| Autor |
Poruka |
|
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol:  Nebitno
|
Pa ne mogu stalno bit ozbiljan....i ljut...i on line....  |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
 |
|
OsijekNepokoreniGrad
Ukupno postova: 724 Spol:  Nebitno
|
Pa ne mogu stalno bit ozbiljan....i ljut...i on line....
|
To se poštiva. |
|
|
|
|
|
 |
|
Font Size Ukupno postova: 31 Spol:  Nebitno
|
e što mislite jer Drava za kupanje?..  |
|
|
|
|
|
 |
|
OsijekNepokoreniGrad
|
Drava je uvijek za kupanje, bolja od bilo kojeg bazena, mora ili bajera. |
|
|
|
|
|
 |
|
|
e ali ja nigdje nisam vidio potvrđeno za ovo koaliranje s Matkovićem , jer to negdje objavljeno uopće? |
|
|
|
|
|
 |
|
|
osim ovdje jel...  |
|
|
|
|
|
 |
|
OsijekNepokoreniGrad
|
Objavio Index pod nazivom HDZ SKROZ IZGUBIO OSIJEK: Gordan Matković koalirao sa HDSSB-om, Osijek031 prepisao tekst sa Indexa - naravno ne i naslov, bilo sinoć na STV-u, objavio Dnevnik.hr i HINA. |
|
|
|
|
|
 |
|
guerra Ukupno postova: 3 Spol:  Nebitno
|
Žalit će te vi svi za Đapićem.......... sad ćemo vidjet koliko će nam država pomagat..... |
|
|
|
|
|
 |
|
|
šmrc..  |
|
|
|
|
|
 |
|
|
aha hvala..nisam baš gledao okolo detaljno pa ko će ga znat ništa ja ne vjerujem dok nije crno na belo pred mojim očima..  |
|
|
|
|
|
 |
|
OsijekNepokoreniGrad
|
@guerra daj ne budi smješan.
Po tebi HDZ mora svuda bit na vlasti??
Upravo zbog ovakvih pacjenata koji su u zabludi HDZ još dobiva glasove.
Inače, vidim koliko je Vukovarsko srijemska županija razvijena (skoro kao Albanija), a tamo ti je taj tvoj adeze na vlasti oduvijek.
Inače kenjavite o nekakvim komarcima i kako ako Bubalo bude gradonačelnik država neće davati novce, a danas imamo situaciju da Grad nema lovu za borbu protiv komaraca, država također. A tko je trenutno na vlasti i u gradu i državi?
Stoga malo razmisli kakve stvari lupetaš.
 |
Zadnja promjena: OsijekNepokoreniGrad; 23.05.2009. 12:34; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
 |
|
essek031
Ukupno postova: 168 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
koliko sam ja vidio, komarci se iz aviona skoro svaki drugi dan zaprašuju... |
|
_________________ Acta, non verba! |
|
|
|
 |
|
mikka Ukupno postova: 95 Spol:  Žensko
|
Tako je...Vlada neće pomagati HDSSB - u jer su cijelo vrijeme protiv nje. Logično je da će više davati onima koji su na njenoj strani, HDZ I HSP. Ostat ćemo tu gdje smo sada iduće 4 godine. Nije mi jasno kako pojedinci to ne vide. Eto, jednostavno mi nije jasno s čime ljudi razmišljaju u gradu Osijeku. |
|
|
|
|
|
 |
|
OsijekNepokoreniGrad
|
Razmišljaju svojom glavom, napokon.
Ovo su priče za malu djecu, kažem opet, pogledaj Vukovar i Vinkovce gdje je HDZ na vlasti, pogledaj Varaždin i Istru gdje nije. Tko je napredniji? |
|
|
|
|
|
 |
|
voditelj_smjene Ukupno postova: 121 Spol:  Muško
|
naš je najveći problem što je gospodarstvo na najnižim granama i sad se svi tuku za vlast ko psi jer je to jednini izvor novaca (namješteni natječaji, uhljebljenje stranačkih kadrova i sl.)
što se izbora tiče, hdssb & Co. je jedini mogući izbor (iako ne volim Glavaša ni Šišljagu) jer država ucjenjuje ljude da podrškom za Hdz privuku novce iz proračuna, tu je i ta famozna recesija za koju svi krive vladu, a da ne govorim o pravosuđu gdje se sudi samo onima u koje sanader upere prstom,
Tako se Đaponja zeznuo jer je trebao koalirati poslje izbora, ovako je unaprijed potpisao poraz, zato je i Matković pobjegao na vrijeme.
Uglavnom volio bih da jednom budemo kao Istra, Rijeka, Varaždin, Međimurje i Zagreb koji nikad nisu imali problema sa državom jer su imali privredu, a još više da i mi imamo svog Keruma da dođe i razj....e sve političare i lupi šakom o stol, jer ovi su dosita svi jednaki bez iznimke |
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|