DonQuijote je napisao/la:
"Michael Jackson je učinio da kultura prihvati obojene osobe", izjavio je pastor Al Sharpton, jedan od najistaknutijih crnačkih čelnika u SAD-u.
DonQuijote je napisao/la:
"Michael Jackson je učinio da kultura prihvati obojene osobe", izjavio je pastor Al Sharpton, jedan od najistaknutijih crnačkih čelnika u SAD-u.
Pa možda osobe obojane u bijelo
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada
Ja mislim da je on alien, i da vise nije mogao drzati ovaj ljudski oblik ... pa je odbacio svoju ljusturu i sjeo u svemirski brod te otisao kuci na neku udaljenu planetu.
Zao mi covjeka, kao covjeka jer je, eto umro.. Ali kontam da cemo sad opet o tome slusati narednih mjesec dana, a narednih nekoliko desetljeca o raznim teorijama zavjere tipa "mrtav je, nije mrtav"... "ubijen je, ili nije"...
A u Dojclandu na prvom programu drzavne televizije samo o tome... Valjda ne bi toliko izvjestavali ni da je Merkelica umrla... pa mislim stvarno...
S druge strane, o Farah vijesti u tragovima... valjda ona sirota nikom nece nedostajati... ili?
_________________ Of all the things I´ve lost, I miss my mind the most...
...prva zavjera:..."tijelo se miče, kralj je živ, aaaaahh"....
...kak su ljudi glupi, pa to nevjerojatno....
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup.
Kakva ironija sudbine: obdukcija je pokazala da je ikona popa, kralj iz 80-tih, jedan od najbogatijih i najslavnijih ljudi na planeti - umro gladan; ne samo gladan nego izgladnio, imao je svega 46 kg. U želucu su mu našli samo ogromnu količinu lijekova.
Nakaradno. Od svega što je imao bio mu je potreban samo - dobar psihoterapeut.
Jadna Fara, ostala je u drugom planu...