Autor |
Poruka |
asko Ukupno postova: 349 Spol:  Nebitno
|
govorimo o gradu osijeku.toliko sveukupno ljudi iz vana nije došlo u osijek pogledati utakmice (20 Francuza, 700-800 Mađara, 300 Slovaka iz Punitovaca, 1 lik u Argentininom dresu) jer je prvenstvo u OSijeku bilo samo u prolazu.ne znam podatke da li su utakmice iz Osijek-a prikazane igdje dalje osim na televizijama zemalja sudionica, ali iskreno sumnjam. epso će sigurno pratiti švabe i još pokoja zemlja, a i ljudi koji dolaze na epso su bolje platežne moći nego što su to bili slovaci i mađari koji su napravili prometa u gradu za 5 dana koliko jedna malo bolja ekipica popije za jednu večer. |
|
|
|
|
 |
MegaSmrT
Ukupno postova: 680 Lokacija: Osijek Spol:  Muško

|
Isuse, katastrofa. Stvarno sve smrdi. Hahah, pa to sve nesposobnjaković do nesposobnjakovića. Nama se i u sirotoj Šri Lanki smiju. |
|
|
|
|
 |
Angelium
Ukupno postova: 874 Spol:  Nebitno

|
A pa što ste očekivali? Još jučer su vikali "rat do istrebljenja" a sada očekuju pomoć? Da, da, kako da ne, evo vlada sve pop....a da nam pomogne. I nije mi ni najmanje žao onih koji su ih birali za novu vlast u Gradu i Županiji, jer ovako će biti sve 4 godine. Meni je žao onih koji ih nisubirali a opet će naj....i kao i svi ostali njihovi poltroni. Al što to njih briga, za sebe će imati... |
|
|
|
|
 |
mr.hoax Ukupno postova: 27 Spol:  Nebitno
|
i sve to za samo siću od četiri stotine milijuna (brojkom: 400 000 000) kuna.
koji desetak milijuna manje ili više, prije više.
tako je. neusporedivo je koliko se stotina milijuna spiskalo na minorni sport kao što je rukomet i koliko će se još desetaka milijuna spiskati na još minornije sportove, sve to je neusporedivo s prizorom penzionera koji kopa po srmdljivom konejneru uz rubnjak ceste.
baš ste stoka sitnog zuba.
marš.
|
Stari promasio si poantu, ova rasprava nema veze sa umirovljenicima, ja sam samo demantiro da je informaciju o promidzbi. naravno da treba napravit nekakvu ravnotezu i piramidu vrijednosti. al to je sad neka druga rasprava. da neidemo u offtopic. |
|
|
|
|
 |
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol:  Muško
|
gladni penzioneri i osiromašeno društvo izravna su posljedica namjernih promašenih odluka i izvrnute piramide vrijednosti... |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
 |
pernabukano
Ukupno postova: 706 Spol:  Nebitno
|
A pa što ste očekivali? Još jučer su vikali "rat do istrebljenja" a sada očekuju pomoć? Da, da, kako da ne, evo vlada sve pop....a da nam pomogne. I nije mi ni najmanje žao onih koji su ih birali za novu vlast u Gradu i Županiji, jer ovako će biti sve 4 godine. Meni je žao onih koji ih nisubirali a opet će naj....i kao i svi ostali njihovi poltroni. Al što to njih briga, za sebe će imati...
|
Jedno je kampanja, a drugo je realnost. Kome se Vlada osvećuje? Šišljagiću? Bubalu? Ja prije mislim da se osvećuje građanima Osijeka i Os-bar županije, a takvih je 330 000. Ovakvim potezom će i onih 25% Osječana zažaliti što su zaokružili koaliciju "figa u džepu". |
|
|
|
|
 |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
koji čobanluk od države. nek pitaju sanadera i šukera za koju kunu koju su ovi pokrali u zadnjih 6 godina i oprali u svojim "firmama" u austriji. lopovi usrani majku im jebem treba im čekićem praznu puščanu čahuru u čelo zabit dabogda im se oči osušile. |
|
|
|
|
 |
chager Ukupno postova: 389 Lokacija: Prigradsko Spol:  Muško
|
Nije sve tako crno. Sigurno da nema mjesta panici, jer ionako nitko neće ići po kućama i naplaćivati neku pristojbu za epso, jer država nema para. To će se već iznaći sredstva, uvijek se nađu, taman posudili od Mađara, npr.
