Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Zrinjevac: Folk hit godine

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Zodijak
Ukupno postova: 543
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.01.2009. 23:38 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

ja nemam predrasude, nikakve, ali meni moje iskustvo s drugim ljudima govori potpuno suprotno tako da...hmmm... živi i pusti živjeti, uvijek se možeš iznenaditi

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Monstrum

Ukupno postova: 6541
Spol: Muško Muško
Post Postano: 19.01.2009. 23:41 
Naslov:  

Zodijak je napisao/la :
ja nemam predrasude, nikakve, ali meni moje iskustvo s drugim ljudima govori potpuno suprotno tako da...hmmm... živi i pusti živjeti, uvijek se možeš iznenaditi

ja imam predrasude sve je lijepo opisano molim lijepo

Heroina9

Ukupno postova: 468
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 21.01.2009. 13:46 
Naslov:  

Zašto bi se uopće cajke branile, što je tu loše, ja osobno ne slušam baš tu glazbu i nije mi po ukusu, ali ko voli nek izvoli, čemu tolika bura uvijek oko tih cajki...što je zen rekao, neki ljudi neshvaćaju one koji slušaju death metal, pa opet nepljuje se po toj vrsti glazbe i tim ljudima. S vremenom će i te cajke dopizdit ljudima, kao što su ovima u Srbiji već odavno dopizdile, kod nas je još to donekle sve svježe, a što se tiče svijesnih roditelja koji svojoj djeci brane i usmjeravaju ih na drugi put, djeca će im baš za inat otić opijat se u neki narodnjački klub i drmuckat uz ritmove turbofolka, znam milijun takvih primjera, uostalom zabranjeno voće uvijek je najslađe....

Ukupno postova: 6288
Post Postano: 21.01.2009. 13:59 
Naslov:  

Heroina9 je napisao/la :
a što se tiče svijesnih roditelja koji svojoj djeci brane i usmjeravaju ih na drugi put, djeca će im baš za inat otić opijat se u neki narodnjački klub i drmuckat uz ritmove turbofolka, znam milijun takvih primjera, uostalom zabranjeno voće uvijek je najslađe....

...nije mi u interesu zabraniti nečiji ukus, a pogotovo onaj vlastitog djeteta, ali mogu mu kroz neke naše vlastite primjere pokazati da postoji i kreativniji svijet od onog turbofork mentaliteta.....

Ukupno postova: 1672
Post Postano: 21.01.2009. 14:22 
Naslov:  

ako mora biti folkparade, neka bude u Osijeku!!!

ako ništa, privući će pažnje medija i potrošačkog miljea možda više nego što je uspjelo "svjetsko rukometno prvenstvo u rukometu"...
obzirom na uložene i vraćene pare... Razz

Ukupno postova: 234
Post Postano: 21.01.2009. 17:50 
Naslov:  

ja vas molim, ali eto lijepo, svi nesto spominju neki "mentalitet" ljudi koji slusaju cajk... jel mi moze netko objasniti taj mentalitet?

jel si vi zbilja dopustate pomisliti da ste vi iole pametniji ako NE slusate cajke nego rock/pop/klasičnu glazbu? Ili si dozvoljavate pomisliti da ste bolji ljudi ako ne izlazite na narodnjake? Jel mislite da ne spadate u "masu" i da ste jedinstveni ako subotu ne provedete u Q clubu? A na kraju, mislite da ce vas odgoj utjecati da vam dijete ne slusa narodnjake - dakle povlacim paralelu te pretpostavljam da mislite da su djeca koja slusaju narodnjake lose odgojena..?

Čitajuci vase postove to je jedino sto ja mogu zakljuciti, a ako je tako - živio narodnjački mentalitet!

Kugla

Ukupno postova: 467
Post Postano: 21.01.2009. 17:53 
Naslov:  

Živio!!!

