Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Županja: Plague Mass + This Day Will Burn + Failed Plan Artefact @ Dom mladeži

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Nandino
Offline
Avatar

Ukupno postova: 5431
Lokacija: redakcija portala Osijek031.com
Spol: Muško Muško
Post Postano: 24.03.2009. 9:58 
Naslov:  Županja: Plague Mass + This Day Will Burn + Failed Plan Artefact @ Dom mladeži
28.03.2009. 21:57
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Županju će u subotu 28. ožujka 2009. na svojoj europskoj turneji "poharati" odlični austrijski bend Plague Mass. Podršku austrijancima će pružiti provjereni osječki bend This Day Will Burn, te perspektivna mlada petorka Failed Plan Artefact koja je upravo snimila svoj prvijenac. Ovo je jedini koncert Plague Mass u Hrvatskoj na predstojećoj turneji, što Županju opet diže u sam vrh kulturnih zbivanja i koncerata.

Austrijski Plague Mass (www.myspace.com/plaguemass) su vrlo dobro poznati hrvatskoj publici, posebice po nastupu kao predgrupa velikanima metalcore scene - Walls Of Jericho u Zagrebu, 2007.g. Dečki sviraju teški i brzi hardcore-metal s gnjevnim vokalom i angažiranim tekstovima o politici, nezadovoljstvu i stvarnostima od kojih će vam se naježiti koža. Da Plague Mass misli i radi ozbiljno - naglasili su i sa svojim EP-om nazvan "Deathless (2006)" na kojem dolazi 5 žestokih kompozicija. U Županju dolaze u sklopu drugog dijela svoje turneje "Living Among Meat Eeaters", nazvanoj po istoimenom albumu kojeg će predstaviti na nadolazećoj turneji. Na turneji će kroz nešto više od dva tjedna proći Austriju, Italiju, Grčku, Makedoniju, Tursku i Hrvatsku, a u Županji će gostovati 28.03., što će im ujedno biti i posljednji koncert na turneji. Njihove koncerte prati dinamičan nastup i sjajna energična svirka, a na europskoj underground sceni slove za jedne od nosioca takvog glazbenog izričaja.

Podršku austrijskom bendu će pružiti i osječki This Day Will Burn, koji je na sceni nešto više od pet godina. Iza sebe imaju tri izdanja i jednu kompilaciju, a glazbu koja se opisuje kao hardcore/screamo možete poslušati na njihovim stranicama (www.myspace.com/tdwb). Županjcima dolaze u goste i mladi, perspektivni dečki iz Zagreba - Failed Plan Artefact (www.myspace.com/failedplanartefact). Ova mlada, metalcore petorka je upravo snimila svoj album privijenac i dolazi ga promovirati u Županju. Kako bi ovo začinili u odličan subotnji provod i podigli razinu zbivanja u gradu, te privukli sve mlade zainteresirane za ovakav glazbeni izričaj Mind Eraser Booking i Multikulturni centar grada Županje priređuju i izložbu street art umjetnika, nazvanu "Another Pixel In The Wall" na kojoj će izlagati trojica mladih neafirmiranih umjetnika - Mislav Lešić (Bošnjaci), Jasmin Mišković (Osijek), Vedran Bjelobradić (Gunja). U odlične i energične live nastupe tri benda, te neafirmirane izložbe tri umjetnika, šećer na kraju će biti i cijelovečernje projekcije ponajboljih hardcore/metal spotova na velikom videozidu MKC-a.

Ulaz na ovaj odličan multikulturni provod je simboličnih 20 kn, te pozivamo sve zainteresirane da sudjeluju u programu koji počinje u 21h kada se otvaraju vrata Doma mladeži. Uživo nastupi se očekuju nešto malo iza 22h. Više informacija o ovom zbivanju možete dobiti na www.mkc-zupanja.com, www.myspace.com/mkczupanje, te www.myspace.com/minderaserbooking

_________________
Fight
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: