Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Rizično kupanje na bajeru na Jugu 2 ?!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Gemi
Offline
Avatar

Ukupno postova: 2963
Lokacija: Nebesa
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 21.06.2005. 14:20 
Naslov: Question Rizično kupanje na bajeru na Jugu 2 ?!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

- Testiranje vode na svim kupalištima općenito provodi se dva puta mjesečno, iako nema zakonskih propisa koji bi to zahtijevali. Trenutno se radi prema naputku Ministarstva zdravstva i prema “Europskoj direktivi” kao smjernici - kaže Vera Santo, voditeljica laboratorija za ispitivanje voda Zavoda za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije, napominjući kako je za konačne rezultate potrebno trogodišnje testiranje.

Budući da su tek unazad dvije godine uređeni okoliš i pripadajući sadržaji, na bajeru na Jugu 2 sve više je posjetitelja iz svih dijelova grada, no bajer nije predviđen za kupanje, već je namijenjen isključivo ribičima i rekreativcima.

Prema dosadašnjim rezultatima kvaliteta je bila zadovoljavajuća, ali tek slijedeće godine moći ćemo pouzdano znati je li voda za kupanje ili ne. Do tada se građani kupaju na vlastitu odgovornost.

_________________
Gemi031
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: