Autor |
Poruka |
SheOs Ukupno postova: 119 Spol:  Nebitno
|
PA U TOME JE I POANTA!!!!!!
(ispricavam se na urlanju, al nekima jedino tako moze doc do ona dva neurona)
Šime pošteno plaća svojim radnicima, a ovakoj e zakinut jer je vladi lakše ukinuti rad nego bolje organizirat inspekciju i nadzor iste!!!
nedjelja kao nedjelja. ovakvo je stanje u državi i još se BUNE zato što, omojbože, RADE?!? i to im je barem plaćeno (vjerojatno ne koliko bi trebalo biti, ali LOVA JE LOVA)! koliko je onih koji su radili po svih 7 dana u tjednu pa nisu dobili plaću? ili ovi iz Plive s mizernim odštetama?
svi samo znaju srat i izvoljevat. trgovce za vladare svemira! ma zapravo, najbolje se svi prebacite u sabor pa necete radit nista!
|
Ti nemaš pojma o svemu tome, jer se ne radi o tvojoj guzici!Privatniku reći da se ne slažeš je jednako otkazu.Dopire li to do tvog mozga kad već spominješ tuđe??!
Trgovce za vladare svemira??!Jako jadno. Daaaa, vladari koji zarađuju jedvaaaaa 3.000 kuna i to sa prijevozom, stoga NE SERI! |
|
|
|
|
 |
kudjaokomtiskokom
Ukupno postova: 252 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
boze blagi!
student sam i kad radim radim i nedjeljom!!!!! jer mi je stalo do BILO KAKVIH PARA u ovo vrijeme kad je vise otkaza nego normalnog posla!
SHVATI TI TO DA SI SRETNA STO UOPCE IMAS POSAO MAKAR MORALA RADITI I NEDJELJOM!!!!!! |
|
|
|
|
 |
viola Ukupno postova: 9 Lokacija: Osijek :) Spol:  Nebitno
|
ma ljudi...ionako će to odlučiti neko gore.... :p što se sekirate .... mi mali ljudi nemremo ništa... na žalost....jer nas je malo koji se žele za nešto izboriti ....  grrrr  |
|
|
|
|
 |
viola Ukupno postova: 9 Lokacija: Osijek :) Spol:  Nebitno
|
boze blagi!
student sam i kad radim radim i nedjeljom!!!!! jer mi je stalo do BILO KAKVIH PARA u ovo vrijeme kad je vise otkaza nego normalnog posla!
SHVATI TI TO DA SI SRETNA STO UOPCE IMAS POSAO MAKAR MORALA RADITI I NEDJELJOM!!!!!!
|
slažem se kolega  hebga...naročito ako si sudent i sam se školuješ....moraš šutjeti, jer nemreš baš od zraka živjeti...  |
|
|
|
|
 |
|
boze blagi!
SHVATI TI TO DA SI SRETNA STO UOPCE IMAS POSAO MAKAR MORALA RADITI I NEDJELJOM!!!!!!
|
Vidjet ću te kad budeš imao obitelj. Lako pričati. I ja sam kao studentica radila i to nekoliko poslova da bi mogla platila smještaj, hranu i izlaske.
Nije me sramota raditi sa višom stručnom spremom kao trgovac. Nažalost, nemam drugu mogućnost nego šutiti i raditi, ali bi voljela da je pošteno plaćen rad.
Sad zarađujem za djecu,pa je malo drugačije. Kužiš?! |
|
|
|
|
 |
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol:  Muško
|
boze blagi!
|
Vidjet ću te kad budeš imao obitelj. Lako pričati. I ja sam kao studentica radila i to nekoliko poslova da bi mogla platila smještaj, hranu i izlaske.
Nije me sramota raditi sa višom stručnom spremom kao trgovac. Nažalost, nemam drugu mogućnost nego šutiti i raditi, ali bi voljela da je pošteno plaćen rad.
Sad zarađujem za djecu,pa je malo drugačije. Kužiš?!
|
Tko može i hoće neka radi nedjeljom. Ako se plati naravno. I to je poanta svega.  |
Zadnja promjena: Osječanin; 26.02.2009. 14:38; ukupno mijenjano 2 put/a. |
|
|
|
 |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
ne vrijedi. njoj je ok što inini djelatnici rade, jer su adekvatno plaćeni, ali ostali koji su adekvatno plaćeni nemaju pravo raditi. nameću mi se tri zaključka:
a) radi za inu;
b) ona misli da u tome što priča ima neke logike, ali tu logiku ne želim pokušati shvatiti;
c) apsolutno nema pojma o čemu priča. |
|
|
|
|
 |
|
Bitno da ti imaš pojma o čemu pričaš!Nema smisla natezat se s glupavim zaključcima koje si ovdje naveo!!
Pozz |
|
|
|
|
 |
kudjaokomtiskokom
Ukupno postova: 252 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
da, nema se smisla natezat jer NEMAS POJMA STO BI REKLA (malo ponestane protuargumenata kada netko skuzi da laprdas bezveze?)! |
|
|
|
|
 |
iggy_rock Ukupno postova: 70 Spol:  Muško
|
šime, nismo s tobom!
vodi djecu nedjeljom u šetnju, nemoj raditi!
|
Potpisujem. |
|
|
|
|
 |
|
kakve gluposti...znači biti s djecom Šime smije samo nedjeljom, jer po vama jedino je nedjelja dan kad se može provesti s djecom?!
gluposti na kvadrat...
idite predložiti nedjelju s djecom jednom konobaru ili policajcu koji radi redjeljom, radniku na benzinskoj....što ne dižete glas protiv INE zbog koje jadni "Šime" ove države ne može nedjelju provesti s djecom!!!!
Ili zašto ne dižete bunu protiv Todorića čije djelatnice Tiska ne mogu svojoj djeci skuhati ručak nedjeljom, jer, gle čuda, rade baš u nedjelju... a što je sa silnim doktorima, med. sestrama, vatrogascima?
Zašto su po ovom zakonu PRIVILEGIRANI trgovci???? samo oni ne smiju raditi nedjeljom, dok za sve ostale se ne brine, kad rade, koliko rade, jesu li plaćeni...ponavljam glupost na kvadrat....
čovjeku nema pravo nitko braniti ako želi raditi....gle čuda, tako što piše u našem Ustavu....ali čekajte, naša vlada mijenja Ustav do ljeta...možda nam svima zabrane rad...zauvijek...
|
Kada im šefovi budu radili nedjeljom onda neka rade i trgovci, ako budu željeli, a dotada ključ u bravu.
Što se tiče doktora i sl. oni sigurno ne rade za 2500kn/mj, dapace za jednu radnu nedjelju zarade skoro pa toliko, koliko nekakva trgovkinja u konzumu zaradi za mjesec dana!! Znači usporedba ti je više nego glupa.
Što se tiče argumenta "čovjeku nema pravo nitko braniti ako želi raditi...." isto imam za reći da normalan čovjek NEBI želio raditi nedjeljom da ima normalnu plaću od koje može živjeti. Ti što kao žele raditi nedjeljom to žele jer su u dugovima do grla, i nemaju izlaza, a ni taj rad nedjeljom ih neće spasiti, ako im uopće bude plaćen. Većina ih radi jer se nesmiju suprotstaviti šefu, budući da iza svakog zaposlenog na najglupljem mogućem poslu stoji čitava kolona nezaposlenih koji jedva čekaju da dođu na njegovo mjesto, a poslodavci (lihvari) to jako dobro znaju iskoristit. |
|
|
|
|
 |
|
boze blagi!
|
Ti si odličan materijal za tipičnog hrvatskog "šuti i trpi" kmeta. Kad otvorim firmu, prvog ču te zvati da radiš kod mene. |
|
|
|
|
 |
vlale
Ukupno postova: 392 Lokacija: os Spol:  Žensko
|
|
|
_________________ I've got plenty of common sense!
I just choose to ignore it. |
|
|
 |
|
Božesačuvaj...
Isto tako ti je jasno da kada ti neradiš utorkom, svi drugi rade, pa nemaš skim otići na izlet ili u posjetu, ili bilo gdje, a kada se svi druže nedjeljom ti radiš, jer ipak dobiješ 50kn bonusa!! OUJEA!! I tebe ću zvati da radiš za mene. Nije ni čudo što smo u takvoj qrčini, kraj ovoliko ispranih mozgova, i mediokriteta. |
|
|
|
|
 |
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol:  Muško
|
Božesačuvaj...
Isto tako ti je jasno da kada ti neradiš utorkom, svi drugi rade, pa nemaš skim otići na izlet ili u posjetu, ili bilo gdje, a kada se svi druže nedjeljom ti radiš, jer ipak dobiješ 50kn bonusa!! OUJEA!! I tebe ću zvati da radiš za mene. Nije ni čudo što smo u takvoj qrčini, kraj ovoliko ispranih mozgova, i mediokriteta.
|
Hoćeš zaposliti i sve ove (većinom) žene koje dobiju otkaz zbog zabrane rada nedjeljom? Pametnjakoviću. |
|
|
|
|
 |
 |
|