Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



3. Croatia cup - prvenstvo Hrvatske u biljaru u subotu i nedjelju u Planu B

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Nandino
Offline
Avatar

Ukupno postova: 5431
Lokacija: redakcija portala Osijek031.com
Spol: Muško Muško
Post Postano: 15.05.2009. 23:16 
Naslov:  3. Croatia cup - prvenstvo Hrvatske u biljaru u subotu i nedjelju u Planu B
Od 16.05.2009. 10:00 do 17.05.2009. 10:00 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Osijek je domaćin 3. Croatia cupa (prvenstva Hrvatske u biljaru) koji se održava u subotu i nedjelju 16. i 17. svibnja 2009. Na turniru će nastupiti 64 najbolja hrvatska igrača. Unazad desetak i više godina ovo je najznačajni biljarski događaj koji se odvija u Osijeku. Dovoljno je samo reći kako će na turniru biti cijela hrvatska reprezentacija, ali i dvojica osvajača medalja (zlatne i brončane) s prošlogodišnjeg Europskog prvenstva.

Osim njih na turniru će nastupiti i najbolji slavonski biljaristi koji će po prvi puta imati priliku nastupiti pred svojom publikom.

Ulaz je slobodan, a turnir će se oba dana održati od 10 do 22 sata.

Domaćin turnira je BK Plan B koji se nalazi u Gundulićevoj 5a (bivša obnova pokraj Iskona). Klub je nedavno preuređen te se sada prostire na 500 m2 i ima 10 profesionalnih stolova. Cilj mu je podići razinu biljara u gradu i regiji, a igračima (kojih je u gradu sve više) pružiti kvalitetno mjesto za trening. Naravno, i amateri su više nego dobrodošli, a u subotu i nedjelju, 16. i 17. svibnja, svi su pozvani da podrže odlične igrače naše regije, a nakon toga mogu i sami isprobaju viđene trikove.

Sve u svemu, Plan B definitivno postaje plan A.


_________________
Fight
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: