Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Osijek Expo 2009. i 13. Motomobil u dvorani Jug

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65895
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.05.2009. 10:03 
Naslov:  Osijek Expo 2009. i 13. Motomobil u dvorani Jug
Od 21.05.2009. 10:03 do 24.05.2009. 10:03 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Osječki sajam d.o.o. i Obrtnička komora osječko-baranjske županije u suradnji s Gradom Osijekom i Osječko-baranjskom županijom organiziraju Osijek Expo 2009. - 17. Međunarodni sajam graditeljstva, 10. Obrtnički sajam, 2. Sajam obrazovanja Expert 2009 - te 13. Motomobil – sajam automobila i prateće industrije. Na sajamskom prostoru SD Jug, Kralja P.Svačića bb u Osijeku, od 21. do 24. svibnja 2009. na površini cca 7000 m² otvorenog i zatvorenog izložbenog prostora okupit će se izlagači iz Hrvatske i susjednih zemalja.

Osijek Expo 2009

Prvi Osijek Expo – sajam obnove, kroz proteklih petnaest godina održavanja, profilirao se u Sajam graditeljstva, a od 2000. godine obogaćen je za još jednu sajamsku priredbu – Obrtnički sajam, te od 2008. Sajam obrazovanja Expert 2009.

Dosadašnje aktivnosti i poticaji Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva i Hrvatske obrtničke komore urodili su zapaženim rezultatom - razvojem obrtništva kao značajnoj grani hrvatskog gospodarstva. Hrvatska obrtnička komora i Obrtnička komora Osječko–baranjske županije, organiziranjem regionalnog sajma obrtništva u Osijeku, dali su izniman doprinos i podršku tom razvoju. Sajam je postao središnji poslovni događaj i nezaobilazno mjesto okupljanja velikog broja poslovnih ljudi, te mjesto ponude i prezentacije obrtničkih zanimanja.

Prema ocjenama medija, gospodarstvenika i posjetitelja, sajam u Osijeku zauzima značajno mjesto među sajamskim priredbama koje se organiziraju u Hrvatskoj i susjednim zemljama. Sajam je izložbeno–prodajnog karaktera. Iskustvo, stručnost, kao i briga za interese i potrebe svakog izlagača, najbolji su jamac uspješne organizacije 17. Međunarodnog sajma graditeljstva i opreme, 10. Obrtničkog sajma i 2. Sajma obrazovanja Expert 2009.

13. Motomobil

Motomobil je omiljena sajamska priredba zaljubljenika u oktanske ljubimce, na kojoj redovito nastupaju regionalni distributeri osobnih i teretnih vozila, motocikala i prateće industrije, bankarskih institucija i kreditnih linija. Manifestacija koju čini revijalno prikazivanje vozila vodećih svjetskih marki s mogućnostima probnih vožnji, proširena prezentacijom autokozmetike, sredstava i alata za autoservise, idealno je mjesto za sve one koji imaju namjeru kupiti novi automobil i neizostavno za sve koji žele u što kraćem roku dobiti što više informacija o karakteristikama i performansama izabranog vozila i mogućnostima njegove kupovine i održavanja.

Nadamo se da će Vam ova sajamska priredba pružiti nove informacije, poslovne kontakte i biti jedan u nizu dobrih sajmova koji gradu Osijeku daju epitet Sajamski grad.

Osječki sajam d.o.o.


U sklopu 13. Motomobila - sajma automobila i prateće industrije, na sajamskom prostoru sportske dvorane Jug, u Osijeku, u subotu, 23. svibnja, održat će se niz edukativnih i zanimljivih događanja na izložbenom prostoru MUP-PU Osijek, Prometna policija.

- 10,30 sati - Motodefile - defile osječkih moto klubova (defile kreće iz Tvrđe, vožnja gradom i završava na sajmu Motomobil; 10,45-11,00 sati

- 12,00 sati - pokazna vježba Crvenog križa Osijek, simulacija prve pomoći poslije prometne nesreće (sudionici - motociklisti)

- 18,15 sati - pokazna vježba Javne profesionalne vatrogasne postrojbe - Osijek (pomoć pri spašavanju unesrećenih u prometnoj nesreći)

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
sonny_
Offline
Avatar

Ukupno postova: 30
Lokacija: osijek
Spol: Muško Muško
Post Postano: 20.05.2009. 15:56 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

mogli su to sve smjestit u jos manji prostor!!!

SD Jug udomljava sajmove! samo joj ime kaze - Sportska Dvorana!!!

za ovakve sajmove treba ogroman prostora a ne ovo sto rade! ruglo!!!

Sramota je da jedan grad koji ima tradiciju i konkurentnu poziciju za odrzavanje ovakvih sajmova nema ADEKVATAN prostor za dorzavanje istih!!!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
NinjaTurtle
Offline
Ukupno postova: 365
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.05.2009. 9:34 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Objekt se može preimenovati u Sajamska Dvorana Jug.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: