Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Državu tužim jer sam izgubio 70.000 kuna

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Leteci mungos

Ukupno postova: 6728
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.02.2009. 17:37 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

W.M. Felt je napisao/la: Nikad nisam shvatio kako je moguće da nitko ne smije raditi nedjeljom, a sve crkve uredno rade, i to cijeli dan.
Nedjeljom rade i kladionice, sakralno-odgojni objekti sekundarne religije u Hrvata - magarcenja.

Ukupno postova: 2125
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 20.02.2009. 21:08 
Naslov:  

Sretno.

Ukupno postova: 119
Post Postano: 20.02.2009. 21:20 
Naslov:  

Ako će poslodavci uredno plaćati svoje trgovce koji im rade nedjeljom ja sam ZA, no puno češće se događa da ne plaća. Vidjela bi vas da ste trgovci. Zar biste i onda pričali ovako??!Mislim da NE,osim ako vam je poslodavac poštena osoba pa vam plati rad.
I još nešto, trgovci rade puno duže od onoga što piše na vratima, pa eto....Kad budete radili svaku nedjelju, spomenimo i blagdane možete komentirati, a do tada ja bi vam savjetovala pstttt.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
DonQuijote

Ukupno postova: 4291
Spol: Muško Muško
Post Postano: 20.02.2009. 21:24 
Naslov:  

SheOs je napisao/la:
Ako će poslodavci uredno plaćati svoje trgovce koji im rade nedjeljom ja sam ZA, no puno češće se događa da ne plaća. Vidjela bi vas da ste trgovci. Zar biste i onda pričali ovako??!Mislim da NE,osim ako vam je poslodavac poštena osoba pa vam plati rad.
I još nešto, trgovci rade puno duže od onoga što piše na vratima, pa eto....Kad budete radili svaku nedjelju, spomenimo i blagdane možete komentirati, a do tada ja bi vam savjetovala pstttt.

a ja bih u tim slučajevima savjetovao - zovite inspekciju!

kudjaokomtiskokom

Ukupno postova: 252
Post Postano: 20.02.2009. 21:32 
Naslov:  

da, ali oni nece zvati inspekciju jer se boje da ce dobit otkaz i da ce ih zamijenit netko kome to ne smeta toliko da prijavljuje.
i onda to sve opet lijepo kruzi u krug... Wink

SheOs
Post Postano: 20.02.2009. 21:34 
Naslov:  

DonQuijote je napisao/la :
SheOs je napisao/la:

a ja bih u tim slučajevima savjetovao - zovite inspekciju!

A kome je inspekcija ikada pomogla??!Korumpirano do neba i nazad!

tomi

Ukupno postova: 205
Post Postano: 21.02.2009. 13:10 
Naslov:  Re: Državu tužim jer sam izgubio 70.000 kuna

hmm, netko mi je nedavno poslao na mail jednu sliku, koju ne mogu vise naci, pa ni na netu..

Uglavnom, crkva kao ogromni shopping centar otvoren i nedjeljom Razz

viola
Ukupno postova: 9
Post Postano: 21.02.2009. 15:34 
Naslov:  

ja sam za da mali trgovci rade nedjeljom ako im se radi....ne moraju veliki centri raditi, al baš to,...pofali ti brašna, ulja ili ti se jede slatkog...zašto bi morali onda do skupe benze osijek031.com smile a gazda ako neće platiti, nek onda on radi nedjeljom....al da se nekako riješi to da se nemre mahati tek tako radnom knjižicom...baš kako je rekao kolega za Norvešku Wink

KillaBEEZ

Ukupno postova: 321
Post Postano: 21.02.2009. 20:46 
Naslov:  

Presiromašna i prezadužena smo zemlja da bi si dopustili luksuz nerada nedjeljom. Trebamo raditi "punom parom". Ne znam odkuda im ideja za ovakav zakon, očito žele smanjiti BDP i ubrzati otpuštanje radnika, tako da kada uđemo u EU, stranci pokupuju sve što mogu po hrvatskoj, a naše drago stanovništvo iseli u druge zemlje i HR postaje mjesto za vikendice.
Taj zakon najviše šteti Slavoniji, poslodavci u primorskim krajevima ionako nemju ogroman promet nedjeljom, oni će se snaći. Pomozimo Slavoniji!

Ukupno postova: 36
Post Postano: 21.02.2009. 22:11 
Naslov:  

pernabukano je napisao/la:
Šime uz tebe smo!

šime, nismo s tobom!
vodi djecu nedjeljom u šetnju, nemoj raditi! Laughing

Post Postano: 22.02.2009. 7:03 
Naslov:  

viola je napisao/la :
ja sam za da mali trgovci rade nedjeljom ako im se radi....ne moraju veliki centri raditi, al baš to,...pofali ti brašna, ulja ili ti se jede slatkog...zašto bi morali onda do skupe benze osijek031.com smile a gazda ako neće platiti, nek onda on radi nedjeljom....al da se nekako riješi to da se nemre mahati tek tako radnom knjižicom...baš kako je rekao kolega za Norvešku Wink

Napravi kolač Wink pa ćeš jesti slatko!!
Ulje, brašno i ostale potrepštine nabavljaš na vrijeme, jer su to neke osnovne namirnice koje upotrebljavaš svakodnevno, a ako ti baš usfale odeš pitat susjedu. Laughing

SheOs
Post Postano: 22.02.2009. 7:04 
Naslov: Oh yes ! 

ramika je napisao/la :
pernabukano je napisao/la:
Šime uz tebe smo!

šime, nismo s tobom!
vodi djecu nedjeljom u šetnju, nemoj raditi! Laughing

Slažem se!!! Wink

vlale

Ukupno postova: 392
Post Postano: 22.02.2009. 8:44 
Naslov:  

kakve gluposti...znači biti s djecom Šime smije samo nedjeljom, jer po vama jedino je nedjelja dan kad se može provesti s djecom?!
gluposti na kvadrat...

idite predložiti nedjelju s djecom jednom konobaru ili policajcu koji radi redjeljom, radniku na benzinskoj....što ne dižete glas protiv INE zbog koje jadni "Šime" ove države ne može nedjelju provesti s djecom!!!!
Ili zašto ne dižete bunu protiv Todorića čije djelatnice Tiska ne mogu svojoj djeci skuhati ručak nedjeljom, jer, gle čuda, rade baš u nedjelju... a što je sa silnim doktorima, med. sestrama, vatrogascima?
Zašto su po ovom zakonu PRIVILEGIRANI trgovci???? samo oni ne smiju raditi nedjeljom, dok za sve ostale se ne brine, kad rade, koliko rade, jesu li plaćeni...ponavljam glupost na kvadrat....
čovjeku nema pravo nitko braniti ako želi raditi....gle čuda, tako što piše u našem Ustavu....ali čekajte, naša vlada mijenja Ustav do ljeta...možda nam svima zabrane rad...zauvijek...

SheOs
Post Postano: 22.02.2009. 9:29 
Naslov:  

Samo se pitam dal bi ti ovako srao da radiš nedjeljom i da ti se to ne plati!Ovako, radiš od ponedjeljka do petka i boli te kita!
Djelatnicima INE se pošteno plati noćni rad kao i rad nedjeljom i to je super!

kudjaokomtiskokom

Ukupno postova: 252
Post Postano: 22.02.2009. 9:40 
Naslov:  

SheOs je napisao/la:
Samo se pitam dal bi ti ovako srao da radiš nedjeljom i da ti se to ne plati!Ovako, radiš od ponedjeljka do petka i boli te kita!
Djelatnicima INE se pošteno plati noćni rad kao i rad nedjeljom i to je super!

PA U TOME JE I POANTA!!!!!!
(ispricavam se na urlanju, al nekima jedino tako moze doc do ona dva neurona)

Šime pošteno plaća svojim radnicima, a ovakoj e zakinut jer je vladi lakše ukinuti rad nego bolje organizirat inspekciju i nadzor iste!!!

nedjelja kao nedjelja. ovakvo je stanje u državi i još se BUNE zato što, omojbože, RADE?!? i to im je barem plaćeno (vjerojatno ne koliko bi trebalo biti, ali LOVA JE LOVA)! koliko je onih koji su radili po svih 7 dana u tjednu pa nisu dobili plaću? ili ovi iz Plive s mizernim odštetama?

svi samo znaju srat i izvoljevat. trgovce za vladare svemira! ma zapravo, najbolje se svi prebacite u sabor pa necete radit nista!

Skoči u forum: