Autor |
Poruka |
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol:  Muško
|
Ovo je pravi gradonačelnik Osijeka!
|
Dobro, sada te tek ne kontam, stavljas svoju sliku, kazes da je to pravi gradonačelnik, a još nisi objavio kandidaturu  |
|
|
|
|
 |
spremačica
Ukupno postova: 100 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
I predlažem:
- izbaciti debelog iz stranke
- u stranku vratiti Tadića i Rožića i nek je jedan od njih vodi na nacionalnoj razini, drugi ispred Grada Zagreba.
- vratiti i Ružu Tomašić koju treba postaviti za šefa južnog sektora, dok ekipa oko Matkovića je zadužena za Osijek i istok zemlje.
i garantiram uspjeh na svim razinama i nacionalnoj i lokalnim.
|
mislim da u HSP ima puno kvalitetnih ljudi, i da netreba vračati stare koji su sami odlučili istupiti, znači da im je bila važnija vlastita korist nego ideologija stranke |
|
|
|
|
 |
70rupies Ukupno postova: 68 Spol:  Nebitno
|
Ok, ali što konkretno, to, moram napomenuti, nisi napisao, no dobro. Nema se biti što general poslije bitke, jer ono s epizodom hoću-neću je poprilično uzdrmalo stvari. Manje više će se situacija razjasniti u narednih par dana. Mogli ste s prirodnom koalicijom HDZ-HSP dobiti povjerenje birača a ovako je sad to upitno zar ne?
P. S. Mislim da mi fali post, a odnosio se na onaj duo što piše da je Matković veleizdajnik i da bi ga prije 60 godina streljali, pa ću ponovno napisati da je sada minus 60 godina bila bi 1949. i komići bi streljali vas... |
|
|
|
|
 |
|
Zapravo sam iznenađen što ste svi odigrali na kartu B. G. - u. |
|
|
|
|
 |
|
E i da, jel istina da ove nisu htjeli pustiti u stranačke prostorije kao što piše u Glasu?
Zašto? |
|
|
|
|
 |
desert eagle Ukupno postova: 48 Spol:  Nebitno
|
Pa kad nam nema spasa, onda se veselite...došli ste na svoje....ali teško...Gordan je trebao ostati unutar stranke i tražiti tu podršku, i to je onda sasvim druga stvar nego ovo što je učinio...no jedno je sigurno, boriti ćemo se pravški do kraja! Pa i ako izgubimo, krećemo ispočetka...nije to kraj svijeta, osim za one kojima je to jedini interes....
|
Ma vi ste lešinarska bagra, nametnici i krpelji. Samo da sad kad odlepršate sa sinekura završite među vašim društvom,Čajom i ostalim smećem u buvari. |
|
|
|
|
 |
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol:  Muško
|
Ovo je pravi gradonačelnik Osijeka!
|
Dobro, sada te tek ne kontam, stavljas svoju sliku, kazes da je to pravi gradonačelnik, a još nisi objavio kandidaturu
|
Ima vremena!  |
|
|
|
|
 |
asko Ukupno postova: 349 Spol:  Nebitno
|
zanimljiva scena danas kod zoo hotela.matković s jedne, đapić s druge strane.dok su matkoviću svi pružali ruku pored đapića su prolazili ko pored groblja. |
|
|
|
|
 |
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol:  Nebitno
|
Ti stvarno imaš problema i debelo si u banani, dotičnog kojeg spominješ niti ne poznam, niti znam tko je... |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
 |
MatoTvrđa
Ukupno postova: 170 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno

|
E i da, jel istina da ove nisu htjeli pustiti u stranačke prostorije kao što piše u Glasu?
Zašto?
|
Siguran sam da nikome nije zabranjen ulaz u ured stranke, realnija opcija je da se ne žele pojaviti jer više ne mogu pogledati ni jednog člana u oči!
U stvari poznavajući dotične ne bi me čudilo niti da se pojave jer to su ipak osobe koje nemaju obraza! |
|
|
|
|
 |
MatoTvrđa

|
zanimljiva scena danas kod zoo hotela.matković s jedne, đapić s druge strane.dok su matkoviću svi pružali ruku pored đapića su prolazili ko pored groblja.
|
Čudno, i ja sam bio u obilasku zološkog. Nisam vidio takvu situaciju nego Đapića okruženog roditeljima s djecom, razgovara druži se, slika...
Matkovića sam sreo kako sjedi na klupi kod terarija sam poput kakvo psa, ali ide čovjek na samostalnu listu pa mu je to valjda dio predizborne promidžbe ili je osto i bez onih 5 sljedbenika (možda su ljudi ipak odlučili razmišljati, tko zna čuda se ponekad događaju)??? |
|
|
|
|
 |
studenac
Ukupno postova: 238 Lokacija: Slavonija Spol:  Muško
|
zanimljiva scena danas kod zoo hotela.matković s jedne, đapić s druge strane.dok su matkoviću svi pružali ruku pored đapića su prolazili ko pored groblja.
|
Čudno, i ja sam bio u obilasku zološkog. Nisam vidio takvu situaciju nego Đapića okruženog roditeljima s djecom, razgovara druži se, slika...
Matkovića sam sreo kako sjedi na klupi kod terarija sam poput kakvo psa, ali ide čovjek na samostalnu listu pa mu je to valjda dio predizborne promidžbe ili je osto i bez onih 5 sljedbenika (možda su ljudi ipak odlučili razmišljati, tko zna čuda se ponekad događaju)???
|
Pa neznam baš u kojem si ti ZOO-vrtu bio. Jer sam i ja čestitao Gordanu oko kojeg je bilo dosta ljudi, na odlučnom NE onom umišljenom BUBIMIRU. Iako smo trenutno politički neistomišljenici bdv. ponavljam nisam član niti jedne stranke.  |
|
_________________ Dok je ovaca bit će i šišanja.  |
|
|
 |
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Kako je jadno kad ti čestitaju neprijatelji koji jedva čekaju da te gurnu u provaliju... Judini poljupci!
Ne znam što bi ti Bubalo rekao zato što si mu čestitao, pa ne veseli mu se baš. Osim toga, ne komentira ga previše jer je i sam nedavno pokušao nešto slično... |
|
|
|
|
 |
MatoTvrđa

|
O.K. tvoja je stvar jesi li član neke stranke ili ne (ne tiče me se).
Govorim šta sam vidio - Đapić reže tortu, djeli djeci kod dječjeg igrališta, kaže mi susjeda prije tog je pozdravio bajkere na trgu.
Oko njega su bili i roditelji i djeca - slikaju se, šale, čestitaju uskrs...
Matkovića sam kako kažem vidio kako sam gluvari okolo, možda se čovjek umorio od VELIKE političke karijere jer ipak je bio glavna zvijezda 2 dana čini mi se! Ili je pak nešto drugo u pitanju, možda se otrijeznijo pa uviđa šta si je napravio jer ON je SEBI uvijek na prvom mjestu. JA JA I SAMO JA!!! |
|
|
|
|
 |
asko Ukupno postova: 349 Spol:  Nebitno
|
hahaha nisu li ljudi bili oko đapića jer je on tamo bio PROTOKOLARNO?isto bi bilo sa bilo kime na tome mjestu.ne mješaj kruške i jabuke. |
|
|
|
|
 |
 |
|