Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Orjentacijski rally

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
gaap
Offline
Avatar

Ukupno postova: 2694
Lokacija: Osijek
Spol: Muško Muško
Post Postano: 13.06.2005. 10:21 
Naslov:  Orjentacijski rally
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U subotu, 11. lipnja udruga izviđača "Slavonski hrast" iz Osijeka organizirala je za starije izviđače i prijatelje brđanski orijentacijski reli na području Papuka. Prva etapa relija počela je u Našicama, iako je kolona od 12 vozila s tridesetak sudionika krenula zajedno već iz Osijeka, gdje su podijeljeni startni brojevi i majice relija, uz nekoliko usputnih postaja na kojima su se održavale natjecateljske discipline poput: igra koke - u Kutjevu, gađanje iz praćke - na vidikovcu iznad Duzluka, tronogo trčanje - na Orahovačkom jezeru, a natjecatelji su imali priliku obići i kutjevačku Vinariju. Na Orahovačkom jezeru počela je druga etapa - ona orijentacijska, a od posada se tražio obilazak točno ucrtane rute na slijepoj karti, gdje su ekipe usput trebale upisivati nazive naselja kroz koja su prolazile. Osim toga, ekipe su drugu etapu (Orahovica, Zdenci, Feričanci, Stara Jošava, Šumeđa, Duzluk-teren) trebale proći za 45 minuta, a da bi se to postiglo, morali su se pridržavati prometnih znakova.

Cijeli je put bio osmišljen po asfaltiranim cestama osim posljednja tri kilometra makadama, pa su ekipe put prelazile u obiteljskim - osobnim automobilima. Cilj je bio na terenu pokraj Duzluka, čiji je vlasnik izviđački odred "Drava". A od sudionika su još bile ekipe izviđačkog kluba "Javor" iz Osijeka, kao i ekipe organizatora Kluba brđana iz udruge izviđača "Slavonski hrast". Na cilju je sudionike dočekalo vedro nebo, poznati izviđački grah, još igara i druženje osječkih izviđača do podjele priznanja. Prvo je mjesto osvojila ekipa "Tenjci" iz IK "Javor", drugo mjesto ekipa "Juliške" - IK "Javor", a treće ekipa "DA" iz UI" Slavonski hrast".

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: