naveo ¨POLUPISMENI TEKSTILAC¨,to je najveci problem ove firme,ne on kao on,nego grupa,tj.masa HSPovaca i PODOBNIH koji su se ¨IZDRKAVALI¨ na nama protekle 4 godine! Kolko se sjecam ja o bolovanju nisam nista spomenuo,onaj ko je bolestan zapravo,neka bude na bolovanju,ali onaj koji simulira bolovanje kako Medic kaze,njemu mora bit zagarantirana sup karta(a kolko me sjecanje sluzi imamo mi u firmi nekoliko PODOBNIH koji su u ove 4 godine proveli oko 1god na bolovanju,i jedan i drugi sjede u kuticu u prometnom uredu i uredovno su dolazili pijani svaki dan i kasnili na posao,a sve je to gledao i dopustao nas ¨STRUCNJAK ZA PROMET¨ iz Viskovaca......

audiworld

Ukupno postova: 2078
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 12.09.2009. 12:19 
Naslov:  

o vidim tramvajac..jos malo pa opet baniranje... ti si netko sa fakultetom pa okolo pišeš ljudima da su polu, tj. nepismeni?? ja sam nudio dok si mi psovao majku itd. da staneš pred mene pa se nisi odazvao na poziv..i to nekoliko njih.. hrabar si momče:-d nema što... I treba vam dat otkaze.. iovako drkate kurac po cijeli dan( čast izuzetcima) i još ste na bolovanju 30 dana godišnje.. a tvoj kompanjon( možda si bio i ti sa 5 otvorenih acc) je pisao/ili si ti pisao.. neka se ljudi ovdje jebu i rade za 4000kn, a vas da se NE DIRA... jer tko je ostalima kriv..

Ukupno postova: 18
Post Postano: 12.09.2009. 15:26 
Naslov:  

audiworld...objasnit cu ti ja sada malo o cemu se tu radi....vidis,vozaci kao vozaci svugdje u svijetu su zasticeni kao ¨licki medvjedi¨ i misle da su popili svu pamet svijeta,a tako i nas koljega tramvajac.u nasem kolektivu zvanom GPP radi vise od 200 vozaca tramvaja i autobusa i od tih 200tinjak ¨vozaca¨ nemozes nabrojati mozda 50setak casnih i postenih ljudi.ostali su tracbabe i pokvarenjaci kojima nesmijes okrenuti ledja jer ce ici kakat nekome protiv tebe da se uvuku za dobar vozni red ili za neki dobar bus.tu posebice izdvajam nase drage sindikaliste koje nitko nemoze skinuti sa trona vise od 15tak godina.zaposlili su si citave familije za vrijeme Markovica i Palosa,jer su sa doticnima pili i zderali po Dakovu,dok su im pevaljke plesale po stolovima.dolazilo se i u privatne posjete i slicno....veliki problem lezi u tome sto ¨SINDIKAT VOZACA¨ mora braniti interese vozaca,a ne svoje interese,kao npr.prije neki dan kada nam se koljega sindikalista tramvajac uskokodakao na sastanku sa Medicem,ali pitam se zbog cega,mozda zato sto je medju onih 9 vozaca koji su dobili otkaz bio i njegov sin? oni sada tek razmatraju potpisivanje kolektivnog uzgovora sto je Medic bacio na stol??? Alo,pa 9 ljudi je na ulici ZBOG VAS,SINDIKATA ! nije Medic kriv,vi ste krivi ! vi ste ih oterali na ulicu,a njihove kredite nek placa baba Mara....Medic je zakon po tom pitanju ! hvala bogu da je konacno dosao netko tko se nece prikloniti tim primitivcima koji nista neznaju nego samo kenjat protiv drugihm,ali sve se vraca sve se placa....! Medicu,samo naprijed,polomi tu bagru !!!!!!

audiworld

Ukupno postova: 2078
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 12.09.2009. 16:33 
Naslov:  

slažem se ja s tobom..al ček sad reakciju tramvajca..kad završi 6-satno radno , benificirano i prepaćeno, radno vrijeme..

Skoči u forum: