Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Gordan Matković - nezavisni kandidat za gradonačelnika

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
MatoTvrđa

Ukupno postova: 170
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 12.04.2009. 12:49 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

OsijekNepokoreniGrad je napisao/la :
HSP nije napravio ništa, osim onoga što je slijedom vremena moralo doći samo po sebi nakon rata.
Stoga ne buncaj. Jednostavno su se igrom slučaja našli u pravo vrijeme na pravom mjestu, i zaboravili TKO ih je tamo postavio.

Nakon toga su se sami pokušali igrati politike, i vidi kako je završilo. Inače, ovo je prvi puta da je đapić trebao sam povući neke poteze, i odmah pad. Dosada se uvijek krpao na nekoga.

Inače ne znam koliko si upućena, HSP se RASPAO, tako da neće ništa napraviti Razz

Prijatelju slab ti je odgovor da se je netko "igrom slučaja" našao negdje pa je zato ostvario sve projekte! Neki dan je bila analiza gradonačelnika svih većih gradova hrvatske, pogodi tko je jedini ostvario SVE PROJEKTE koje je obećao, a nije malo obećao! Upravo taj "dosadni", "ljeni", "spori"... Đapić! Ni gradonačelnik Zagreba, ni Splita, ni rijeke, ni Dubrovnika, ni... SAMO ANTO ĐAPIĆ!!!
Također HSP se nije igrom slučaja našao na vlasti, izabrale su ga tisuće građana Osijeka, jer su prepoznale HSP kao stranku koja ispunjava obećanja te štiti interese hrvatskog čovjeka kako na državnoj razini tako i na lokalnoj!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
more456
Ukupno postova: 199
Post Postano: 12.04.2009. 12:54 
Naslov:  Re: Gordan Matković - nezavisni kandidat za gradonačelnika

HSP-ov brod tone, pa miševi bježe.
Matković i ekipa mogu napraviti samo malo kaosa na izborima. Sigurno je da će Đapiću poremetiti račune, ali možda još nekome. Vjerojatno će prijeći prag i osvojiti vijećničko mjesto, ali to je njihov maksimum.

MatoTvrđa

Post Postano: 12.04.2009. 13:08 
Naslov:  Re: Gordan Matković - nezavisni kandidat za gradonačelnika

more456 je napisao/la :
Matković i ekipa mogu napraviti samo malo kaosa na izborima. Sigurno je da će Đapiću poremetiti račune, ali možda još nekome. Vjerojatno će prijeći prag i osvojiti vijećničko mjesto, ali to je njihov maksimum.

S drugim djelom ovog teksta se slažem, njihov maksimum je 1 vjećnik (Matković), a nakon toga sljedi nestajanje s političke scene - NA SVU SREĆU ili naravno kao svaki uspješni političar prelazak u neku drugu stranku (bilo koju samo da se ubere još koja kuna).
S prvim djelom se ne slažem, naprotiv ovaj potez je još više ujedinio članstvo jer je masa ljudi bila ogorčena Matkovićevim ponašanjem - Bahatošću i brigi samo za sebe i svoje dupe. Izuzev ovih 5 njegovih idolopoklonika Laughing

MatoTvrđa

Post Postano: 12.04.2009. 14:04 
Naslov:  

ma nema tu dugoročno, on ni kratkoročno ne može egzistirati na političkoj sceni, može kao gradski vjećnik al to ne zadovoljava te bolesne apetite...
Čovjek je agronom ili šta već, on nema nikakav tim ljudi, pa ne može se voditi grad samo tako ljudi moji.
On je sada u sličnoj situaciji kao Prdoljak, samo što iza Prdoljaka stoje Čačićevi milijuni a iza Matkovića???

123456

Ukupno postova: 1794
Spol: Muško Muško
Post Postano: 12.04.2009. 14:07 
Naslov:  

MatoTvrđa je napisao/la:
ma nema tu dugoročno, on ni kratkoročno ne može egzistirati na političkoj sceni, može kao gradski vjećnik al to ne zadovoljava te bolesne apetite...
Čovjek je agronom ili šta već, on nema nikakav tim ljudi, pa ne može se voditi grad samo tako ljudi moji.
On je sada u sličnoj situaciji kao Prdoljak, samo što iza Prdoljaka stoje Čačićevi milijuni a iza Matkovića???

