| Autor |
Poruka |
|
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Pa, ako je to članstvo kojem je argument za izlazak samoprocjena da neće moći ostvariti svoje vlastite planirane ambicije - pa nije ni loše očistiti se od takvih profesionalnih šetača kroz stranke. To onda nije lojalno članstvo i od takvih nikad kruha. Ako nekome trebaju - neka ih uzme.
Pokušavam zamisliti da isti argument koriste članovi na pr. SDP-a i svaki put napuste stranku jer misle da neće osvojiti na pr. parlamentarne izbore... A gotovo da ne izlaze iz oporbe! Takvi su, vjerojatno, otišli još na samom početku. I stranka nije puno izgubila zbog njih. Prema tome - ne mora to biti loše. |
|
|
|
|
|
 |
|
OsijekNepokoreniGrad
Ukupno postova: 724 Spol:  Nebitno
|
De ovo je lakrdija, ne da mi se više gledati kako se zavaravate  |
|
|
|
|
|
 |
|
Sharon
|
I još druga strana medalje: ovih 5 koji su se potpisali da izlaze - ne razmišljaju što im donosi odlazak s Matkovićem. Trebali bi znati da kamo god on otišao - biti će (jednokratno) važan samo on, ali o njima sigurno nije bilo riječi kad je ovo dogovarano. Oni će na svakom mjestu gdje se pokušaju priključiti biti pod znakom pitanja i ne baš od povjerenja. Svatko ima već i svojih kandidata za mjesta već dovoljno.
Nadam se da su svjesni rizika koji prati ovakvu odluku... Kad su im već vlastiti interesi bili tako važni a tako ugroženi... Ili su samo upotrijebljeni kao topovsko meso za akciju... |
|
|
|
|
|
 |
|
studenac
Ukupno postova: 238 Lokacija: Slavonija Spol:  Muško
|
Nema se tu puno šta pričati, 17.5. će sve biti jasno kao suza. Ne podržavam nikakvo muljanje s anketama, na žalost to je jedan od razloga što je Gordan odlučio izaći iz stranke, turili su mu pod nos nekakve ankete u kojima on bolje prolazi, i to ga je između ostaloga ponukalo na ovakav radikalan potez koji ne opravdavam...demonstrativna najava kandidature i odlazak iz stranke je potez koji je, po meni, izmanipuliran i nepotreban, te je nanio veliku štetu stranci koju voli....
|
Pa nije Gordan balavac da ga se "baca" malo vamo malo tamo. Nemojte slušati samo ono što govore simatizeri Đapičevog HSP-a nego i ostali građani te ostalih HSP-ovci. Ipak je Gordan u večoj prednosti. Ali niti jedan neće pobjediti, vjerovatno ste toga svjesni BUDIMO REALNI.
 |
|
_________________ Dok je ovaca bit će i šišanja.  |
|
|
|
 |
|
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol:  Nebitno
|
Da i kakav je onda cilj samostalne kandidature, pomoći protivnicima da postignu bolji rezultat...hmmm. Zanimljiv motiv.... |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
 |
|
studenac
|
Ali zašto ga onda ne podržati kad ima realnije izglede za bolji rezultat. I kakvo je to ponašanje... sad malo može, a sad ne može... i to u najjačem "uporištu" HSP-a u Osijeku. stvarno sramota za stranku. |
|
|
|
|
 |
|
Sharon
|
Ali, budimo realni, zato je Glavaš jednom prilikom svom stranačkom djetetu Bubiju javno i jasno obrisao nos na presici (i tako mu stavio do znanja da ga smatra balavcem) i rekao mu da nisu oni dječji vrtić pa da ispunjavaju želje, nakon što je ovaj hodao okolo i pokušavao tražiti u drugim strankama uhljebljenje za županijsku kandidaturu (koja mu je još uvijek u srcu, btw) a ovaj doznao. Ustvari ga je zato bacio u priču grada kontra njegove volje. Pa sad nek Bubi proba ne slušati starog Glavu! On ga je politički "rodio", on ga i drži u rukama. Bilo je neugodno gledati: ovaj stari drobi povišenim prijetećim tonom, a Bubi šuti ko zaliven i samo mijenja boje... Toliko i o njegovoj samostalnosti. Jasno je tu tko je šef, samo šef ne smije u tekmu zbog znamo-već-čega. Zato je izmislio njega.
Tek da se zna što se priča... Mada, ne volim tračati... Ali kad me već vučete za jezik (tipkovnicu)... |
|
|
|
|
|
 |
|
TataMata
|
Ne radi se o tome, Gordan nije bolji ni lošiji od bilo kojeg člana HSP-a u Osijeku, to što je htio trebao je učiniti unutar stranke. Kao predsjednik podružnice i kandidat za dogradonačelnika, na što je pristao. I sad odjednom, kao ankete pokazuju da bi on bio uspješniji, i sve ode k vragu. Reci ti meni što je tu loše u mjestu dogradonačelnika, imao bi sigurno veću plaću nego 95 % osječana...što je tu loše....a što se tiče populističkih projekata za građane Osijeka, više sam ih ja osmislio i proveo nego Gordan. Za sve njihove uspjehe odgovoran je tim ljudi, pa tako i za njegovu popularnost. Malo je toga on napravio sam.... |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
 |
|
studenac
|
Ne govorimo o plači, pa zar niste vidjeli da su građani konačno prihvatili nekog iz HSP-a, nekog tko nema putra na glavi, a vi ga izblamirali kao balavca. Ako se Đapiću toliko sviđa ta stolica kupit ću mu ja istu pa nek doma sjedi koliko god hoće. Nitko ne želi sa njim koalirati kad vidi koliko mu je stalo do stolice. Baš je bedevija, a mogao je "MOŽDA "vladati iz sjene.  |
|
|
|
|
 |
|
TataMata
|
Sve je to ok što ti govoriš, ali unutar HSP-a. Trebao je ostati u stranci....i, alo što bi sad, trebali bi se napadati HSP-ovci jedni protiv drugih ili šta....unutar HSP-a nije došlo do podjele. Gordan je odlučio ići samostalno....bez stranke....šta mu to treba...pa ne pozna on Antu od jučer...bio mu je dobar dok ga je dizao i stajao iza njega, te ga i postavio za gradonačelnika umjesto sebe...sad su nam potrebni svi HSP-ovci i simpatizeri, a ne da se dijelimo i raspravljamo preko foruma, da drugi uživaju... |
|
|
|
|
 |
|
nisam za
Ukupno postova: 307 Lokacija: desna obala Spol:  Nebitno
|
Slažem se s tobom.
Iza svih stvari koje se rada uvijek stoji tim. Mali dio stranačkih a veći dio onih koji je to posao.
Po meni je Gordanovo propadanje počelo povratkom Antonija u Osijek. On je svoju podružnicu gradio godinama, a samim tim i svoj rejting. Mislim i na suradnju s drugim operativcima iz drugih političkih opcija, na mjestu gdje je radio i u samom gradu.
Ali kao promatrač zbivanja u Hspu koliko dugo i kakav želudac moraš imati da vječno budeš rezervna opcija. Kada je nečiji ego veći od njega samog tada se pojede sam iz nutra.
Što se tiče prebjega vi u Hspeu ste imali Tadića i Rožića. Na kraju su vas i oni napustili. Sama Starčevićeva ideja nije loša, samo su loši ljudi koji nam je pokušavaju prodati.
Promijenite vodstvo stranke, vašeg Vožda, nedodirljivog koji svako veće parkira automobil nasred ceste, kao da je njegova, a to me živcira.
Imali bi budućnost kada bi se promijenili, kao i sve političke stranke, pa više nisu devedesete, i ljudima kojima ste bili simpatični sada ste lakrdija.
Mislim da odlaskom drugog čovjeka u stranci ste mnogo izgubili na vjerodostojnosti, radite i djelujte s vremenom i situacijom. |
|
|
|
|
|
 |
|
Sharon
|
Neki ovdje raspisani mogu se samo pokriti ušima jer u vlastitim redovima imaju dokazane balavce javno oprane pred kamerama - maloprije sam pisala o tome.
I čim Glavaševi nekoga hvale - nahebao je... |
|
|
|
|
|
 |
|
TataMata
|
Naravno da imamo budućnost, ali i sadašnjost. Promjene neminovno dolaze, htjeli mi to ili ne...ljudi iz HSP-a puno rjeđe odlaze nego što to rade u drugim strankama, a i nema toliko prebjega....to je zato što su u stranci iz uvjerenja, a ne osobne koristi...Tadića je odvukao Rožić jer je također htio položaj u stranci koji nije bio njegov, a nakon toga poznato je što su obojica učinila u politici...ništa. Tadić je ljudina, pa opet nije osvojio dovoljno glasova na izborima kao samostalan...teško je to kada odeš, moraš pristajati na kompromise, i opet nisi svoj...ali nemaš više niti stranku iza sebe... |
|
|
|
|
 |
|
nisam za
Ukupno postova: 307 Lokacija: desna obala Spol:  Nebitno
|
Njih dvojica (Tadić-Rožić), kada su pričali barem su nešto rekli. Dok vi ne promijenite Vožda ići će vaš pad.
Nisam shvatio, Gordan još nije nigdje prebjegao, on je izašao. Mnogo bi lakše bilo da se oslobodite prošlosti i prikazane bahatosti ovdje u gradu, možda bi ljudi više vrednovali ono što činite. Mislim da će ljudi na ovim izborima podršku dati manjem zlu, a svakim danom imaju sve više izbora. |
|
|
|
|
|
 |
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol:  Muško
|
Ne da mi se citati svih 9 stranica ako negdje i piše, pa samo da pitam. Zna li se ista koju ce ekipu Matkovic imati iza sebe? |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
 |
 |
|
|