| Autor |
Poruka |
|
ury Ukupno postova: 10 Spol:  Muško
|
helti dog iz hepi dog |
|
|
 |
|
cajkana Ukupno postova: 34 Spol:  Nebitno
|
o čemu vi pričate bio je i ostat će legenda |
|
|
|
|
|
 |
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
eno hdssbov kombi više ne svira inati se slavonijo nego sude mi  |
|
|
|
|
|
 |
|
panglu Ukupno postova: 48 Spol:  Nebitno

|
ON LEGENDA?!Totalno krivo,on je jedan obicni zlocinac i kriminalac!Prave legende su nam na zalost vec u zatvoru MIRKO NORAC i ANTE GOTOVINA!!! |
|
|
|
|
|
 |
|
av8or
Ukupno postova: 189 Spol:  Nebitno
|
hehehe.... koji lik....
Već sam očekivao kada je krenio sa nabrajanjem da će tu i "spodobu" negdje ubaciti pa čak i one famozne čokoladice....
Iskreno, to bi mu možda bio i najbolji potez u životu što se tiče regionalizma i ljubavi prema Slavoniji, jer bi barem Kanditu napravio kakvu-takvu reklamu!!!! |
|
|
|
|
|
 |
|
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
ON LEGENDA?!Totalno krivo,on je jedan obicni zlocinac i kriminalac!Prave legende su nam na zalost vec u zatvoru MIRKO NORAC i ANTE GOTOVINA!!!
|
ovaj tvoj komentar je patetika  |
|
|
|
|
|
 |
|
cajkana Ukupno postova: 34 Spol:  Nebitno
|
kako niste 91.tako što govorili |
|
|
|
|
|
 |
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol:  Muško
|
Nismo bili ovdje! Mi smo ti 'minken bojna' !  |
|
|
|
|
|
 |
|
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol:  Nebitno
|
zato sto smo pobjegli u Nemačku.
a sad ozbiljno. jer se 91. nije bas toliko znalo koliko se zna danas. I jer sam par godina prije skinuo pelene. |
|
|
|
|
|
 |
|
essek031
Ukupno postova: 168 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
kako niste 91.tako što govorili
|
Pa da završimo u "garaži"...  |
|
|
|
|
|
 |
|
Vic Ukupno postova: 73 Spol:  Muško
|
malo su se zajebali za kvalifikaciju djela, ne ratni zlocin nego gospodarski zlocin |
|
|
|
|
|
 |
|
marijuan Ukupno postova: 302 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
E brate sve su to bili samo ne nedužni civili (sjetimo se samo snajperista sa ljepotice). dali Glavaš treba u zatvor zbog tih događaja? Svakako da ne!
|
svakako mu treba suditi i za ubojstva civila. uostalom i tada su postojali sudovi pa se moglo suditi ukoliko se dokaže krivica. ali poznata je bila politika XD3-a kršenja ljudskih prava kakva je i danas. ne mogu reći koliko sam sretan zbog presude.
Ali Glavašu je mjesto u zatvoru zbog hpre drugih stvari. recimo zbog IPK, Slavonske banke, PPK Valpovo, Osječke pivovare... E zbog takvih stvari treba Glavaša strpat u zatvor.
|
nadam se kako će mu i zbog ovoga suditi te će preostale dane svoga života provesti u kavezu, gdje mu je mjesto. |
|
_________________ "Ljudi koji se boje umiru svaki dan. Hrabri samo jedanput." Paolo Borselino
http://zbogompameti.bloger.hr/ |
|
|
|
 |
|
slavica031
Ukupno postova: 147 Spol:  Nebitno
|
Mislim da je ovo ujedino osuda i za gospodarski zločin... Kako se nitko kao legendu nije usdio spomenuti Sinišu Glavaševića, Blagu Zadru i slične. Malo smo pobrkali pojmove ratnih heroja. Nitko mu ne osporava da je branio grad, ali da je micao sve ljude koji mu nisu bili podobni, je! |
|
_________________ ...da bi ostvario svoje snove, moraš se prvo probuditi... |
|
|
|
 |
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol:  Nebitno
|
Hoce biti raspisana tjeralica? Nagrada?
Pa da bar netko na njemu profitira... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
 |
|
Moira
Ukupno postova: 344 Spol:  Žensko
|
Živa istina. Nadala bih se (napokon) zdravom razumu Osječana... ali nekako me je strah. |
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|