Autor |
Poruka |
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol:  Žensko
|
a naša najrazvedenija obala?
kupajte se u moru.
i nema konjunktivitisa. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
 |
debeli
Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol:  Nebitno
|
A Vi sve neki fini, tolko ste mi slatki da se pomalo bojim da se ne otopite na ovom suncu. Sto bi moj lega rekao ako su roditelji mrljavi onda su i djeca mrljava. |
|
|
|
|
 |
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol:  Žensko
|
Briga mene, ja sam sa sela  (jedva sam čekala priliku da kažem to, a da ne bude u lošem kontekstu...  ) |
|
|
|
|
 |
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Evo najsvježijih vijesti o ovom slučaju.
Razine klora nalazile su se unutar dopuštenih granica, a reakcije su se pojavile kod ljudi s posebno osjetljivim očima ili onih koji su alergični na klor.
Konjunktivitis nisu dobili samo oni koji su se kupali na Kopiki, već i neki sa koji su bili na drugim bazenima. Najviše ljudi je ipak konjunktivitis zaradilo na Kopiki, ali samo zato što Kopika dnevno primi najveći broj kupača... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
 |
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
 |
paperje
Ukupno postova: 794 Spol:  Žensko
|
a šta ćeš, ja dobijem konjunktivitis malo malo. propuh u tramvaju najčešći je faktor koji pridonosi tome da mi se kapci zakelje! dok mi tatica ne kupi helić da se vozam, trpit ću! a eto, moram priznat da mi od kopike nikad ništ nije bilo... |
|
_________________ ne moras biti super-optimist, ali ako na sve gledas crno, za tebe sunce zalazi vec ujutro |
|
|
 |
gaap
|
|
|
 |
paperje
|
studentima je teško, nema se za vodu iz česme!!!
prokleti bogatunčići! |
|
_________________ ne moras biti super-optimist, ali ako na sve gledas crno, za tebe sunce zalazi vec ujutro |
|
|
 |
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Pa idite na izvor...
Možete pofurat i korito pa svojim muzjacima na kamenu oprat gace i potkosulje... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
 |
gaap
|
|
|
 |
yellowica
Ukupno postova: 272 Lokacija: haven Spol:  Žensko
|
ja se samo sunčam ondje... i malo toćam noge... to se vidi po mojoj preplanuloj puti...  a konjuktivitis nemam  |
|
_________________ www.panonius.com |
|
|
 |
fićo
Ukupno postova: 20 Lokacija: sjenjak Spol:  Muško
|
...pa normalo.....otkad je kopika besplatna.....ru je i konjuktivitis...te dvije stvari u povezane.....novac i konjuktivitis-------ima novca;nema konjuktivitisa,,,,,,,nema novca;ima konjuktivitisa |
|
|
|
|
 |
yellowica
Ukupno postova: 272 Lokacija: haven Spol:  Žensko
|
uzročno poslijedične veze... ali kako kolega kaže... najbolje ne ići na bazene... |
|
_________________ www.panonius.com |
|
|
 |
paperje
|
ovo se zove: tjeram vodu na svoj mlin!
malo morgen, srce
eto, nije ni čudo da mi uz okice bubri i pozadina  |
|
|
|
 |
 |
|