.....Biloševi......

Post Postano: 12.04.2009. 14:21 
Naslov:  

Upravo tako, kao što stranku ne čini jedan čovjek tako jedan čovjek (pa ni "ljudina" poput Matkovića) nije u stanju voditi bilo koji grad.
Zanima me tko bi na toj "nezavisnoj listi" trebao voditi gradske resore? Npr. Urbanizam i graditeljstvo ili kulturu ili gospodarstvo ili bilo šta? To dvoje balavaca? Dajte mi odgovor!

nisam za

Ukupno postova: 307
Post Postano: 12.04.2009. 14:47 
Naslov:  

Pa jel se ti to prepucavaš sa samim sobom????

MatoTvrđa

Post Postano: 12.04.2009. 14:59 
Naslov:  

nisam za je napisao/la:
Pa jel se ti to prepucavaš sa samim sobom????

Ne razumijem???
Pitam pametne forumaše jer ja očito nisam tko bi trebao biti kostur te nezavisne liste? Postoje li ljudi koji bi trebali voditi gradske resore?
Dali je itko o tome razmišljao?

OsijekNepokoreniGrad

Ukupno postova: 724
Post Postano: 12.04.2009. 15:01 
Naslov:  

Zanimljivo je kako se sada pljuje po jučerašnjim najreprezentativnijim članovima, djeci stranke Smile
Samo dajte, zanimljivo vas je čitati.

Michael Withmann

Ukupno postova: 7
Post Postano: 12.04.2009. 16:55 
Naslov:  

ljudi moji, HSP je jedina konstrukivna stranka na području Osijeka! Svi samo pljuju, vrjeđaju, prepucavaju se! Hsp ima konstruktivne kampanje, nikoga ne omalovažava i najbitnije, ima tim ljudi koji radi. A što se Matkovića tiče; pa vidi se da je njemu stalo samo do vlastitog interesa! Moga je biti siguran dogradonačelnik, a ovako je pokazao da mu je stalo samo do pozicije i bolesne ambicije da bude gradonačelnik! Kao da će on nešto napraviti za Osijek! Isto koliko i glavaševi: samo bi se šetali po gradu da se vidi tko je GRADONAČELNIK!

DJELA, A NE RIJEČI!

Michael Withmann

Post Postano: 12.04.2009. 17:02 
Naslov:  

more456 je napisao/la:

Ma ne tone HSPov brod. Samo HSP iz krvotoka izbacuje otrov. Liječi se. Čak mi je drago što je otišao, jedino bi bolje bilo da je još puno prije izbačen! S njim je otišao jedan mali broj ljudi koji su ionako tu zbog interesa! Vidjeti ćete za par godina koliko će HSP biti jak. Ostaju mladi ljudi koji su tu zbog ideala i zato što vole Hrvatsku!
Stranka stara preko 140 godina ne može propasti zbog par drkafuzera tipa Matković!

Michael Withmann

Post Postano: 12.04.2009. 17:06 
Naslov:  

Ma daj, ja se ne sjećam da su oni bili Đapićev tim i članovi gradskog poglavarstva. Možda jesu sjedili u gradskom vjeću ali samo zato što je to Matković tražio a sada nam je svima jasno i zašto.
[/quote]
ja se s ovim popuno slažem! di on djete stranke! da je, nebi onda otišao!

Michael Withmann

Post Postano: 12.04.2009. 17:13 
Naslov:  

Matković je veleizdajnik stranke! Šteta što je danas takav zakon , prije 60 god bio bi strjeljan!

pernabukano

Ukupno postova: 706
Post Postano: 12.04.2009. 17:26 
Naslov:  

Michael Withmann je napisao/la :
Matković je veleizdajnik stranke! Šteta što je danas takav zakon , prije 60 god bio bi strjeljan!

Opa,opa...

bazooka_joe

Ukupno postova: 3237
Post Postano: 12.04.2009. 17:59 
Naslov:  

E, a možda će sada HDZ instalirati opet novog vožda u HSP? Kao onomad, 94' Wink

"We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan

Skoči u forum: