Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Program prve Osječke ljetne noći

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Leon
Offline
Admin
Avatar

Ukupno postova: 4121
Lokacija: space
Spol: Muško Muško
Post Postano: 24.06.2005. 14:02 
Naslov:  Program prve Osječke ljetne noći
24.06.2005. 19:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Prva ovogodišnja Osječka ljetna noć bit će održana danas (petak), s početkom u 19 sati, a središnja će pozornica biti na Trgu slobode, dok će se program održavati na čak jedanaest lokacija u središtu grada i na promenadi. Velika pučka fešta i jedina gradska manifestacija namijenjena svim uzrastima, i ovaj će put, nadaju se organizatori agencije Claritas i Koncert te Prima, privući tisuće posjetitelja.

- Manifestacija Osječka ljetna noć prerasla je u tradicionalno okupljanje, koje privlači ljude iz cijele Slavonije i Baranje. Pozivamo sve građane da dođu na Trg, kako bismo se družili u što većem broju. Dobrim vibracijama i energijom možemo stvoriti pozitivnu klimu za promjene nabolje, rekao je osječki gradonačelnik Anto Đapić, na predstavljanju programa.

Na Trgu slobode Osječane će zabavljati Twist off, Zvučni zid i Dado Topić, a bogat zabavni program trajat će od 20.30 do 00.30 sati. Istovremeno, na Trgu će se održavati humanitarna akcija crveno-bijelih vrpci te prezentacija Udruge gluhoslijepih osoba “Dodir”.

Nadalje, sudionicima akcije “Volim Hrvatsku - Volim Osijek” bit će dodijeljena priznanja i nagrade Turističke zajednice Osijeka. Građani će moći dobiti i informacije o petom Europskom prvenstvu F3J, u organizaciji Aerokluba Osijek, kao i osvojiti nagradni panoramski let. Posjetiteljima će biti priređene i brojne promotivne akcije pa će tako moći kušati gulaš Podravka, svoju će prezentaciju imati i kozmetička tvrtka Avon, a po promotivnoj će cijeni biti moguće kupiti Ožujsko pivo. U ponoć će na Trgu biti rezana rođendanska torta.

I dok na Trgu slobode budu feštali oni “veliki”, Vrt J. Truhelke bit će rezerviran za najmlađe, koji će od 20 do 22.30 sati gledati crtiće, sudjelovati u brojnim igrama, a zabavljat će ih i Magic Matija.

Zanimljiva će utrka biti kod Šetača od 19 do 21.30 sati, u kojoj će se natjecati automobili na baterije. Večer će biti rezervirana i za modna događanja pa će u Hotelu Osijek biti modna revija agencije Gloss frizure. Inače, program Osječke ljetne noći u hotelu će trajati do 20.30 sati do 1 sat iza ponoći, a gosti će se zabavljati uz plesnjak i band Starfish.

Na “Otoku mode i ljepote”, kod Mosta ljubavi, građani će se od 21 do 22.30 sati upoznavati s najnovijim trendovima urbane mode, kao i sudjelovati u reklamnim šminkanjima. Ugođaj koncerta Bijelog dugmeta s maksimirskog će stadiona biti prenesen na osječki korzo, gdje će od 22.30 sati band Bonus izvoditi hitove te legendarne grupe.

Za ljubitelje tamburice rezerviran je Trg Ivana Pavla II. (ispred katedrale), gdje će od 19 do 20.30 sati svirati orkestar Batorek.

U kafiću San Francisco Coffe House bit će Jazz&blues night, a u Planet Coffeu gostuje Dj Antoan.

U Prolazu J. Benašića od 20 sati do ponoći bit će održana demonstracija MAX ADSL-a T-Com. Večeras će nastupiti i žongleri vatrom, od 22 do 23 sata kod Picassa, od 23 do 24 sata na Trgu slobode, a u 00.15 sati na lukobranu u Zimskoj luci.

U Zimskoj će luci biti smješteni i izviđači Slavonskog hrasta, koji će kuhati grah. Posebna je atrakcija i vatromet, poklon Turističke zajednice u povodu 50 godina turizma u Osijeku, koji će zabljesnuti u 00.30 sati na promenadi.

Trgovine imaju dopuštenje za rad do 1 sat iza ponoći.

Autor: S.LEPAN

Prenešeno s Glas Slavonije

_________________
--
Leon Linde
portal Osijek031.com
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
crescendo
Offline
Ukupno postova: 20
Spol: Muško Muško
Post Postano: 25.06.2005. 14:57 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Agencija koja uz Claritas i Koncert organizira Osječke ljetne noći zove se Firma a ne Prima. No to nije toliko bitno koliko je bitno da je program sve kvalitetniji i raznolikiji!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Gemi
Offline
Avatar

Ukupno postova: 2963
Lokacija: Nebesa
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 25.06.2005. 19:41 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Naglaseno je da je tekst prenesen sa Glasa Slavonije, gdje cak pise i "Pirma" sto se vidi iz prilozenog:

http://www.glas-slavonije.hr/rubrika.asp?rub=3&ID_VIJESTI=42654

Ispricavamo se, mnogo se ispricavamo.
;-)

_________________
Gemi031
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
goose
Offline
Avatar

Ukupno postova: 1245
Lokacija: tenja
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 26.06.2005. 13:18 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

auuu...di sam ja bila kad se gra` kuvo??

opet se na krivim mjestima šmucam

meni bilo baš super.... slušala sam čitavo veće neki bend na terasi hotela Osijek...mogu reći da su dečki sasvim oke svirali

mislim da je ovo prva osj. ljetna noć na kojoj je bilo stvarno glazbe i događaja za sve uzraste

nadam se da će i ubuduće tako biti

_________________
Žak je osmi kontinent Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Leteci mungos
Offline
Avatar

Ukupno postova: 6728
Lokacija: Priory of Semen
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.06.2005. 13:03 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Vatromet je bio zakon... bio je odlican... ima tko fotku dobru?

_________________
Omnium gadgetum mecum porto!
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: