Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Đakovo: III. Smotra hrvatskih sveučilišta u Đakovu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Nandino
Offline
Avatar

Ukupno postova: 5431
Lokacija: redakcija portala Osijek031.com
Spol: Muško Muško
Post Postano: 14.04.2009. 12:04 
Naslov:  Đakovo: III. Smotra hrvatskih sveučilišta u Đakovu
24.04.2009. 13:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

III. Smotra hrvatskih sveučilišta u Đakovu održat će se u petak 24. travnja 2009. u organizaciji Đakovačke udruge studenata (ĐUS), na adresi Vijenac k. A. Stepinca - Đakovo, od 13:00 do 18:00 sati.

Ponosni smo što Vas možemo pozvati na III. Smotru hrvatskih sveučilišta u Đakovu u našoj organizaciji, koja će se održati 24. travnja ove godine u zajedničkoj nastavno-športskoj dvorani đakovačkih srednjih škola s početkom u 13.00h.

Uz potporu Grada Đakova, gradonačelnika Ante Raspudića, Studentskog zbora Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku, Rektorata Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku, Sveučilišta u Zagrebu, đakovačkih srednjih škola, Područne službe Zavoda za zapošljavanje u Đakovu te brojnih članova naše udruge III. Smotra hrvatskih sveučilišta po mnogočemu će biti zapamćena i uspješna.

Predvidjeli smo posebne štandove za predstavnike pojedinih sastavnica sveučilišta (fakulteta i odjela), glavni dio dvorane sa sjedećim mjestima za otvorenje, pozdravne govore i obraćanja, te stručna predavanja i završni koncert grupe Nova.

Napominjemo kako ćemo osim redovnih susreta učenika s predstavnicima pojedinih fakulteta i odjela posebnu pozornost posvetiti i potrebama tržišta rada u Đakovu i Đakovštini pozivanjem đakovačkih poduzetnika koji će nas izravno uputiti u svoje potrebe za djelatnicima, kako u sadašnjosti tako i u budućnosti, te izlaganjem predstavnika Zavoda za zapošljavanje dobiti uvid u trenutno stanje u našem okruženju.

ĐUS - Đakovačke udruge studenata
[email protected]

_________________
Fight
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: