Ajmo se svi jednostavno pomirit da nemamo svi isti ukus za glazbu i gotovo. Nekad stvarno s ovakvim raspravama idete u ekstreme, k'o da ste neki bogomdani autoriteti za elektronsku glazbu u Osijeku.
Bit će kako je Juanes rekao, na party će doći i oni koji inače ne idu na partye jer znaju (otprilike) tko je David Morales i kakvu glazbu mogu očekivati tamo.
Mala kritika: mislim da bi Omer bio puno bolji izbor za party od E-Basea, jer em što je lokalni DJ, em što zna posao, a bogami i napraviti štimung.
Ja ću se sad povuć iz rasprave jer će opet krenut drvlje i kamenje ali ajmo se bar jedan vikend svi malo opustit i uživat u dobroj zabavi
Peace!
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.
juanes11 je napisao/la :
Kako ovaj "avantgarde" lupa gluposti. Pa ti si čovječe užas jedan. Ako ti se Morales ne sviđa ne moraš pljuvat po čovjeku. Napravio je ono što ti neces za 3 života. Svatko nešto voli. Očito nisi u shemama house glazbe zato su ti Urban i recimo (Bare) bolji. Jer Vama alternativcima nikad ugodit. A takvih vaših ALTERNATIVNIH SIJELA ima i previše tijekom godine u gradu. Napkon dođe netko vrijedan spomena što se tiče te glazbe i ti ga pljuješ. Ne moraš doći. Ako ti je puno platit za 2 dana 100 kn, evo ja cu ti vratit 50kn pa ti dođi samo u subotu.
Kežeš: "Treba imat jaja za ovakav projekt, no na pamet mi pada bar 5 imena koja nikad ili su 1 do 2 puta bili u Hrvatskoj. Rijec je o istim novcima."----eto navedi onda koji su to i da sviraju istu glazbu. Možda FREEMANSONS, SHARAM ILI DAVID GUETTA, itd. DA DA svi jedva čekaju doci u Osijek. Ovo je veliki uspjeh da jedna zvjezda napokon dode tu i to treba cijenit. Organizatorima svaka čast i podrška.
p.s. i da je njegovo vrijeme prošlo , a što nije ne znači da je ishlapio i da ništa ne valja. To je samo tvoja subjektivo izrečena glupost i neistina
totalno.slažem se s tobom juanes11.
hvala vam na podrsci.
naravno da cemo iduce godine dovesti minimalno jos dvije zvijezde pa da festival bude tri dana. sa nekima smo i u kontaktu vec za iducu godinu...
Ovo je npr jedna izvanredna vijest!
Znac planira se nastaviti sa festom kroz godine?
NARAVNO!!! ovo je prva godina We Love Music_a...ovo jse ipak sve uspijelo dogovoriti u tri mjeseca...iduce godine ce ovo biti jedan veliki festival kojeg se nece posramiti ni jedan grad u nasem susjetstvu!!!
juanes11 je napisao/la :
Kako ovaj "avantgarde" lupa gluposti. Pa ti si čovječe užas jedan. Ako ti se Morales ne sviđa ne moraš pljuvat po čovjeku. Napravio je ono što ti neces za 3 života. Svatko nešto voli. Očito nisi u shemama house glazbe zato su ti Urban i recimo (Bare) bolji. Jer Vama alternativcima nikad ugodit. A takvih vaših ALTERNATIVNIH SIJELA ima i previše tijekom godine u gradu. Napkon dođe netko vrijedan spomena što se tiče te glazbe i ti ga pljuješ. Ne moraš doći. Ako ti je puno platit za 2 dana 100 kn, evo ja cu ti vratit 50kn pa ti dođi samo u subotu.
Kežeš: "Treba imat jaja za ovakav projekt, no na pamet mi pada bar 5 imena koja nikad ili su 1 do 2 puta bili u Hrvatskoj. Rijec je o istim novcima."----eto navedi onda koji su to i da sviraju istu glazbu. Možda FREEMANSONS, SHARAM ILI DAVID GUETTA, itd. DA DA svi jedva čekaju doci u Osijek. Ovo je veliki uspjeh da jedna zvjezda napokon dode tu i to treba cijenit. Organizatorima svaka čast i podrška.
p.s. i da je njegovo vrijeme prošlo , a što nije ne znači da je ishlapio i da ništa ne valja. To je samo tvoja subjektivo izrečena glupost i neistina
totalno.slažem se s tobom juanes11.
hvala vam na podrsci.
naravno da cemo iduce godine dovesti minimalno jos dvije zvijezde pa da festival bude tri dana. sa nekima smo i u kontaktu vec za iducu godinu...
Ovo je npr jedna izvanredna vijest!
Znac planira se nastaviti sa festom kroz godine?
NARAVNO!!! ovo je prva godina We Love Music_a...ovo se ipak sve uspijelo dogovoriti u tri mjeseca...iduce godine ce ovo biti jedan veliki festival kojeg se nece posramiti ni jedan grad u nasem susjetstvu!!!
ovo mi je drago da se digla ovolika prasina, jer je to dobro za festival...to je znak da je nesta dobro napravito i veliko!!!
moje subjektivno misljenje da je David Morales uz Bryan Adams_a najveca gllazbena zvijezda koja je ikada gostovala u nasem gradu i zahvaljujem mu na odazivu. grad ce snjim ipak doci na glazbenu kartu europe t.j. ipak se nesta i kod nas dogada. smatram da svaki osijecanin i ko se tako smatra moze biti ponosan na ovaj nas festival. hvala svima na kritikama i pohvalama, jer tako nastaje jedan pravi festival!!!
kyx je napisao/la :
cestitke na organizaciji i svemu! slijedece godine paul van dyk!!!!!!!
Recimo da traze isto para. Problem bi eventualno nastao u nedostatku zracne luke u blizini sa direktnim linijama za bilo koju od svjetskih metropola, iako je na Zrce navodno dosao u privatnom avionu. Ili pak u nedostatku slobodnih termina. Nadmetanje za njega za iducu godinu bi trebalo poceti odprilike sada.
itekako : )) puno bolji od E-Base - a, bez uvrede, ali Omera gdje god sam slushala i shto god da je vrtio, stvarno je pokazao da shto se djing tehnike i sveg ostalog tiche, mnogi dji mu imaju na chemu zavidjeti. Uvijek napravi atmosferu. 80-te, house, domachice kad je u Tufni pushtao... sve je uvijek bilo na mjestu.
btw, evo josh jedan video kad je publika bila u euforiji za nastupa PVD-a pa razmislite mozda sljedeche godine 20-50 000 eura je tezak njegov nastup
bila na Zrchu i idem opet u Budimpeshtu u listopadu + chekam svoju VANDIT majicu
lijepo je za vidjeti ovako nešto da se organizira, što se moralesa tiće neslušam ga, u biti house jako malo slušam, ali da ću probati doć podržati ovo svakako, pogotovo jer se vec planira i za iducu godinu i bilo bi odlicno da osijek uz ufo, saft, pannonian, jesen uz osjecko dobije jos jedan festival
_________________ among freaks like me I'm tryin' to survive...
ja si kontam doći podržat fest...et da vidim mal ljudi da čujem mal glazbe ovo ono...nije bitno koja je i šta svira bitna je zajebancija ...organizacija je zakon
_________________ ...Heaven isn't a place, it's a feeling...