| Autor |
Poruka |
|
Zodijak Ukupno postova: 543 Lokacija: Halloweentown Spol:  Nebitno
|
ja nemam predrasude, nikakve, ali meni moje iskustvo s drugim ljudima govori potpuno suprotno tako da...hmmm... živi i pusti živjeti, uvijek se možeš iznenaditi |
|
|
|
|
|
 |
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
|
|
|
 |
|
Heroina9
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Zašto bi se uopće cajke branile, što je tu loše, ja osobno ne slušam baš tu glazbu i nije mi po ukusu, ali ko voli nek izvoli, čemu tolika bura uvijek oko tih cajki...što je zen rekao, neki ljudi neshvaćaju one koji slušaju death metal, pa opet nepljuje se po toj vrsti glazbe i tim ljudima. S vremenom će i te cajke dopizdit ljudima, kao što su ovima u Srbiji već odavno dopizdile, kod nas je još to donekle sve svježe, a što se tiče svijesnih roditelja koji svojoj djeci brane i usmjeravaju ih na drugi put, djeca će im baš za inat otić opijat se u neki narodnjački klub i drmuckat uz ritmove turbofolka, znam milijun takvih primjera, uostalom zabranjeno voće uvijek je najslađe.... |
|
|
 |
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
a što se tiče svijesnih roditelja koji svojoj djeci brane i usmjeravaju ih na drugi put, djeca će im baš za inat otić opijat se u neki narodnjački klub i drmuckat uz ritmove turbofolka, znam milijun takvih primjera, uostalom zabranjeno voće uvijek je najslađe....
|
...nije mi u interesu zabraniti nečiji ukus, a pogotovo onaj vlastitog djeteta, ali mogu mu kroz neke naše vlastite primjere pokazati da postoji i kreativniji svijet od onog turbofork mentaliteta..... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
 |
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol:  Muško
|
ako mora biti folkparade, neka bude u Osijeku!!!
ako ništa, privući će pažnje medija i potrošačkog miljea možda više nego što je uspjelo "svjetsko rukometno prvenstvo u rukometu"...
obzirom na uložene i vraćene pare...  |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
|
 |
|
little_bee
Ukupno postova: 234 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
ja vas molim, ali eto lijepo, svi nesto spominju neki "mentalitet" ljudi koji slusaju cajk... jel mi moze netko objasniti taj mentalitet?
jel si vi zbilja dopustate pomisliti da ste vi iole pametniji ako NE slusate cajke nego rock/pop/klasičnu glazbu? Ili si dozvoljavate pomisliti da ste bolji ljudi ako ne izlazite na narodnjake? Jel mislite da ne spadate u "masu" i da ste jedinstveni ako subotu ne provedete u Q clubu? A na kraju, mislite da ce vas odgoj utjecati da vam dijete ne slusa narodnjake - dakle povlacim paralelu te pretpostavljam da mislite da su djeca koja slusaju narodnjake lose odgojena..?
Čitajuci vase postove to je jedino sto ja mogu zakljuciti, a ako je tako - živio narodnjački mentalitet! |
|
|
|
|
|
 |
|
Kugla
Ukupno postova: 467 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
|
 |
|
|
Ja ne razumijem zašto se cajkaroši odmah nađu uvrjeđeni i misli se da se napada njihov mentalni sklop? Raspravljalo se općenito o folku i ljudi su iznjeli svoje argumente. Već sam rekao, koliko ja znam cajkaroša, znači MOJE iskustvo, GOTOVO svi pokazuju ono što mnogi i očekuju od njih. Ima nas svakakvih bez obzira na vrstu glazbe...
Lyricsi sami za sebe govore, ja ne znam tko je tu lud, ali eto... komentirati više neću ovdje. |
|
|
|
|
|
 |
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol:  Muško
|
ovi cajkarosi ko neke emo pičkice,samo cekam da pocnu s samoubojstvima,cim neko kaze nesto lose protiv njih i njihovog "stila".
ajmoooo |
|
|
 |
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol:  Muško
|
Da, jer jesmo.
Mi to ne mislimo, mi to znamo.
Moja djeca neće slušat cajke jer će bit pametnija od tvoje i imat će smisao za umjetnost a ne da govna slušaju...
Evo i da ti i opišem mentalitet cajkaroša u 3 stavke
1).
2)..
3)...
Pa ti čitaj između redaka... |
|
|
 |
|
Heroina9
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Hehe....očito da je došlo do toga da bi ponekim ljudima najgora kletva u životu bila "dabog da ti djete slušalo cajke..." |
|
|
 |
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol:  Muško
|
Najbolje će bit kad nekima djeca počnu slušat cajke  |
|
|
|
|
|
 |
|
mia
Ukupno postova: 931 Lokacija: u muvingu Spol:  Žensko
|
nema trika da sluša cajke kad sa 7 god osjeti vibru kad mama upali franz ferdinanda i zna repertoar gnr na pamet  |
|
_________________ ..like the naked leads the blind.
I know I'm selfish, I'm unkind.
sucker love I always find,
someone to bruise and leaves behind.. |
|
|
|
 |
|
|
moj mlađi brat od malena sluša sve sa mnom, krao mi je cd-e i sl. sad ima 12 godina i sam si nabavlja glazbu. najdraži mu je bend southern death cult heheh |
|
|
|
|
|
 |
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol:  Muško
|
Jać svoju djecu odgojit da slušaju cajke i da poštuju Tonsona...
Ne znam zašto uopće raspravljat o tome tko što sluša...po nekom pljuvat jer ne dijeli s nekim isti ukus o glazbi, stvarno nema smisla...
Pusti narod nek sluša šta hoće...mene boli k**** ...
Ako se netko pronalazi u stihu poput: "postat ću plava, bit ću kučka prava" to je njegov problem, ne moj...
"Postat ću plava, bit ću kučka prava" |
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
|
 |
 |
|
|