Zodijak
Post Postano: 21.01.2009. 18:20 
Naslov:  

Ja ne razumijem zašto se cajkaroši odmah nađu uvrjeđeni i misli se da se napada njihov mentalni sklop? Raspravljalo se općenito o folku i ljudi su iznjeli svoje argumente. Već sam rekao, koliko ja znam cajkaroša, znači MOJE iskustvo, GOTOVO svi pokazuju ono što mnogi i očekuju od njih. Ima nas svakakvih bez obzira na vrstu glazbe...
Lyricsi sami za sebe govore, ja ne znam tko je tu lud, ali eto... komentirati više neću ovdje.

kyx

Ukupno postova: 1524
Post Postano: 21.01.2009. 18:49 
Naslov:  

ovi cajkarosi ko neke emo pičkice,samo cekam da pocnu s samoubojstvima,cim neko kaze nesto lose protiv njih i njihovog "stila".

ajmoooo

Ukupno postova: 4356
Post Postano: 21.01.2009. 21:47 
Naslov:  

little_bee je napisao/la:
jel si vi zbilja dopustate pomisliti da ste vi iole pametniji ako NE slusate cajke nego rock/pop/klasičnu glazbu?

Da, jer jesmo.
Ili si dozvoljavate pomisliti da ste bolji ljudi ako ne izlazite na narodnjake? Jel mislite da ne spadate u "masu" i da ste jedinstveni ako subotu ne provedete u Q clubu?

Mi to ne mislimo, mi to znamo.
A na kraju, mislite da ce vas odgoj utjecati da vam dijete ne slusa narodnjake - dakle povlacim paralelu te pretpostavljam da mislite da su djeca koja slusaju narodnjake lose odgojena..?

Moja djeca neće slušat cajke jer će bit pametnija od tvoje i imat će smisao za umjetnost a ne da govna slušaju...

Evo i da ti i opišem mentalitet cajkaroša u 3 stavke
1).
2)..
3)...
Pa ti čitaj između redaka...

Ukupno postova: 468
Post Postano: 21.01.2009. 22:03 
Naslov:  

exHOP3on je napisao/la:
jel si vi zbilja dopustate pomisliti da ste vi iole pametniji ako NE slusate cajke nego rock/pop/klasičnu glazbu?

Da, jer jesmo.
Ili si dozvoljavate pomisliti da ste bolji ljudi ako ne izlazite na narodnjake? Jel mislite da ne spadate u "masu" i da ste jedinstveni ako subotu ne provedete u Q clubu?

Mi to ne mislimo, mi to znamo.
A na kraju, mislite da ce vas odgoj utjecati da vam dijete ne slusa narodnjake - dakle povlacim paralelu te pretpostavljam da mislite da su djeca koja slusaju narodnjake lose odgojena..?

Moja djeca neće slušat cajke jer će bit pametnija od tvoje i imat će smisao za umjetnost a ne da govna slušaju...

Evo i da ti i opišem mentalitet cajkaroša u 3 stavke
1).
2)..
3)...
Pa ti čitaj između redaka...

Hehe....očito da je došlo do toga da bi ponekim ljudima najgora kletva u životu bila "dabog da ti djete slušalo cajke..."

Ukupno postova: 2044
Post Postano: 21.01.2009. 22:07 
Naslov:  Re: Zrinjevac: Folk hit godine

Najbolje će bit kad nekima djeca počnu slušat cajke Very Happy

mia

Ukupno postova: 931
Post Postano: 21.01.2009. 22:13 
Naslov:  

nema trika da sluša cajke kad sa 7 god osjeti vibru kad mama upali franz ferdinanda i zna repertoar gnr na pamet Very Happy

someone to bruise and leaves behind..
Zodijak
Post Postano: 21.01.2009. 23:15 
Naslov:  

moj mlađi brat od malena sluša sve sa mnom, krao mi je cd-e i sl. sad ima 12 godina i sam si nabavlja glazbu. najdraži mu je bend southern death cult heheh

zeros

Ukupno postova: 2887
Post Postano: 22.01.2009. 0:32 
Naslov:  

Jać svoju djecu odgojit da slušaju cajke i da poštuju Tonsona... Smile

Ne znam zašto uopće raspravljat o tome tko što sluša...po nekom pljuvat jer ne dijeli s nekim isti ukus o glazbi, stvarno nema smisla...
Pusti narod nek sluša šta hoće...mene boli k**** ...

Ako se netko pronalazi u stihu poput: "postat ću plava, bit ću kučka prava" to je njegov problem, ne moj...

"Postat ću plava, bit ću kučka prava"

U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV

Skoči u forum: