Autor |
Poruka |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
|
|
 |
magy Ukupno postova: 335 Spol:  Nebitno
|
i dalje tvrdim da si musko:)...a kako si se zapalio hahahah,a kompleks imas od mene..pozz iz Lugana:-))) |
|
|
|
|
 |
|
Hallo,ma svi dobri sportasi odu u Zagreb(suker) i nevrate se ni na kavu a kamoli ziviti...aj malo se spusti lega:) |
|
|
|
|
 |
|
HEHEHE,a kako su jaki i bogati ti ljudi iz Modrice.Pipunic,samo jedan od mnogih..200 miliona eura tezak covjek,a iz Modrice je( selo kladare pokraj md)ah,a jadni slavonci imaju konje i volove a mi glupi bosanci e klase:-)) |
|
|
|
|
 |
|
I tebi kazem da si musko,,nepije ti vode to momak..imas iste price i ista pisanja..a bas sam neka zlocesta kad idem tako dobrom decku na zivce,smrccc |
|
|
|
|
 |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
šuker je (bio) vrhunski sportaš i nikakav čovjek. i počasni građanin osijeka - nažalost! ako moram birati, meni su ipak draži vrhunski ljudi i nikakvi sportaši. takve treba zadržati u gradu. |
|
|
|
|
 |
Anastazija Ukupno postova: 689 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
|
|
_________________ Anastazija |
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
...ne, ne šali se - što je najgore od svega... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
zen031 Ukupno postova: 1236 Spol:  Muško
|
Volio bih kad biste iz svojih rasprava napokon izbacili argumente ad hominem, tipa - tko je odakle, tko je koliko vidio svijeta, i slicno, i raspravljali o onome sto je ovdje tema. |
|
|
|
|
 |
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol:  Muško

|
HEHEHE,a kako su jaki i bogati ti ljudi iz Modrice.Pipunic,samo jedan od mnogih..200 miliona eura tezak covjek,a iz Modrice je( selo kladare pokraj md)ah,a jadni slavonci imaju konje i volove a mi glupi bosanci e klase:-))
|
alo brate mili pa nećemo se vrijeđat sad...  al dobro...aj hvali se dok još imate državu...
a što se tiče sportaša...svi odlaze u ZG?...ak se ne varam Seligman je još uvijek u Osijeku...ona mirna rajle...a za nogometaše je normalno da odlaze iz svojih gradova...nije se ni šuker dugo zadržao u zg-u...kao i svi koji nešto valjaju u dinamu... |
|
|
|
|
 |
desert eagle Ukupno postova: 48 Spol:  Nebitno
|
HEHEHE,a kako su jaki i bogati ti ljudi iz Modrice.Pipunic,samo jedan od mnogih..200 miliona eura tezak covjek,a iz Modrice je( selo kladare pokraj md)ah,a jadni slavonci imaju konje i volove a mi glupi bosanci e klase:-))
|
"Za ovo vreme sankcija namlatio sam se para ko šaša. Al sam nekako ostao balvan i primitivac. Na primer, kupim bombonjeru od kilo, userem se od slatko, pa lepim po zidu one kuce, mace i končiće. Zato sam ove godine od Deda Mraza poručio da mi donese kulturu."
Pozdrav jakima i bogatima iz Modriće... |
|
|
|
|
 |
|
ha ha ha..papak si ono bas iz prve ba:-) a to..da,pa tvrtka zito je od Pipunica,,a jesmo bogati,a sto imamo dobre kuce,aute brrrrrrrrrr.hahah |
|
|
|
|
 |
|
i dalje se nesalim stobom kolega. |
|
|
|
|