Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Trg slobode: Božićni sajam udruge 'Maca'

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Nandino

Ukupno postova: 5431
Spol: Muško Muško
Post Postano: 18.12.2008. 10:36 
Naslov:  Trg slobode: Božićni sajam udruge 'Maca'
Od 19.12.2008. 10:36 do 23.12.2008. 10:36 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Udruga "Maca", nevladina i neprofitabilna udruga koja skrbi za napuštene mačke, organizira prigodni Božićni sajam u danima od 19. do 23. prosinca 2008. na Trgu slobode, na kojemu će prikupljati dobrovoljne priloge koji će biti upotrijebljeni za veterinarske troškove liječenja napuštenih maca lutalica, kao i za kupovinu hrane za iste. U ove hladne zimske dane, pomozimo tim nemoćnim bićima, a volonteri će vam u njihovo ime zahvaliti darovanjem jednog prigodnog poklona koji sami izaberete...

Ukupno postova: 131
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 18.12.2008. 21:01 
Naslov:  Re: Trg slobode: Božićni sajam udruge 'Maca'

prvi puta čujem za ovu udrugu, jel mi može netko reći nešto više o njoj (jel skupljaju mačke lutalice u neki azil ili što rade?, gdje je sjedište udruge, ...).
ja sam ljubitelj mačaka, možda bi mogla malo volontirati

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Marinoš

Ukupno postova: 296
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 19.12.2008. 13:32 
Naslov:  

Mi smo tek osnovana udruga, nekih mjesec - dva dana. Iako staž u pomoganju seže godinama unazad. Nažalost, nemamo azil gdje smještamo mace. Ako im treba privremeni dom, donosimo ih doma, dok im ne nađemo udomitelja. Sjedište imamo - samo na papiru, sastajemo se po potrebi - kada su neki izlasci na teren, kada organiziramo sajmove poput ovog,primamo nove članove,iznosimo projekte... Na puno načina nam se može pomoći i pridružiti - npr. ako imate auto - onda nam se može pomoći neke mace odvesti na veter.pregled ili kod udomitelja...ako imate doma mjesta za još jednu macu, da ju privremeno udomite - na par dana....Eto,to su neki primjeri, iako postoji još situacija u kojima je svaka pomoć itekako dobrodošla! Možete postati i naš član - što nas je više, bit će nam lakše pomoći tim malim životinjicama,a i možemo izmjenjivati iskustva.Ako niste od navedenoga ništa u mogućnosti, uvijek nam možete pomoći nekom donacijom u vidu novčanih sredstava ili hrane. Imamo i mail adresu : [email protected] i profil na Facebooku istog imena kao i Udruga...Ako nam se netko želi pridružiti, bit će nam jako drago... Lijep pozdrav!
Marina

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: