Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Plaće direktora nekih gradskih poduzeća

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Callistemon
Ukupno postova: 572
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 05.12.2008. 14:57 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Osječanin je napisao/la :
W.M. Felt je napisao/la :
Osječanin je napisao/la:
Ovdje netko konstantno laže. Novinarka

Inače, plaće direktora (ne ulazeći u kvalitetu njihova rada) još mogu razumjeti, no ovdje nismo dobili puno zanimljivije podatke - plaće savjetnika, koliko ih ima, tko su, kolike su ima plaće, što savjetuju, u čemu sudjeluju.

Tko ih je zaposlio, kada ih je zaposlio, koje su stranke članovi... Cool
A ako netko zna za ove nabrojane, isto može napisati tko ih je zaposlio tj. koje su stranke članovi. Rolling Eyes

pa zna se: Sportiski objekti, Zavod za stanovanje, GPP, Unikom = HSPovci, Ukop=umirovljenici, Sajam=SDP, Vodovod= vjecni Novoselic...
Dakle svi imaju jednu vrlo vrijednu osobinu (sposobnost) - stranačku pripadnost!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Leteci mungos

Ukupno postova: 6728
Post Postano: 05.12.2008. 15:00 
Naslov:  

bazooka_joe je napisao/la: Možda postoje gradska poduzeća sa sjedištem u Belom Manastiru? Very Happy
Zbog prireza, mislim...
Oba iznosa su bila bruto, dakle, radi se o potpuno usporedivim kategorijama. Smile

Ukupno postova: 19
Post Postano: 05.12.2008. 16:53 
Naslov:  

Callistemon je napisao/la:
Osječanin je napisao/la :
W.M. Felt je napisao/la :
Osječanin je napisao/la:
Ovdje netko konstantno laže. Novinarka

Inače, plaće direktora (ne ulazeći u kvalitetu njihova rada) još mogu razumjeti, no ovdje nismo dobili puno zanimljivije podatke - plaće savjetnika, koliko ih ima, tko su, kolike su ima plaće, što savjetuju, u čemu sudjeluju.

Tko ih je zaposlio, kada ih je zaposlio, koje su stranke članovi... Cool
A ako netko zna za ove nabrojane, isto može napisati tko ih je zaposlio tj. koje su stranke članovi. Rolling Eyes

pa zna se: Sportiski objekti, Zavod za stanovanje, GPP, Unikom = HSPovci, Ukop=umirovljenici, Sajam=SDP, Vodovod= vjecni Novoselic...
Dakle svi imaju jednu vrlo vrijednu osobinu (sposobnost) - stranačku pripadnost!

ček samo malo, a gdje ti je u popisu HNS, jer njihov direktor ima najbolji ugovor, isse pa moraju mu isplatiti 1000000 kuna ukoliko raskinu odgovor, to je strašno!!!

Ukupno postova: 731
Spol: Muško Muško
Post Postano: 05.12.2008. 17:21 
Naslov:  

djurozero je napisao/la :
ček samo malo, a gdje ti je u popisu HNS, jer njihov direktor ima najbolji ugovor, isse pa moraju mu isplatiti 1000000 kuna ukoliko raskinu odgovor, to je strašno!!!
Slusaj đurosero, pa normalno je kod nas što je u svijetu isto normalno, samo oni to bolje skrivaju. Stranački ljudi (ili ljudi odani stranačkim liderima) dolaze na ključna mjesta nakon svakih izbora. Plaću za Šerića si mogao vidjeti da si čitao. To što su drugi učinili, uključujući tvoj HDZ je katastrofa. Vrdoljak i Borzanica su bar doveli stručne i stranci odane ljude.
Tvoji su doveli samo odane ljude. Stoga đurosero, ne seri!

lukko
Ukupno postova: 127
Post Postano: 05.12.2008. 18:32 
Naslov:  

smart je napisao/la:
Iz svega predočenog, Šerićeva plaća i nije visoka, pogotovo s obzirom na stručnu spremu, a i u odnosu na druge direktore. Ni ne poznam tipa, ali se novinarka uhvatila blatiti dečka koji se želi vratiti u Osijek. Ovako, uskoro će tražiti posao dalje. Pratio sam njegovu prezentaciju studije na netu, i da se zaključiti kako taj dečko neće tražiti odštetu. Dao je to do znanja, samo treba znati čitati između redova. Novinarka je za to još uvijek zelena.

Razgovarao sam sa Sericem vezano za taj ugovor i decko ce traziti odstetu u slucaju raskida ugovora, pa nije lud. U ostalom, kako je i sam rekao, nikad ne bi pristao otici iz T-coma i doci u OPG bez klauzule o penalima jer je svjestan da je to politicka stolica i da danas jesi a sutra nisi (pogotovo zbog skorih izbora). I btw odsteta je blizu 1.000.000,00 Kn jer se za penale obracunava brutto placa.

lukko
Post Postano: 05.12.2008. 18:37 
Naslov:  

A placa kao placa Serica uopce nije visoka. Cak bi rekao za struku niska, pogotovo u usporedbi s ZG-om. Samo sto je vecina u HR potplacena.

Alchemist

Ukupno postova: 207
Post Postano: 05.12.2008. 20:58 
Naslov:  

bitno je da lamza priča o plaćama dok mu je sin pročelnik a on i pročelnik i član poglavatstva za financije zbulje mi se od toga kada čujem da čovjek kojem je dovrana dobar posao (po njihovom modelu 174mil izgradanja a realno sada 135mil isit projekt sve isto) a da ne govorimo o kisocima, kapucinskoj, ukopu, unikomu...

i opet su sami sebi skočili u grlo jer su oni direktno krivi ako se i isplati odšteta šeriću ili mu se otkaže ugovor jer nisu trebali osnivati firmu kada su znali da neće dati parking a očigledno su znali.

Post Postano: 06.12.2008. 0:46 
Naslov:  

[
i opet su sami sebi skočili u grlo jer su oni direktno krivi ako se i isplati odšteta šeriću ili mu se otkaže ugovor jer nisu trebali osnivati firmu kada su znali da neće dati parking a očigledno su znali.
[/quote]

OK brani ga, al brate nemoj gluposti pisati.... nije sve crno/bijelo.

av8or

Ukupno postova: 189
Post Postano: 06.12.2008. 0:50 
Naslov:  

Leon je napisao/la:

– Plaća mi je 20.500 kuna bruto, a uz minuli rad, dobivam 14.700 kuna – otkrio nam je direktor Doležal poslavši i svoj ugovor na uvid.

Koja je ovo muljaža... Brate kada već i uzimaš lijepu pinku, pa barem nemoj mazati oči ljudima nekim pričama o minulom radu...
Mislim, koliko je meni jasan zakon o radu, dodatak za minuli rad se dodaje bruto iznosu....
Jednostavno ta njegova računica nikako mi ne ide...
Pa i da uzdržava dvoje ljudi od toga jedno dijete, minimalni bruto iznos place mu je 24.508,59, a ne onu cifru koju on spominje..... Možda mu je osnovica taj iznos koji propagira, ali njegova grba na račun nas građana je ipak neka druga...
Da ne spominjemo bruto II, koji mu je 28.724,07, kojim na kraju dobivamo konačnu bilancu koju otima gradu! Mada vjerojatno niti to nije konačno, jer tu su vrlo vjerojatno i prijevoz, dnevnice, nagrade itd....
STRAVA.....
Izmedju ostalog evo linka gdje se vrlo lako da izračunati koliko je čiji bruto/neto i vice verse....

djurozero

Ukupno postova: 19
Post Postano: 06.12.2008. 1:46 
Naslov:  

mvarga je napisao/la:
Slusaj đurosero, pa normalno je kod nas što je u svijetu isto normalno, samo oni to bolje skrivaju. Stranački ljudi (ili ljudi odani stranačkim liderima) dolaze na ključna mjesta nakon svakih izbora. Plaću za Šerića si mogao vidjeti da si čitao. To što su drugi učinili, uključujući tvoj HDZ je katastrofa. Vrdoljak i Borzanica su bar doveli stručne i stranci odane ljude.

pa ti si stvarno dno dna ovoga drustva, sta me napadas, kao prvo nisam ti ja u nikakvom hdz-u, ta stranka mi se gadi, a kao drugo vrdoljak nije nista drugaciji od olosa u hdz-u!!!

Ukupno postova: 2492
Spol: Muško Muško
Post Postano: 06.12.2008. 8:22 
Naslov:  

mvarga je napisao/la:

pa ti si stvarno dno dna ovoga drustva, sta me napadas, kao prvo nisam ti ja u nikakvom hdz-u, ta stranka mi se gadi, a kao drugo vrdoljak nije nista drugaciji od olosa u hdz-u!!!

Zašto? Kako si došao do tog zaključka? Shocked

vjexa

Ukupno postova: 63
Post Postano: 06.12.2008. 9:25 
Naslov:  

ma ovo je čisto stranački forum! svi ste članovi neke stranke i pljuete po drugima! katastrofa!
što se vrdoljaka tiče za sad izgleda najispravnije, ali sačekajmo da dobije vlast, onda će se pokazat.....mnogi su djelovali ispravno, pokupili glasove a onda sve po starom, kao i prethodnici.

Ukupno postova: 9
Post Postano: 06.12.2008. 10:37 
Naslov:  

lukko je napisao/la :
smart je napisao/la:
Iz svega predočenog, Šerićeva plaća i nije visoka, pogotovo s obzirom na stručnu spremu, a i u odnosu na druge direktore. Ni ne poznam tipa, ali se novinarka uhvatila blatiti dečka koji se želi vratiti u Osijek. Ovako, uskoro će tražiti posao dalje. Pratio sam njegovu prezentaciju studije na netu, i da se zaključiti kako taj dečko neće tražiti odštetu. Dao je to do znanja, samo treba znati čitati između redova. Novinarka je za to još uvijek zelena.

Razgovarao sam sa Sericem vezano za taj ugovor i decko ce traziti odstetu u slucaju raskida ugovora, pa nije lud. U ostalom, kako je i sam rekao, nikad ne bi pristao otici iz T-coma i doci u OPG bez klauzule o penalima jer je svjestan da je to politicka stolica i da danas jesi a sutra nisi (pogotovo zbog skorih izbora). I btw odsteta je blizu 1.000.000,00 Kn jer se za penale obracunava brutto placa.

Pošteno da ti dečko je priznao. Kad pokupi lovu bar se može vratiti vođenjeu pizzerije.

lukko
Post Postano: 06.12.2008. 12:22 
Naslov:  

kvaka22 je napisao/la:
Pošteno da ti dečko je priznao. Kad pokupi lovu bar se može vratiti vođenjeu pizzerije.

opet ponavljam nije crno/bijelo. Seric nije dosao pokupit pare, vec raditi. A to sto se osigurao na tako visok iznos je druga stvar.

Korina

Ukupno postova: 416
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 07.12.2008. 6:05 
Naslov:  

a ne mogu vjerovati koliko ovdje ima ljubomornih ljudi na tuđe poteze u životu i njihov uspjeh..kakve su to sitne duše i licemjeri..

Skoči u forum: