Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Županja: koncert 'Kriva Istina' + 'Diverzija' + 'Sizif' + 'Izolanti' u MKC-u

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Nandino
Offline
Avatar

Ukupno postova: 5431
Lokacija: redakcija portala Osijek031.com
Spol: Muško Muško
Post Postano: 10.12.2008. 10:52 
Naslov:  Županja: koncert 'Kriva Istina' + 'Diverzija' + 'Sizif' + 'Izolanti' u MKC-u
19.12.2008. 21:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Udruga Multikulturni centar grada Županje u renoviranom prostoru donosi pravu žestoku poslasticu za sve svoje članove. Baš kao i prošle godine kada su pred Božić u klubu Dom mladeži nastupili Gužva u 16ercu, Leave Me Alone, Kriva istina i Breaking The 4th Wall i kada je klub bio ugodno popunjen odličnom atmosferom, tako će MKC ponoviti priču i ove godine.

Naime, vikend prije samog božićnog slavlja, točnije u petak 19. prosinca 2008., MKC Vam donosi pravu alternativnu fešticu. Ukoliko niste voljni vikend provesti u nekom od već prepunih birceva, uhvatila vas depresija u blagdansko okruženje, želite pobjeći od hrpe gostiju u kući ili pak jednostavno volite dobru glazbu - svakako 19. prosinca budite u županjskom Domu mladeži, već od 21 sat. Za vas organizatori spremaju 4 odlična benda!

Iz razloga što ovaj koncert postaje već tradicija, MKC Vam ponovno pruža da poslušate odličan bend iz Slavonskog broda. Naravno, riječ je o grupi "Kriva Istina", što dovoljno govori o njihovim stajalištima. Dakle, riječ je o brzom i žestokom hardcore punk sastavu s velikim osloncem na američki angažirani istoimeni žanr tipa Propagandhi ali s dosta melodije i tekstovima na hrvatskom jeziku. Vrlo su direktni i pjevaju o problemima modernog društva, dotiču se i države i političara. Pjesme poput «Žrtve», «Nestanite zauvijek» ili «Surov mrak nasilja" dobro su otprašene, a bend je uvježban i imaju srce na pravom mjestu.

Dakako, to nje sve. Na stage će izaći i sve popularniji mladi sastav - "Diverzija", iz Osijeka. Na županjskom koncertu će promovirati svoj novi album. Sviraju melodični punk, a novi album je nešto ponajbolje što domaća punk scena izdaje. Dolaze nam u Županju promovirati taj novi album, te podići već odličnu atmosferu na ovogodišnjem Božićnom zagrijavanju u Domu mladeži. Sviraju 6 godina, što dovoljno govori i o iskustvu benda, a svi županjci su ih mogli vidjeti još ove godine kada su nastupili nastupili na benefit koncertu za Skate Park u svibnju.

Osijek ima čvrstu scenu i odlične bendove, stoga Vam MKC predstavlja po prvi puta u svojim prostorima i odličan hc/screamo bend - "Sizif". Bend čine četiri pavijana koji sviraju ili su svirali u Fat Prezident (Debeli Precjednik) i This Day Will Burn. Dečki su nedavno objavili svoj prvijenac "Nemoj!" i još uvijek ga promoviraju diljem Hrvatske i susjednim zemljama. Ovo će svakako biti najžešći bend večeri, pa se pripremite na energični nastup Sizifa kakav još niste vidjeli.

Svakako su zvijezde večeri i banjalučki bend sa velikom reputacijom i dugim glazbenim godinama iza sebe. Riječ je o bendu "Izolanti", a nastali su još davne 1995. godine. Treba napomenuti kako su ovi odlični melodičari nastupali na nultom EXIT festivalu u Novom Sadu koji je svakako danas najveći glazbeni festival u ovom dijelu Europe. Dečki sviraju odličan melodični punk, a posebno će se svidjeti ljubiteljima Sixpacka, Čoveka bez sluha, Bad Religiona, NoFxa i dr. Svakako dođite provjeriti i poslušati što i o čemu dečki i nakon 13 godina sviraju.

Dakle, odličan koncertni repertoar - 19. prosinca 2008. s početkom u 21 sat, u županjskom Domu mladeži. Multikulturni centar grada Županje Vam prirediti i odlične glazbene hitove koji će se vrtjeti na video zidu, te još nekolicinu iznenađenja. Svakako ne propustite ovaj odličan i jedinstveni koncert u nadolazećim blagdanskim danima.


_________________
Fight
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
digi
Offline
Ukupno postova: 43
Lokacija: Žu / Os
Spol: Muško Muško
Post Postano: 12.12.2008. 16:12 
Naslov:  Re: Županja: koncert 'Kriva Istina' + 'Diverzija' + 'Sizif' + 'Izolanti' u MKC-u
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Jel dolazi tko?

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: