| Autor |
Poruka |
|
mikka Ukupno postova: 95 Spol:  Žensko
|
Ovdje je riječ o lokalnim izborima ako nisi pratio...A kad već spominješ državnu razinu, tu si tek pogriješio, jer je HDZ upravo na državnoj razini najjači. |
|
|
|
|
|
 |
|
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol:  Nebitno
|
Nije ti palo na pamet da je Split najveći grad poslije Zagreba, potom Rijeka (koja je već imala poluautocestu), te iza njih Osijek? Ne valja kad nekom Hdz pomuti zfrav razum.
Da nije tragično, možda bih se i nasmijao. Pravi fazan (Phasianus colchicus) zasigurno bolje shvaća politiku i gospodarstvo od ovog gore, za kojeg imamo nesreću da piše na forumu. |
|
|
|
|
|
 |
|
KillaBEEZ
Ukupno postova: 321 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
Đapić je na ovim izborima dobio glasove nešto od dijela svojih članova, a nešto od pol. neopredijeljenih ljudi. Od koalicijskog partnera HDZ-a nije dobio glasa. Dakle, nemoj govoriti da ljudi ne vole Antu nego da HDZ očito ne voli HSP.
Tomislav Ivić je ponajviše zahvaljujući HSP-ovim biračima dobio takav rezultat, bilo bi ljepo da ste vi učinili isto-pošteno. Nadam se da ćete to učiniti sada!
Što se tiče rezultat prošlih izbora, u svim ograncima (njih 12) HSP je bio vodeći u svima, a u većini ga je slijedio HDSSB sa zaostatkom od 10-20%, a HDZ je bio većinom na trećem mjestu (osim u dva ogranak) sa zaostatkom od 5-10% iza HDSSB-a.
Sada bi imali samostalnu pobjedu da Matković nije navukao i na "priču" podijelio članstvo |
|
_________________ In omnia paratus. |
|
|
|
 |
|
KillaBEEZ
|
 Istina. Glavaševa politika, inati se Slavonijo, a ja odoh u BiH.  |
|
|
|
|
 |
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Odlicna kolumna Jurice Pavicica na temu lokalnih izbora...
Da su živi, Pavelić i Tito dobili bi ove izbore
Na izborima u nedjelju, ukratko, pobijedili su ili su pred pragom pobjede svi “heroji“ novinskih stupaca, svi oni mračni prinčevi kojima smo mi novinari otkrivali afere, zbrajali afere, komentirali ispade i - ukratko - prema njima gajili neskriveni zazor. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
 |
|
KillaBEEZ
|
Koalicijske partnere ne branim, osobno mislim da su "preokretljivi", a vjerojatno oni to misle i o nama. Koalicije su potrebne da se određeni posao odradi zajedno i dotada se koalicijski partneri trebaju "trpiti" i poštovati. Mislim da svačija načela treba uvažavati, samo mi je grozno vidjeti kada netko promijeni svoja načela, kao da ih nikada nije niti imao. Đapića su optuživali da stranku vodi diktatorski, a to nije istina. Čim je dao malo slobode Matkoviću, htio je sve. Također, @nisam za, budi i ti zdrav i uspješan! |
|
|
|
|
 |
|
mikka Ukupno postova: 95 Spol:  Žensko
|
A što misliš za koga su glasali HDZ - ovci ako ne za Đapića? Nije HDZ kriv što je Matković bio pohlepan i otišao iz HSP - a te povukao pola članstva za sobom. I mislim da smo ovdje na istoj strani i ne vidim razlog ovog tvog "napada". |
|
|
|
|
|
 |
|
studenac
Ukupno postova: 238 Lokacija: Slavonija Spol:  Muško
|
|
Zadnja promjena: studenac; 23.05.2009. 21:58; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ Dok je ovaca bit će i šišanja.  |
|
|
|
 |
|
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol:  Nebitno
|
Slažem se, nije potrebno lamentirati o prošlosti, potrebno se okrenuti budućnosti, a to je 2. krug koji evidentno možemo dobiti zajedničkim snagama, kako Grad tako i Županiju. HSP-ovci koji su podržali Matkovića sada vide kome su dali svoj glas te će se ponovno okrenuti HSP-u i HDZ-u kao koalicijskom partneru, a to je zajedno 20 000 glasova, što će biti dovoljno... |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
 |
|
Toman Ukupno postova: 17 Spol:  Nebitno
|
Upravo to ću i ja napraviti. |
|
|
|
|
|
 |
|
KillaBEEZ
|
Ne znam za koga su glasali, ali nisu glasalii svi za Antu. Nisam te napao, nego samo kažem da ako smo partneri moramo obostrano djelovati i poštovati jedni druge. To je to. |
|
|
|
|
 |
|
KillaBEEZ
|
Upravo to trebaju svi napraviti, nećemo valjda dozvoliti da nam Glavaš iz Bosne vodi Osijek! |
|
|
|
|
 |
|
centurion Ukupno postova: 938 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
|
|
_________________ Korak ispred ostalih! |
|
|
|
 |
|
hengl Ukupno postova: 234 Spol:  Nebitno
|
more456, Bajto ti je u Ljekarnama po kazni. Tu se od Mare Bareze ne može ništa lapiti, a to Bajtoneu nikako ne paše. osim toga Glava mu je postavio i predsjednika upravnog vijeća pandžulu tako da ni tu ne može mrdnuti. Pitanje je samo kad će ta Ljekarna zaronit jer on ju uopće ni ne vodi, samo se voza službenim autom po voćnjacima, baranji do adlešičke po mišljenje. Nadam se da u HDSSB nisu tolko blesavi da ga prime pa da si uprljaju imiđ s pekmezom i prljavim rukama |
|
|
|
|
|
 |
|
c++ Ukupno postova: 8 Spol:  Nebitno
|
[quote="TataMata"]
Slažem se, nije potrebno lamentirati o prošlosti, potrebno se okrenuti budućnosti, a to je 2. krug koji evidentno možemo dobiti zajedničkim snagama, kako Grad tako i Županiju. HSP-ovci koji su podržali Matkovića sada vide kome su dali svoj glas te će se ponovno okrenuti HSP-u i HDZ-u kao koalicijskom partneru, a to je zajedno 20 000 glasova
da da to ću ja napraviti isto !!!! |
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|