Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Bizovac: interaktivno predavanje o osnaživanju ruralnog razvoja

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Nandino
Offline
Avatar

Ukupno postova: 5431
Lokacija: redakcija portala Osijek031.com
Spol: Muško Muško
Post Postano: 14.04.2009. 14:43 
Naslov:  Bizovac: interaktivno predavanje o osnaživanju ruralnog razvoja
15.04.2009. 14:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Hrvatski institut za lokalnu samoupravu te gradovi Belišće, Našice i Valpovo, te općine Bizovac i Petrijevci pozivaju Vas na interaktivno predavanje „Osnaživanje ruralnog razvoja kroz umrežavanje i provedbu LEADER pristupa“. Predavanje se organizira u okviru projekta „Inicijativa za ruralni razvoj“ čija je svrha jačanje ruralnog razvoja kroz LEADER pristup i uspostavu LAG-a (lokalne akcijske grupe) na području Valpova, Našica, Belišća, Bizovca i Petrijevaca.

LAG podrazumijeva aktivno sudjelovanje relevantnih dionika iz privatnog, javnog i civilnog sektora u lokalnom ruralnom razvoju kroz zajedničko kreiranje lokalne strategije za ruralni razvoj i zajedničko namicanje sredstava (iz EU fondova) za projekte koji su u skladu s lokalnom strategijom.

Cilj projekta „Inicijativa za ruralni razvoj“ je potaknuti suradnju između lokalnih partnera (predstavnici javnog, privatnog i civilnog sektora) u svrhu osnivanja LAG-a (lokalne akcijske grupe) na području Belišća, Bizovca, Našica, Petrijevaca i Valpova, te njihovo osnaživanje za što bolje korištenje mogućnosti koje proizlaze iz djelovanja LAG-a.

Budući da se projektom uvode nove metode ruralnog razvoja koje pružaju višestruke koristi javnom, poslovnom i civilnom sektoru, te lokalnoj zajednici kao cjelini, pozivamo Vas da medijski popratite ovo događanje.

Predavanje će se održati u srijedu 15. travnja 2009. u vijećnici općine Bizovac, s početkom u 14 sati.

_________________
Fight
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: