Autor |
Poruka |
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol:  Muško
|
nudim 2500 za jedan, jeftinije nego preko eBaya da se zahebavam... |
|
 |
burex Ukupno postova: 149 Spol:  Nebitno
|
di to roditelji nude laptope(ustvari notebooke)?
ja bi isto htio kupiti ako se može za 2000 kn. |
|
|
|
|
 |
Callistemon Ukupno postova: 572 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
vidi ti interesa za jeftine notebooke... ajmo bescutni roditelji - aukcija za forumase! |
|
|
|
|
 |
burex Ukupno postova: 149 Spol:  Nebitno
|
hehe, pa eto barem se roditelji nemoraju mučiti oko prodaje
tek ce sada krenuti ponude, vec vidim na njuskalu jednu od danas... |
|
|
|
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
može i meni jedan  |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
Svinjica Ukupno postova: 33 Spol:  Muško
|
" Podjela laptopa je tek u začecima i radimo na otklanjanju nedostataka pa ćemo razmisliti i o načinu da ih osiguramo od prodaje. "
Ma bravo Borzanice, potrosis 3,6 milijuna i sad skuzis nedostatke, sljedeci put daj ljudima pare pa neka si kupe laptope ili sto god zele  cestitam  ))) |
|
|
|
|
 |
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
ja želim prodati ovoga al neznam kako da decu svladam
ma sere ja na čovjeka koji će prodati nešto djetetovo štogod to bilo stoks neradnička ,neka idu raditi iššššš |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
mia
Ukupno postova: 931 Lokacija: u muvingu Spol:  Žensko
|
svoje aute nek prodaju, svoje skupe cipele, svoje zavjese od 5000 kn, ne dječje lapove!!! znam ja takve, to su monstrumi koji oblače djecu u jeftinim china shopovima, a sebe u markiranim trgovinama... |
|
_________________ ..like the naked leads the blind.
I know I'm selfish, I'm unkind.
sucker love I always find,
someone to bruise and leaves behind.. |
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
Josephine
Ukupno postova: 88 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
zasto se laptopi uopce poklanjaju klincima? bilo bi bolje da su donirali skoli kompjutere pa bi ih onda mogli svi koristiti.
ako vec idu dijeliti skupe poklone, mogli su podijeliti laptope ucenicima prvih razreda srednje skole i studentima prve godine faksa. njima bi sigurno i vise koristili.  |
|
|
|
|
 |
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
zasto se laptopi uopce poklanjaju klincima? bilo bi bolje da su donirali skoli kompjutere pa bi ih onda mogli svi koristiti.
ako vec idu dijeliti skupe poklone, mogli su podijeliti laptope ucenicima prvih razreda srednje skole i studentima prve godine faksa. njima bi sigurno i vise koristili.
|
u školi imaju kompjutere isto tako donacijom roditelja veliki broj |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
 |
Scacchi Ukupno postova: 31 Spol:  Nebitno
|
Bilo bi dobro pročitati još jednom tekst iz tog kretenskog lista - oni pišu da netom kruže ponude i da se nudi toliko i toliko love. Ako dobro razumijem nitko ne nudi laptop svoga djeteta nego neki pokušavaju kupiti. Ja se nadam da većina roditelja želi dobro svojoj djeci i da neće rasprodavati tako vrijedne poklone. A da je ovo akcija neke druge političke opcije, ovaj tekst se sigurno ne bi pojavio. I još to stave na naslovnicu, a bez i jedne jedine potvrde. Sramotno! |
|
|
|
|
 |
Kugla
Ukupno postova: 467 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Ne vidim u čemu je problem, ti su laptopi sada njihovi i mogu raditi s njima što god žele. Ako nekom ne treba, zašto ga ne bi prodao. |
|
|
|
|
 |
tinka_7
Ukupno postova: 103 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Pa zasto i ne bi prodali kad masa njih ima vec i komp i laptop i sto cudesa pa im ovaj ne treba... Znam ih puno koji su dosad vec imali po 2-5 kompjutera ili laptopa pa im je ovo visak zapravo... |
|
_________________ Vidjela sam starca, bio je slijep, a ipak je rekao da je ZIVOT LIJEP!!!  |
|
|
 |
 |
|