Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Gordan Matković - nezavisni kandidat za gradonačelnika

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Evil Poodingh

Ukupno postova: 2517
Spol: Muško Muško
Post Postano: 13.04.2009. 12:14 
Naslov:  Re: Gordan Matković - nezavisni kandidat za gradonačelnika
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Osječanin je napisao/la :
Ovo je pravi gradonačelnik Osijeka! osijek031.com smile

Dobro, sada te tek ne kontam, stavljas svoju sliku, kazes da je to pravi gradonačelnik, a još nisi objavio kandidaturu Cool

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
spremačica

Ukupno postova: 100
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 13.04.2009. 12:46 
Naslov:  

spin je napisao/la :
I predlažem:

- izbaciti debelog iz stranke

- u stranku vratiti Tadića i Rožića i nek je jedan od njih vodi na nacionalnoj razini, drugi ispred Grada Zagreba.
- vratiti i Ružu Tomašić koju treba postaviti za šefa južnog sektora, dok ekipa oko Matkovića je zadužena za Osijek i istok zemlje.

i garantiram uspjeh na svim razinama i nacionalnoj i lokalnim.

mislim da u HSP ima puno kvalitetnih ljudi, i da netreba vračati stare koji su sami odlučili istupiti, znači da im je bila važnija vlastita korist nego ideologija stranke

70rupies
Ukupno postova: 68
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 13.04.2009. 13:24 
Naslov:  

TataMata je napisao/la:
70rupies je napisao/la:
U biti nitko od članstva HSP-a baš gospodinu Đapiću ne smije reći ukoliko je pogriješio, jel?
Iznenadio bi se, kakve se rasprave vode..no bitno je da se na kraju poštuje volja većine i da se oko toga svi složimo....kao i u svim strankama, poštuje se izabrano predsjedništvo, IO, i predsjednik. Đapić je prvi na sastanku iznio samokritiku u svezi određenih poteza....normalno je da kada donosiš odluke one mogu biti i pogrešne, lako je poslije bitke biti general...svi bi mi ponekad vratili vrijeme unazad i postupili drugačije...odluke nije lako donositi....ali se razgovara otvoreno i bez šupkanja, ako si to mislio...

Ok, ali što konkretno, to, moram napomenuti, nisi napisao, no dobro. Nema se biti što general poslije bitke, jer ono s epizodom hoću-neću je poprilično uzdrmalo stvari. Manje više će se situacija razjasniti u narednih par dana. Mogli ste s prirodnom koalicijom HDZ-HSP dobiti povjerenje birača a ovako je sad to upitno zar ne?

P. S. Mislim da mi fali post, a odnosio se na onaj duo što piše da je Matković veleizdajnik i da bi ga prije 60 godina streljali, pa ću ponovno napisati da je sada minus 60 godina bila bi 1949. i komići bi streljali vas...

70rupies
Post Postano: 13.04.2009. 13:26 
Naslov:  

TataMata je napisao/la:
70rupies je napisao/la:
U biti nitko od članstva HSP-a baš gospodinu Đapiću ne smije reći ukoliko je pogriješio, jel?
Iznenadio bi se, kakve se rasprave vode..no bitno je da se na kraju poštuje volja većine i da se oko toga svi složimo....kao i u svim strankama, poštuje se izabrano predsjedništvo, IO, i predsjednik. Đapić je prvi na sastanku iznio samokritiku u svezi određenih poteza....normalno je da kada donosiš odluke one mogu biti i pogrešne, lako je poslije bitke biti general...svi bi mi ponekad vratili vrijeme unazad i postupili drugačije...odluke nije lako donositi....ali se razgovara otvoreno i bez šupkanja, ako si to mislio...

Zapravo sam iznenađen što ste svi odigrali na kartu B. G. - u.

70rupies
Post Postano: 13.04.2009. 13:27 
Naslov:  

E i da, jel istina da ove nisu htjeli pustiti u stranačke prostorije kao što piše u Glasu?

Zašto?

desert eagle
Ukupno postova: 48
Zabranjen pristup
Post Postano: 13.04.2009. 13:37 
Naslov:  

TataMata je napisao/la :
Pa kad nam nema spasa, onda se veselite...došli ste na svoje....ali teško...Gordan je trebao ostati unutar stranke i tražiti tu podršku, i to je onda sasvim druga stvar nego ovo što je učinio...no jedno je sigurno, boriti ćemo se pravški do kraja! Pa i ako izgubimo, krećemo ispočetka...nije to kraj svijeta, osim za one kojima je to jedini interes....

Ma vi ste lešinarska bagra, nametnici i krpelji. Samo da sad kad odlepršate sa sinekura završite među vašim društvom,Čajom i ostalim smećem u buvari.

Osječanin
Ukupno postova: 2492
Post Postano: 13.04.2009. 13:44 
Naslov:  Re: Gordan Matković - nezavisni kandidat za gradonačelnika

Evil Poodingh je napisao/la :
Osječanin je napisao/la :
Ovo je pravi gradonačelnik Osijeka! osijek031.com smile

Dobro, sada te tek ne kontam, stavljas svoju sliku, kazes da je to pravi gradonačelnik, a još nisi objavio kandidaturu Cool

Ima vremena! osijek031.com smile

asko
Ukupno postova: 349
Post Postano: 13.04.2009. 14:15 
Naslov:  

zanimljiva scena danas kod zoo hotela.matković s jedne, đapić s druge strane.dok su matkoviću svi pružali ruku pored đapića su prolazili ko pored groblja.

