Autor |
Poruka |
uvjek sama Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
Imam 26godina...mislim da sam dovoljno stara i da sam razumna i sve mogu shvatit....15-godisnja "legica" koja mi je bila sve me izdala...jucer sam ju nasla sa svojim muzem u krevetu....Bila sam s njim u braku 3godine,nije puno ali...Ma da je to bila bilo koja druga treba lakse bi mi bilo barem malo....ali ovako...ONA....do jucer smo bile zajedno...i ovo mi napravi...Nemorate mi pisati nikakve savjete samo vam zelim svima reci da pravi prijatelji ne postoje...Nadam se da to sve vec znate...a ako neznate procitajte ovo i malo razmislite! |
|
|
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Malisha
Ukupno postova: 378 Lokacija: Tenja Spol: Muško
|
|
|
|
empetri
Ukupno postova: 656 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
imaš 15godišnju legicu |
|
_________________ --
Finding beauty in the dissonance. |
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Pa valjda je htjela reči da joj je ta legica, legica več petnaest godina ako sam ja to dobro shvatio?
Pa neznam ćemu onda oslovljavati dotičnog kao pedofil, idiot bi bilo primjerenije. |
|
|
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
deder, de nam reci kako su reagirali kada si naišla, što su ti rekli, kako si se ti ponašala... daj nam sočnih žutih detalja. |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
Što je ovo, invazija trolova na forumu? |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
najbolje se meće u devedesettreće |
|
|
*CURKA*
Ukupno postova: 41 Spol: Nebitno
|
ti se pošteno pokaraj s njegovim legom,lakše ti bit neće sigurno...čisto da budali ne ostaneš dužna...a legica,hm...prvi ćošak bi bio moja glavna čekuša,malo zbog negativne energije...da se izbaci... |
|
_________________ Kad bi svaki čovjek bio čovjek, onda bi svaki kamen bio dragulj. |
|
|
|
pavijan
Ukupno postova: 413 Lokacija: oblokacija Spol: Muško
|
pa ovo je naprosto divno... iz teme u temu sve bolje... očekujem da bude moja žena me prevarila s dobermanom i sad se namjerava oženiti s njim... ovo nadmašuje i moju sudbinu i moju tajnu zajedno... |
|
_________________ lošije je bolje |
|
|
|
brutal
Ukupno postova: 20 Spol: Nebitno
|
Jednostavno, ako imaš srca i ako si možeš to priuštiti vrati mu istom mjerom. |
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
uvjek sama je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Imam 26godina...mislim da sam dovoljno stara i da sam razumna i sve mogu shvatit....15-godisnja "legica" koja mi je bila sve me izdala...jucer sam ju nasla sa svojim muzem u krevetu....Bila sam s njim u braku 3godine,nije puno ali...Ma da je to bila bilo koja druga treba lakse bi mi bilo barem malo....ali ovako...ONA....do jucer smo bile zajedno...i ovo mi napravi...Nemorate mi pisati nikakve savjete samo vam zelim svima reci da pravi prijatelji ne postoje...Nadam se da to sve vec znate...a ako neznate procitajte ovo i malo razmislite!
|
kak sad uvijek sama kad imaš muža. ili si ga bar imala |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Sram te bilo, 26 godina, u braku, a ipak toliko nezrela da ne vidiš što je tvoj muž cijelo vrijeme želio!?
Dakle, očito je da vam je seksualni život u posljednje vrijeme bio lagano na zamoru, no jesi li ti svome mužu priredila kupku nakon posla, skuhala finu večeru i razgovarala s njim o njegovim fantazijama?
Nisi!
Nisi mu pružila ni onaj presudni fellatio nakon večere!
Jer, da jesi, on bi ti priznao svoju skrivenu želju za seksom u troje s tobom i tvojom najboljom prijateljicom. No, prema tvojoj reakciji zaključujem da je već prekasno - no neka ti ovo bude pouka!
UBUDUĆE NE BUDI ZLA PREMA SVOME MUŠKARCU!!! |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
majaazdaja
Ukupno postova: 207 Spol: Žensko
|
oma jebacha nadji...oma...nekog s velikim....vecim uglavnom (to je bitno) |
|
_________________ zlo i naopacke |
|
|
|