Veći problem je drugi, onaj na koji treba obratiti pažnju. Tko za Boga miloga, u ovakvoj kuknjavi i krizi u vrlo kratko vrijeme troši novac na dvije gluposti, kao što su natjecanja u eto streljaštvu i svekoliko rukometno prvenstvo kojiem je bio za cilj pokazati kako je pod u dvorani odljepljen.
Obožavam sport, da se razumijemo, sportaš sam, volim sva natjecanja, ali ne možeš organizirati turnir u nekom malom selu ako nemaš potreban novac, taman trošak bili janjići i pivo, koje ćeš otplatiti.
Ovakva natjecanja se nikad, nikad nisu isplatila,zato što su nedovoljno popularna, reklamiranje nula, premalo ljudi uopće zna pravila...
Sve to je razlog pitanja zašto? Zašto grad organizira nešto što košta 20 milijuna, a da nema šanse uprihoditi ni 10% od iznosa. Možda se varam, ali ok. Natjecateljima nećeš naplatiti smještaj, zar ne?
Što se tiče dvorane, to je i moron znao da neće biti isplativa, projekt koji služi sam sebi, nadam se da će uprava smisliti način da to samo ne stoji bez veze.
Ne treba kukati što država ne da ni kune za prvenstvo, jer je koliko se sjećam platila većim dijelom dvoranu za rukomet, jer se naši nisu dogovorili(Đapić planirao potrošiti milijardu, itd)
Sad ne daju ni lipe za još jedan Đapićev potez samohvale, gdje je zamislio promidžbu samog sebe, a da u cijelom procesu nije zaslužio ništa više nego da bude meta. |
|
|
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Evo, bas ovih dana se prica o rebalansu drzavnog proracuna i spominje se nekakvih tri milijarde ustede... zapravo, dvije su prenamjena, a samo je milijarda stvarnog rezanja...
Rukomentno prvenstvo, u koje su se kleli ponajvise oni koji su tvrdili da "kriza ne postoji" je kostala koliko?! 2, 3, 4 milijarde kuna?!
Tako je to kad se vodjenje drzave da lopovima koje podrzavaju birtijaski stakori na proracunskoj sisi...
Evo malo tablica i argumenata...
Zasto spominjem drzavu?! Zato sto se ni lokalni velmoze ne ponasaju bitno drugacije... Gospodarstvo ove regije je temeljito i sustavno unistavano, uz kratkorocnu korist za izabranu elitu...
Realne vrijednosti su zamijenjene salterima, trgovinama i kreditima. Cak ni uprave tih saltera i trgovina vise nisu u Osijeku... samo salteri i blagajne...
Eh... malo je onih koji su, ridikuliziranju usprkos, znali i govorili da je takvo stanje neizdrzivo... birtija je glasnija... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
|
slazem se sa svime, mislim da netreba rangirat sportove, time se samo degradiraju sportasi koji treniraju nepopularan sport. samo mi nije jasna jedna stvar. 20 milijuna kuna? nije li to malo previse? |
|
|
|
|
 |
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol:  Muško

|
nemora to bit 20 mil kuna.. nie to upitno, al pročitaj dobro, u naslovu piše NI LIPE, znači 0,00 kn, pa di tog ima ? |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
 |
|
nisi me shvatio, neznam sta u organizaciji ima kostat 20 mil. kuna? jel se to nemoze organizirat za recimo 10? uostalom i 10 000 000 je previse |
|
|
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
nisi me shvatio, neznam sta u organizaciji ima kostat 20 mil. kuna? jel se to nemoze organizirat za recimo 10? uostalom i 10 000 000 je previse
|
nemojmo zaboraviti da streljana postoji, da ju je trebalo okreciti o bondexirati. |
|
|
|
|
 |
lufus Ukupno postova: 2044 Spol:  Muško
|
Pa ne smiju zaboravit svoje biračko tijelo.
|
|
|
|
|
 |
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol:  Nebitno
|
i tko je na kraju platio EPSO?
koje su to osječke tvrtke dale obol ovom natjecanj ui čiji su radnici ostali zakinuti za regres ili neke druge dodatke?
gospođu Tuma treba stavit za ministricu financija kad je tako lijepo zatvorila financijsku konstrukciju... |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
 |
 |
|