Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Feel free to ask: okrugli stol 'Mladi i Osijek'

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
akobas05
Offline
Ukupno postova: 37
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 07.04.2009. 16:00 
Naslov:  Feel free to ask: okrugli stol 'Mladi i Osijek'
17.04.2009. 11:59
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Izrazite svoje mišljenje i pitajte što vas zanima! Prijavite se i sudjelujte na okruglom stolu „Mladi i Osijek“! Okrugli stol će se održati u petak 17. travnja 2009., s početkom u 12 sati, u prostoru Info-centra za mlade Osijek, Ribarska 1.

Ovim događanjem obilježavamo Europski dan informiranja mladih, koji se slavi 17. travnja, u mreži članica Europske agencije za informiranje i savjetovanje mladih - Eryica. Ovogodišnji slogan Europskog dana informiranja mladih je "Osjećaj se slobodnim pitati".

Okrugli stol „Mladi i Osijek“ razlikuje se od drugih sličnih javnih događanja za mlade prvenstveno po tome što uvodničari/govornici neće biti odrasli, predstavnici političkog i javnog života, niti stručnjaci iz različitih područja. Uvodničari/govornici bit ćete upravo vi, mladi ljudi, srednjoškolci i studenti, koji će iznijeti svoja promišljanja o mogućnostima osobnog i društvenog razvoja mladih te svoja stajališta o položaju mladih u našemu gradu.

Sudionici Okruglog stola razmijenit će mišljenja te će zajedno pokušati naći odgovore na pitanja kao što su: Jesu li mladi zadovoljni postojećim sadržajima za mlade u Osijeku? Jesu li mladi dovoljno informirani, te imaju li mogućnosti za kreiranje, sudjelovanje i odlučivanje po pitanjima koja se njih izravno tiču? Koliki je stvarni interes mladih za politiku i hoće li mladi glasovati na sljedećim izborima?

Ukoliko želite i možete sudjelovati na Okruglom stolu, ispunjenu prijavnicu pošaljite na e-mail: [email protected], najkasnije do 15. travnja do 14 sati. Ukoliko imate samo komentar, pošaljite ga na istu adresu.

U svakom slučaju, (pri)javite se što prije! Neka se vaše mišljenje čuje!

Za sve dodatne informacije možete se javiti na brojeve:
t: 031/ 283 056 (11:00 – 16:00)
m: 098/ 171 98 13

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: