Autor |
Poruka |
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol:  Muško
|
osijek ale... |
|
 |
circle jerk
Ukupno postova: 10 Spol:  Nebitno
|
Stara vam sa satire od ... |
|
|
|
|
 |
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol:  Nebitno

|
Budi ponosan - navijaj za Osijek!
HA-HA-HA
STRAŠNO |
|
 |
russell
Ukupno postova: 317 Lokacija: v.lj.b. Spol:  Muško
|
ne mislimo da ljudi stoje u redu,ali sigurni smo da bi netko za takvu placu mogao radit puno bolji posao nego trenutacna garnitura |
|
_________________ fakofbolan |
|
|
 |
Angelium
Ukupno postova: 874 Spol:  Nebitno

|
A ak ćemo biti realni, svatko tko više od godinu dana igra football manager može voditi taj klub bolje od Bubala, Dumančića iPetrovića. Ne da precjenjujem Football Manager nego ova banda ne radi ali apsolutno ništa ... DA mi je samo vidjeti službene podatke koliko je službenih upita za transfere poslali otkako su oni preuzeli klub... Mislim da ćemo ih moći na prste jedne ruke nabrojati. Pri tome ne mislim upite poslane grafičaru, metalcu i ostalim niželigaškim klubovima. |
|
|
|
|
 |
asko Ukupno postova: 349 Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
http://www.youtube.com/watch?v=ys1CoDfhVk0
|
o boze ... odrasli ljudi |
|
|
|
|
 |
zen031 Ukupno postova: 1236 Spol:  Muško
|
Snaga sporta, kao i kulture, je odraz gospodarske situacije. Dok se gospodarska situacija ne popravi, neće se puno ni stanje u sportu (i u kulturi) popraviti. |
|
|
|
|
 |
zen031 Ukupno postova: 1236 Spol:  Muško
|
Snaga sporta, kao i kulture, je odraz gospodarske situacije. Dok se gospodarska situacija ne popravi, neće se puno ni stanje u sportu (ni u kulturi) popraviti.
|
|
|
|
|
|
 |
dim Ukupno postova: 168 Spol:  Nebitno
|
E moji Kohortaši,
ovih dana putujem van Hrvatske i svom rođaku sam htio odnijeti, majicu, kapu ili nešto slično, no vaš predesijednik kaže da nema ništa od toga. Reklamirate da imate nove majice, koje su usput rečeno bez veze, nema uopće znaka kohorte, a još manje NK Osijek. Pa zar je teško napraviti poštene majice sa i bez kragne, kapu sa logoom Kohorte ili NK Osijek da to liči na nešto, našlo bi se tko bi to kupio.
Drugo nisam odmah reagirao kada se to zbilo, pa zar se morate tući sa navijačima Cibalije našem susjednom gradu i klubu, dajte sjednite i dogovorite se da takovih gluposti više ne bude, pa normalno i sa navijačima ostalih hrvatskih klubova. Pokažimo ostalima da smo kulturan grad, a one divljake koji to rade dovedite u red. Kada neki klub dođe u Gradski vrt
pri predstavljanju ih pozdravite pljeskom, a kada utakmica počne navijajte iz petnih žila za naš klub, vidjeti će te da će to imati pozitivnog odjeka i kod ostalih klubova.
Navijač Osijeka iz kvalifikacijskih pa i ranijih dana |
|
|
|
|
 |
cohors Ukupno postova: 205 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
E moji Kohortaši,
ovih dana putujem van Hrvatske i svom rođaku sam htio odnijeti, majicu, kapu ili nešto slično, no vaš predesijednik kaže da nema ništa od toga. Reklamirate da imate nove majice, koje su usput rečeno bez veze, nema uopće znaka kohorte, a još manje NK Osijek. Pa zar je teško napraviti poštene majice sa i bez kragne, kapu sa logoom Kohorte ili NK Osijek da to liči na nešto, našlo bi se tko bi to kupio.
|
http://www.kohorta.net/rekviziti.asp |
|
_________________ www.kohorta.net |
|
|
 |
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
 |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol:  Muško
|
|
|
 |
NAS2
Ukupno postova: 77 Lokacija: NIJR BAJ Spol:  Nebitno
|
kao i svuda, ulaz plačaju oni koji moraju oliti oni koji su došli kao vanzemaljci. normalno da domači i oni koji se tako osjećaju (isto kao i na rock koncert ili rave party) ne plačaju, već ih velika brača vide i prepoznaju izdaleka. nevidim u čemu je tu problem?! |
|
_________________ sutra ću |
|
|
 |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol:  Muško
|
|
|
 |
 |