TataMata

Ukupno postova: 1180
Post Postano: 13.04.2009. 14:16 
Naslov:  

desert eagle je napisao/la:
TataMata je napisao/la :
Pa kad nam nema spasa, onda se veselite...došli ste na svoje....ali teško...Gordan je trebao ostati unutar stranke i tražiti tu podršku, i to je onda sasvim druga stvar nego ovo što je učinio...no jedno je sigurno, boriti ćemo se pravški do kraja! Pa i ako izgubimo, krećemo ispočetka...nije to kraj svijeta, osim za one kojima je to jedini interes....

Ma vi ste lešinarska bagra, nametnici i krpelji. Samo da sad kad odlepršate sa sinekura završite među vašim društvom,Čajom i ostalim smećem u buvari.
Ti stvarno imaš problema i debelo si u banani, dotičnog kojeg spominješ niti ne poznam, niti znam tko je...

Ukupno postova: 170
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 13.04.2009. 14:50 
Naslov:  

70rupies je napisao/la :
E i da, jel istina da ove nisu htjeli pustiti u stranačke prostorije kao što piše u Glasu?

Zašto?

Siguran sam da nikome nije zabranjen ulaz u ured stranke, realnija opcija je da se ne žele pojaviti jer više ne mogu pogledati ni jednog člana u oči!
U stvari poznavajući dotične ne bi me čudilo niti da se pojave jer to su ipak osobe koje nemaju obraza!

MatoTvrđa

Post Postano: 13.04.2009. 14:55 
Naslov:  

asko je napisao/la :
zanimljiva scena danas kod zoo hotela.matković s jedne, đapić s druge strane.dok su matkoviću svi pružali ruku pored đapića su prolazili ko pored groblja.

Čudno, i ja sam bio u obilasku zološkog. Nisam vidio takvu situaciju nego Đapića okruženog roditeljima s djecom, razgovara druži se, slika...
Matkovića sam sreo kako sjedi na klupi kod terarija sam poput kakvo psa, ali ide čovjek na samostalnu listu pa mu je to valjda dio predizborne promidžbe ili je osto i bez onih 5 sljedbenika (možda su ljudi ipak odlučili razmišljati, tko zna čuda se ponekad događaju)???

studenac

Ukupno postova: 238
Post Postano: 13.04.2009. 15:55 
Naslov:  

MatoTvrđa je napisao/la :
asko je napisao/la :

Čudno, i ja sam bio u obilasku zološkog. Nisam vidio takvu situaciju nego Đapića okruženog roditeljima s djecom, razgovara druži se, slika...
Matkovića sam sreo kako sjedi na klupi kod terarija sam poput kakvo psa, ali ide čovjek na samostalnu listu pa mu je to valjda dio predizborne promidžbe ili je osto i bez onih 5 sljedbenika (možda su ljudi ipak odlučili razmišljati, tko zna čuda se ponekad događaju)???

Pa neznam baš u kojem si ti ZOO-vrtu bio. Jer sam i ja čestitao Gordanu oko kojeg je bilo dosta ljudi, na odlučnom NE onom umišljenom BUBIMIRU. Iako smo trenutno politički neistomišljenici bdv. ponavljam nisam član niti jedne stranke. osijek031.com smile

Ukupno postova: 1469
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 13.04.2009. 16:01 
Naslov:  

studenac je napisao/la:
Pa neznam baš u kojem si ti ZOO-vrtu bio. Jer sam i ja čestitao Gordanu oko kojeg je bilo dosta ljudi, na odlučnom NE onom umišljenom BUBIMIRU. Iako smo trenutno politički neistomišljenici bdv. ponavljam nisam član niti jedne stranke. osijek031.com smile

Kako je jadno kad ti čestitaju neprijatelji koji jedva čekaju da te gurnu u provaliju... Judini poljupci!
Ne znam što bi ti Bubalo rekao zato što si mu čestitao, pa ne veseli mu se baš. Osim toga, ne komentira ga previše jer je i sam nedavno pokušao nešto slično...

MatoTvrđa

Post Postano: 13.04.2009. 16:09 
Naslov:  

O.K. tvoja je stvar jesi li član neke stranke ili ne (ne tiče me se).
Govorim šta sam vidio - Đapić reže tortu, djeli djeci kod dječjeg igrališta, kaže mi susjeda prije tog je pozdravio bajkere na trgu.
Oko njega su bili i roditelji i djeca - slikaju se, šale, čestitaju uskrs...
Matkovića sam kako kažem vidio kako sam gluvari okolo, možda se čovjek umorio od VELIKE političke karijere jer ipak je bio glavna zvijezda 2 dana čini mi se! Ili je pak nešto drugo u pitanju, možda se otrijeznijo pa uviđa šta si je napravio jer ON je SEBI uvijek na prvom mjestu. JA JA I SAMO JA!!!

asko
Ukupno postova: 349
Post Postano: 13.04.2009. 16:35 
Naslov:  

hahaha nisu li ljudi bili oko đapića jer je on tamo bio PROTOKOLARNO?isto bi bilo sa bilo kime na tome mjestu.ne mješaj kruške i jabuke.

Skoči u forum: