Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Danijela Lovoković zajedno s Bubalom i Vrdoljakom

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
W.M. Felt
Ukupno postova: 2158
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 16.03.2009. 13:19 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Osječanin je napisao/la:
Da se držao nekih stvari o kojima je pričao i gurao tu "treću opciju" stvari bi se izmjenile. Ne danas, možda ne za za 2 godine ali za nekoliko godina sigurno!

Lijepo je biti optimističan. Ali previše je tražiti od nekog da 10-ak godina glumi "treću opciju" i nada se da će se Osječani jedan da probuditi bitno promijenjene političke svijesti, i to sve financira iz svoga džepa. Bez pristupa lokalnim medijima, bez široke baze članstva, bez podrške "načelno" bliskih stranaka. To bi onda valjda značilo da se netko može nazvati principjelnim, no ja bih ga prije toga nazvao budalom.

Birači centra i lijevog centra stvarno su poprilično iritantna skupina, ponašaju se kao uvrijeđene frajle koje žive negdje u drugoj galaksiji i načelno im je stalo do nekih principa. Bolje bi im bilo da se upitaju zašto krajnja desnica pobjeđuje sa nešto više od desetak tisuća glasova (a isto je i u Hrvatskoj). Netko je već citirao Šibera - na izborima (u drugom krugu) će se glasati protiv, a ne za. Umjesto djetinjastog moraliziranja, valjalo bi se spustiti na zemlju, i shvatiti da živimo u državi u kojoj dominiraju ljudi javno opterećeni ratom i etničkom pripadnošću (pa vi dalje moralizirajte), a privatno samo i isključivo pljačkom novaca poreznih obveznika.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
TataMata

Ukupno postova: 1180
Post Postano: 16.03.2009. 13:34 
Naslov:  

A, jesi se raspiso.... Smile Morati ću ti dati kolumnu na stranici ind. četvrti.... Smile

Ukupno postova: 923
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 16.03.2009. 13:45 
Naslov:  

eseker je napisao/la :
http://www.vecernji.hr/newsroom/regions/slavonija/3257704/index.do;jsessionid=02D6F79DBAE68534ED22FBF59AB626ED.1
buahaha, trebamo tome povjerovati samo zato jer je takvo sto izjavio hsp?
osijek031.com smile

justice

Ukupno postova: 1371
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 1
Post Postano: 16.03.2009. 13:55 
Naslov:  

eseker je napisao/la:
Ajmo mladeži, karte na stol. Neka se jave, ako imaju tri čiste, koji su to.

http://www.vecernji.hr/newsroom/regions/slavonija/3257704/index.do;jsessionid=02D6F79DBAE68534ED22FBF59AB626ED.1

kakav debilizam,iz nekakvog tzv. lijevog centra u najdesniju stranku u HR,pravi potez...

Ukupno postova: 2158
Post Postano: 16.03.2009. 14:06 
Naslov:  

TataMata je napisao/la:
A, jesi se raspiso.... Smile Morati ću ti dati kolumnu na stranici ind. četvrti.... Smile

Dođe mi nekad. Imate stranicu?

pernabukano

Ukupno postova: 706
Post Postano: 16.03.2009. 14:29 
Naslov:  Re: Danijela Lovoković zajedno s Bubalom i Vrdoljakom

"Pedesetak mladih članova osječkog HNS-a prešlo je danas u HSP jer se, kazao je njihov predstavnik Tomislav Sabić, ne slažu s koalicijom "HNS-Glavaš"."

Šabić. Nije li to nećak od pokojnog Šabana. Malog viđam u gradu sa svojim sponzorom Tinom Bilošom koji je od svog brižnog oca za 18. rođendan dobio novog A5.
Krasna ekipa, nema što...Zlatna mladež! Sada je u stranci kojoj "budimo realni" pripada...

mvarga

Ukupno postova: 731
Post Postano: 16.03.2009. 14:59 

Zanimljivo i poučno. Baš me zanimaju ovi lokalni izbori. Zanimljivo je da četiri najjače stranke u Državi (HDZ, SDP i HSS i HNS) u Osijeku nemaju svoje kandidate za Gradonačelnika.

Osijek zaista jest po tome grad slučaj.

pernabukano

Ukupno postova: 706
Post Postano: 16.03.2009. 15:04 

mvarga je napisao/la :
Zanimljivo i poučno. Baš me zanimaju ovi lokalni izbori. Zanimljivo je da četiri najjače stranke u Državi (HDZ, SDP i HSS i HNS) u Osijeku nemaju svoje kandidate za Gradonačelnika.

Osijek zaista jest po tome grad slučaj.

Da, jako zanimljivo. No tako je kada nemaju jake ljude.

chager
Ukupno postova: 389
Post Postano: 16.03.2009. 15:31 

Konačno mislim da će Osijek na bolje. Ovaj puta se ne možemo braniti lošim izborom, nedostatkom kandidata, glupošću birača, posljedicama rata...Ova koalicija ima perspektivu, ako u ničem drugom, onda po godinama - teoretski može trajati barem 30 godina.
Buuu, ne želim plašiti nikog, ali ovo je kraj tame u tunelu. Vidi se svjetlo i ovi šišmiši koji godinama varaju i kradu poslovično oslijepljeni narod, sada hvataju zrak. Zrak, misleći da će u vodu, ali ne - odoše na svjetlo gdje se s takvima događa nešto slično kao s vampirima kad ih sunce ogrije. Bolje nisu ni zaslužili. Jasno mi je zašto je cika i vriska. Ako ste imali prilike gledati štakore kako se ponašaju u bezizlaznoj situaciji, onda znate o čemu pričam. Škorpioni su nula za parcove.
Otkud sad priča o kreditima koje treba otplaćivati, boljim plaćama, razumnosti u glasu, pozivima na dostojanstvo, i sve nekako skrušeno...gori gora, gori pod petama. Muka mi je kad netko na očigled ne želi priznati da radi krivo, kad mu to i svi drugi kažu i sam postane svjestan svoje laži, opet i dalje...a taj i krade. Jel itko pomislio da ovaj trio želi bolje Osijeku? Pa su se zato dogovorili. Samo naprijed, biti će teško, kupiti će i stolice na kojima sjedite, baš zato moj glas imate!

nisam za

Ukupno postova: 307
Post Postano: 16.03.2009. 18:58 
Naslov:  

Jeb'te pun autobus Aenesovaca.
Ovo je veliki korak za Aenes a poraz politike Aspeja. Jedni su dobili lojalniju i pošteniju stranku, a Aespe je dobio gomilu labilnih prebjega. Prebjezi obično igraju samo jedno ljeto i brzo se istroše, a u svakoj stranci povjerenje je ključno.
Svi se sjećamo prvog prebjega u novoj demokraciji Osijeka, Branka Mihaljevića, koji je svojim prelaskom u Adeze, instalirao Karla Karačića na mjesto gradonačelnika na par mjeseci 1993 godine. Pa sve do Bernatovića i Bešlića u skorijoj povijesti. Aspeju su se već takvi likovi odbili od glavu u likovima Tadića i Rožića, koji su isto tako prešli iz stranaka liberalnog karaktera.
Moje mišljenje da je ovime jedino HNS profitirao a HSP dobio u svojim redovima labilne likove, koji su preko noći ( par noći ) promijenili svoje stavove koje su promicali u svojoj bivšoj stranci.

stergema
Ukupno postova: 7
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 16.03.2009. 21:27 
Naslov:  

magistar01 je napisao/la:
stergema je napisao/la:
baš se osjeti panika među hsp-ovim forumašima... strašno. ovaj trojac dobiva u prvom krugu, u to sam čvrsto uvjerena. a ovaj će grad dovesti u red, na zadovoljstvo svih građana.nadam se da ovaj magistar01 koji se toliko trudi pljuvati po svemu što nije njegovo (čitaj: hsp-ovo) nije do magisterija došao na isti način kao i njegov stranački šef... Smile

molim te klikni -- http://www.osijek031.com/viewtopic.php?t=18341&start=120

procitaj moj post i onda se ispricaj..
hvala!
ok, isprika za "magistra", ali mi, molim te lijepo, objasni na osnovi čega pljuješ lovokovićevu??? argumente molim! jer, koliko ja znam, ama baš ni jedno od njih troje nema nikakvih repova iza sebe u obliku afera, krađa, nesposobnosti, neobrazovanosti...baš naprotiv!

Alchemist

Ukupno postova: 207
Post Postano: 16.03.2009. 22:07 
Naslov:  

nisam za je napisao/la:
Jeb'te pun autobus Aenesovaca.
Ovo je veliki korak za Aenes a poraz politike Aspeja. Jedni su dobili lojalniju i pošteniju stranku, a Aespe je dobio gomilu labilnih prebjega. Prebjezi obično igraju samo jedno ljeto i brzo se istroše, a u svakoj stranci povjerenje je ključno.
Svi se sjećamo prvog prebjega u novoj demokraciji Osijeka, Branka Mihaljevića, koji je svojim prelaskom u Adeze, instalirao Karla Karačića na mjesto gradonačelnika na par mjeseci 1993 godine. Pa sve do Bernatovića i Bešlića u skorijoj povijesti. Aspeju su se već takvi likovi odbili od glavu u likovima Tadića i Rožića, koji su isto tako prešli iz stranaka liberalnog karaktera.
Moje mišljenje da je ovime jedino HNS profitirao a HSP dobio u svojim redovima labilne likove, koji su preko noći ( par noći ) promijenili svoje stavove koje su promicali u svojoj bivšoj stranci.

Ali nešto što svi propuštaju spomenuti je da oni ljuti i revolitrani što se ide za hdssb-om odlaze u hsp. pa da idu u sdp (koliko god to nemoguće za pojmiti od tamo samo theraju ljude zato stalni isti ostaju i upropaštavaju grad svojim potezima) ili čak u hsls što ti dođe isto kao adeze oni odu u hsp.

Kao libarali koaliraju sa konzervatinijima i iz poretesta odem u najkonzervatnivniju pa smiješno od svih silnih članova oni našli te nekakve klince niti jednog na funkciji nisu mogli dobiti

Ukupno postova: 938
Post Postano: 16.03.2009. 22:11 
Naslov:  

malo pazljivije treba pogledat tu vijest o prelasku. nisu svi oni presli iz hns-a,vecina ih se samo uclanila u hsp a neki su presli iz hns-a. vjesto upakirano Smile a posebno su zanimljive neke face Smile

Ukupno postova: 307
Post Postano: 16.03.2009. 23:42 
Naslov:  

„Ah ti mladi uvijek negdje žure!“
Strah me od ljudi koji češće mijenjaju stranke nego bijele čarape!
Kada su političari dovoljno mudri ili jaki, pri odlasku iz stranke osnivaju svoju stranku. Ili zaborave politiku i počnu se baviti nekim poslom. Tako je bilo i s Pašaličem, Galvašem, Ožbolticom i Paragom. Uglavnom na političkom planu umiru s slijedećim državnim izborima. Ostanu još samo kao isprdci na lokalnom nivou, taj slučaj imamo ovdje. Tako je i onaj mislim da se zove iz mjesnog odbora Tvrđa, nema više komunalnih problema u Tvrđi od kada je prešao.
Budući da nisam niti u jednoj stranci mogu se učlaniti pa preči ako treba, koja je cijena prelaska u predizborno vrijeme, koja je tarifa?

gaap

Ukupno postova: 2694
Post Postano: 17.03.2009. 6:43 
Naslov:  

centurion je napisao/la:
malo pazljivije treba pogledat tu vijest o prelasku. nisu svi oni presli iz hns-a,vecina ih se samo uclanila u hsp a neki su presli iz hns-a. vjesto upakirano Smile a posebno su zanimljive neke face Smile

čujem da je i Dogo bio...

Skoči u forum: