| Autor |
Poruka |
|
hengl Ukupno postova: 234 Spol:  Nebitno
|
Ako Zvjezdana bude pročelica za financije eto odmah tu i Širkana da se malo približi za svaki slučaj. Bilo bi zgodno malo pročeprkati ako se odnosio prema poreznoj upravi dok je ona bila pročelnica. navodno je znala zažmiriti na oba oka? A kad zažmiriš nikad ne znaš s čim će te Širkan iznenaditi |
|
|
|
|
|
 |
|
lancelott Ukupno postova: 158 Spol:  Nebitno
|
A jel Kramer tolikkko moćan!?!....hmmm, a da ga vratimo u Kuhačevu 9? ili još bolje, Kramera za precjednika...hmmm RH-a ili HSP-a...hmmm..
|
|
|
|
|
|
 |
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Lovokovićka nije baš neki nov kadar.
Bajto u "Globusu" tvrdi da Je Vrbošić propao jer mu je Zlatko Kramarić (zamjenik Đurđe Adlešić) podmetao klipove. Kao primjer navodi da su Zlatko Kramarić i njegova prijateljica Jasna Omejec, nagovorili Danijelu Lovoković (sestričnu Jasne Omejec) da pređe kod Bubala.
Gđa. Lovoković je vjerojatno na prijedlog Zlatka Kramarića bila povjerenik za grad Osijek.
Kada se raspetljaju sve zakulisne igre ispašće da u svemu tome ima malo novoga.
|
Hmm, ovo sve ima smisla ... i rodbinsko-prijateljske veze stimaju ... samo mi nema logike da Jasna Omejec koju je HDZ postavio za ustavnu sutkinju i ciju zastitu uziva ... nagovara svoju sestricnu da predje u tabor najveceg HDZovskog neprijatelja HDSSBa ?
Iako, u politici nema bas puno logike ... ipak smatram da je Jasna dovoljno casna i postena da se ne bi upustala u takve stvari obzirom na funkciju koju obnasa |
|
|
|
|
|
 |
|
SheOs Ukupno postova: 119 Spol:  Nebitno
|
koliko znam, ta je priča propala u vodu onog trena kad je smijenjen i kad je bila revizija u Vodovodu, pa su se čak nekakvi dugovi od nekoliko milijuna kuna spominjali...ali očito si ti bolje obaviještena od nas ostalih
|
Nadam se da će tu reviziju pokazati crno na bijelo prije nego ga ponovo vrate! |
|
|
|
|
|
 |
|
Delfin
Ukupno postova: 505 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
Ništa nama neće biti bolje  |
|
_________________ ...MOJ OSIJEK PUN JE SUNCA...  |
|
|
|
 |
|
freedom.fighter Ukupno postova: 199 Lokacija: OS Spol:  Muško
|
Kao u onom skeču "Nadrealista" kad dođe nova vlast, pa u onom TV studiju mjenjaju producente, režisere, plesačice...pa ih domar Đuro tera napolje- i tako pet puta dok ne dođe stranka Osmjeh Proljeća! Osmjeh Proljeća je nemoguć u Osijeku, Hrvatskoj i Balkanu! |
|
_________________ Sudba kleta jednaka je, bio gospodin ili drug! |
|
|
|
 |
|
OsijekNepokoreniGrad
Ukupno postova: 724 Spol:  Nebitno
|
A šta je možda trebao ostaviti Đapićeve i Sanaderove direktore?
Nemojte biti smiješni, nek čovjek lijepo napravi reviziju poslovanja svih direktora, i nek javno kaže tko je kako radio. Mislim da ćemo imati što za čuti. |
|
|
|
|
|
 |
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
Nemojte biti smiješni, nek čovjek lijepo napravi reviziju poslovanja svih direktora, i nek javno kaže tko je kako radio. Mislim da ćemo imati što za čuti.
|
..to svakako...samo, treba onda i nastaviti raditi transparentno.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
 |
|
OsijekNepokoreniGrad
|
Apsolutno.
Jedva čekam da čujem koliko su nas koštale Đapićeve antirecesijske mjere  |
|
|
|
|
|
 |
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
koji sanaderovi ?
ti si nesto pobrkao ... kad je djapic dosao na vlast i postavljao svoje ljude, nije bio u koaliciji sa HDZom |
|
|
|
|
|
 |
|
OsijekNepokoreniGrad
|
Koliko mi je poznato, a dobro mi je poznato - direktor Vodovoda je HDZ-ov Lijić. |
|
|
|
|
|
 |
|
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol:  Nebitno
|
Ti si nešto pobrkao. Kad je Hdz ušao u koaliciju, uklonjen je sav Sdp-ov i Hns-ov kadar, te zamijenjen Hsp-ovim i Hdz-ovim ljudima. Hdz-u je tako, među ostalim, pripao Vodovod.
No čudim se uopće raspravi o tome treba li smijeniti direktore gradskih firmi iz protivničkih stranaka. Važno je samo kako će firme funkcionirati pod novim vodstvom. Samo bih još ponovio da Doležal ne smije ostati, iako mi je jasno da je to bio glavni Matkovićev uvjet. |
|
|
|
|
|
 |
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
nedo bog da se novoselić vrati u vodovod jer kreće nova era potkradanja u vodovodu, od skupih "izleta", "sastanaka" i lovova za odabranu klijentelu i popratne sponzoruše, švalerke i kurve. |
|
|
|
|
|
 |
|
snaša
Ukupno postova: 820 Lokacija: 7 km od centra Spol:  Žensko
|
nedo bog da se novoselić vrati u vodovod jer kreće nova era potkradanja u vodovodu, od skupih "izleta", "sastanaka" i lovova za odabranu klijentelu i popratne sponzoruše, švalerke i kurve.
|
A da ne kažem da onda vjerojatno i kolektivni ugovor o kojem se šuška pada u vodu. |
|
|
|
|
|
 |
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
pa tko će plaćat bijelo, kurve, službena vozila koja se vozaju na more i u privatne svrhe, građevinski materijal, plin, putne troškove itd itd |
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|