Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

NK Osijek novim porazom zaključio sezonu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Osječanin
Ukupno postova: 2492
Spol: Muško Muško
Post Postano: 01.06.2009. 15:33 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

PreacheR je napisao/la :
Slažem se s člankom gotovo u potpunosti (uz jednu opasku da Marijan Buljat nije prošao Osijekovu školu).
Vargić je ponovo bio izbezumljen i očigledno je da stručni stožer mora hitno tražiti novo vratarsko rješenje za iduću sezonu (naravno, ako Skender ode).
Koji puta moram ponavljati na ovom forumu da Kurtović NEMA prvoligaške kapacitete i da mu naprosto nije mjesto u NK Osijeku i to svi izgleda vide osim Štace. Njegova jučerašnja izvedba bila je, u najmanju ruku, tragikomična.
A naši napadači i veznjaci su priča za sebe. Meni je neshvatljivo da npr. Knežević, Barišić i najviše Miličević, toliko dugo drže loptu, neprestano se gube u nepotrebnim driblinzima i svaki puta imaju potez previše. To je igra na razini osnovnoškolaca, a ne za jednu profesionalnu prvu ligu. Za sve je kriva tzv. 'Osječka škola nogometa' koja bi još od pionirskih i kadetskih dana trebala igračima usaditi navike kolektivne igre. Najviše mi je žao Josipa Kneževića koji posjeduje izvjestan talenat, a koji će se, bojim se, zagušiti zbog lošeg rada i loših trenera koji ne vide dalje od svog nosa.

osijek031.com smile

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
krajken
Ukupno postova: 64
Post Postano: 01.06.2009. 17:06 
Naslov:  

A gljive? Šta bi s gljivama? Jel bi i njih pobio?

lufus
Ukupno postova: 2044
Post Postano: 01.06.2009. 20:59 
Naslov:  Re: NK Osijek novim porazom zaključio sezonu

ožiljak

Ukupno postova: 170
Post Postano: 02.06.2009. 11:03 
Naslov:  Re: NK Osijek novim porazom zaključio sezonu

srce mi je kucalo za nk osijek, od davne 1994., kada sam kao dijete sa starim posjetio prvi put gradski vrt, ali ovo što uprava unatrag 6-7 godina radi od nk osijeka je jednostavno sramota, tako da sam odlučio prestati pratiti taj klub, koji nikako da se izvuče iz mediokriteta...

audiworld

Ukupno postova: 2078
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 02.06.2009. 11:25 
Naslov:  

ožiljak je napisao/la:
srce mi je kucalo za nk osijek, od davne 1994., kada sam kao dijete sa starim posjetio prvi put gradski vrt, ali ovo što uprava unatrag 6-7 godina radi od nk osijeka je jednostavno sramota, tako da sam odlučio prestati pratiti taj klub, koji nikako da se izvuče iz mediokriteta...

Klub treba podršku i u teškim vremenima... Tu se pokazuje vjernost i srce i slažem se s tobom da te kretene treba oterat u pm... sramote naš klub i grad, Slaven Belupo nas pobjeđuje.... prošlih sezona Međimurje... to je nedopustivo

Ukupno postova: 2664
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 02.06.2009. 13:12 
Naslov:  

Confused

Skoči u forum: