Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Gordan Matković - nezavisni kandidat za gradonačelnika

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
MatoTvrđa

Ukupno postova: 170
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 12.04.2009. 21:10 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

HSP se nije raspao, naprotiv odlazak VELIKOG POLITIČARA Matkovića i njegovih 5 idolopoklonika samo je učvrstio članstvo koje je i tako imalo loše mišljenje o Matkoviću zbog bahaćenja i nedodirljivosti.
O petorici sljedbenika ne treba trošiti riječi, možemo biti sretni što su otišli i nadati se da će se uskoro skrasiti u nekoj drugoj stranci!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
pernabukano

Ukupno postova: 706
Post Postano: 12.04.2009. 21:11 
Naslov:  

Kada su Rožić i Tadić napustili stranku neposredno pred izbore bili su veleizdajnici.
Ubrzo nakon toga stranku napušta i Ruža Tomašić što zbog loših rezultata, a što zbog Đapićevog autokratskog upravljanja strankom. I ovdje nije bio kriv Đapić već Ruža-izdajnica.
Sada se po 3. put događa isto. Odlazi još jedan blizak Đapićev suradnik, ali naravno nije kriv Đapić i njegova diktatura u stranci već Matković i hrpa izdajnika.

Sharon i TataMata kako ne vidite što se događa? Izgubili ste najkvalitetnije ljude u svega 2 godine...Probudite se i pošaljite Đapića u ropotarnicu povijesti za dobrobit Osijeka i Hrvatske politike općenito. U suprotnom to će učiniti građani Osijeka 17. svibnja. Mislim da je prva opcija bezbolnija i za samog Đapića, ali i za pravaštvo.

Ukupno postova: 82
Post Postano: 12.04.2009. 21:12 
Naslov:  

sta im dajes savjete,pusti ih,znaju oni najbolje Smile kako treba doci na 1 zastupnika..

TataMata

Ukupno postova: 1180
Post Postano: 12.04.2009. 21:13 
Naslov:  

Nema se tu puno šta pričati, 17.5. će sve biti jasno kao suza. Ne podržavam nikakvo muljanje s anketama, na žalost to je jedan od razloga što je Gordan odlučio izaći iz stranke, turili su mu pod nos nekakve ankete u kojima on bolje prolazi, i to ga je između ostaloga ponukalo na ovakav radikalan potez koji ne opravdavam...demonstrativna najava kandidature i odlazak iz stranke je potez koji je, po meni, izmanipuliran i nepotreban, te je nanio veliku štetu stranci koju voli....

Post Postano: 12.04.2009. 21:13 
Naslov:  

OsijekNepokoreniGrad je napisao/la :
Ne, ti nisi komentirala, ti si ih uzdizala u nebesa.
Imam spreman taj tvoj post (predvidio sam ovakav razvoj situacije) pa ću ga napisati kad ih budeš pljuvala jer će oni sada pljuvati po đapiću.

A raspali su se (ili će se) jer je "Danijel Srb, potpredsjednik i saborski zastupnik HSP-a, došao uspaničen i rekao da „sve ide u p*čku materinu“, te da zbog „šefovih gluposti“ u pitanju nisu samo izbori, nego uopće opstanak stranke."

Očito si dobro informiran, vidim znaš i šta priča Danijel Srb...
Pretpostavljam da ti je Matković ispričao tu pričicu, zar ne?

scero
Ukupno postova: 82
Post Postano: 12.04.2009. 21:16 
Naslov:  

turili su mu ankete po kojima bolje prolazi????
de nemoj me jebat da stvarno mislis da postoji neka REALNA anketa u kojoj đapic prolazi bolje od matkovica?

Sharon

Ukupno postova: 1469
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 12.04.2009. 21:18 
Naslov:  

Pa i dalje mislim da je OSTV bolja od STV.
??? A tvoje predrasude i očekivanja koja bi da se obistine - to je tvoj problem...
A ovo drugo: koliko sam uspjela pratiti situaciju ovih uskrsnih blagdana - nikakvo službeno priopćenje iz HSP-a nije otišlo, a rekla-kazala ne možeš uzeti kao službeno. Ovo što si ti citirao više je opisni komentar. Izvjesno je da se Matković kandidirao samostalno bez podrške stranke (tamo u onom priopćenju u potpisu je bilo svega 5 ili 6 ljudi, relativno nepoznatih članova), a navodno da ga je podržalo svega 60-tak članova. Nakon toga nema nikakvih informacija. Vidjet ćemo što će biti poslije Uskrsa.
Dobro, o.k. ti navijaš protiv, a ja sam simpatizer i navijam za HSP. Očekivano je da različito gledamo na razvoj situacije, ali službeno ništa nije pušteno. Tu se moramo složiti.

pernabukano

Ukupno postova: 706
Post Postano: 12.04.2009. 21:20 
Naslov:  

TataMata je napisao/la :
Nema se tu puno šta pričati, 17.5. će sve biti jasno kao suza. Ne podržavam nikakvo muljanje s anketama, na žalost to je jedan od razloga što je Gordan odlučio izaći iz stranke, turili su mu pod nos nekakve ankete u kojima on bolje prolazi, i to ga je između ostaloga ponukalo na ovakav radikalan potez koji ne opravdavam...demonstrativna najava kandidature i odlazak iz stranke je potez koji je, po meni, izmanipuliran i nepotreban, te je nanio veliku štetu stranci koju voli....

A šta su turili Bilošu da je odlučio stopirati investiranje u Đapića!?

W.M. Felt
Ukupno postova: 2158
Post Postano: 12.04.2009. 21:22 
Naslov:  

TataMata je napisao/la:
turili su mu pod nos nekakve ankete u kojima on bolje prolazi, i to ga je između ostaloga ponukalo na ovakav radikalan potez

Ako Matković stvarno misli da može proći na ovim izborima, blesaviji je nego što sam mislio (a mislio sam da je poprilično blesav). Ne, sve mi se nekako čini da su njemu pod nos turili nešto drugo, a ne ankete, u maniri u kojoj to može izvesti samo Hdz.

No potezi Matkovića ne mogu zamagliti činjenicu da je Anto Đapić u ovoj priči ispao najveći blesan. Otkad pratim politiku, Đapić služi kao dežurni otirač Hdz-a, od kojeg se uzima po potrebi. I što je napravio Đapić? Ušao u koaliciju baš s tim Hdz-om, kao malo naivno dijete. Zaslužio je smjenu unutar stranke, ako zbog ničeg drugog (katastrofalnog rejtinga, silnih afera, diktature) onda zbog pukog političkog neznanja.

A sada više nema ni Biloša. Ove će godine Anto, po svemu sudeći, na ljetovanje na hrvatsku obalu.

MatoTvrđa

Post Postano: 12.04.2009. 21:28 
Naslov:  

Ove će godine Anto ljeto provesti radno u Osijeku jer treba nastaviti s vođenjem Grada.

OsijekNepokoreniGrad

Ukupno postova: 724
Post Postano: 12.04.2009. 21:29 
Naslov:  

MatoTvrđa je napisao/la :
HSP se nije raspao, naprotiv odlazak VELIKOG POLITIČARA Matkovića i njegovih 5 idolopoklonika samo je učvrstio članstvo koje je i tako imalo loše mišljenje o Matkoviću zbog bahaćenja i nedodirljivosti.
O petorici sljedbenika ne treba trošiti riječi, možemo biti sretni što su otišli i nadati se da će se uskoro skrasiti u nekoj drugoj stranci!

Slijedećih par dana bit će ih 40 Smile

OsijekNepokoreniGrad

Post Postano: 12.04.2009. 21:30 
Naslov:  

MatoTvrđa je napisao/la :
OsijekNepokoreniGrad je napisao/la :
Ne, ti nisi komentirala, ti si ih uzdizala u nebesa.
Imam spreman taj tvoj post (predvidio sam ovakav razvoj situacije) pa ću ga napisati kad ih budeš pljuvala jer će oni sada pljuvati po đapiću.

A raspali su se (ili će se) jer je "Danijel Srb, potpredsjednik i saborski zastupnik HSP-a, došao uspaničen i rekao da „sve ide u p*čku materinu“, te da zbog „šefovih gluposti“ u pitanju nisu samo izbori, nego uopće opstanak stranke."

Očito si dobro informiran, vidim znaš i šta priča Danijel Srb...
Pretpostavljam da ti je Matković ispričao tu pričicu, zar ne?

Ne, sinko, to je napisao vaš čovjek, Flauder. I to ovdje na portalu.

TataMata

Ukupno postova: 1180
Post Postano: 12.04.2009. 21:39 
Naslov:  

scero je napisao/la:
turili su mu ankete po kojima bolje prolazi????
de nemoj me jebat da stvarno mislis da postoji neka REALNA anketa u kojoj đapic prolazi bolje od matkovica?
Mislim da se svi služe anketama koje prikazuju rezultate kako kome odgovara, i da to nije mjerodavno da bi netko pomislio da će pobijediti na izborima i učiniti ono što je Gordan učinio.

Post Postano: 12.04.2009. 21:42 
Naslov:  

Što se tiće članstva preko 400 mladih članova u gradu ostaje uz HSP, pardon preko 398 (dvoje ih je ipak otišlo, Bodražić i Pandžićka).
I siguran sam da idućih dana niti jedan član neće napustiti stranku.
Nasuprot iz dana u dan broj članova se povećava!

OsijekNepokoreniGrad

Post Postano: 12.04.2009. 21:43 
Naslov:  

Pa gdje ti živiš čovječe. Ti kao da si pao s Marsa na forum.
Prekjučer je objavljeno da je 40-ak članova osječkog HSP-a poslalo dopis đapiću kako će, ako se Matkovića izbaci iz stranke otići i oni.

Skoči u forum: