Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Hotel Osijek: Regionalna konferencija organizacija civilnog društva 'Gužva na Šalteru'

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
šalter
Offline
Ukupno postova: 4
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 04.12.2008. 11:46 
Naslov:  Hotel Osijek: Regionalna konferencija organizacija civilnog društva 'Gužva na Šalteru'
10.12.2008. 9:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

PRONI Centar za socijalno podučavanje, Volonterski centar Osijek i P.G.D.I.- Beli Manastir pozivaju Vas na regionalnu konferenciju o unaprijeđenju rada organizacija civilnog društva Slavonije i Baranje „Gužva na Šalteru“ koja će se održati u srijedu 10. prosinca 2008. godine u Hotelu Osijek, s početkom u 9:30 sati.

Konferencija će biti organizirana u sklopu Programa potpore organizacijama civilnog društva „Šalter“. Cilj Programa ŠALTER je postavljanje održive strukture potpore razvoju civilnog društva na području svih pet županija Slavonije i Baranje kroz promociju vrijednosti civilnog društva, osnaživanje pojedinaca i civilnih inicijativa, jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva kroz informiranje, savjetovanje, edukaciju i tehničku podršku, te poticanje i jačanje suradnje i umrežavanja između organizacija civilnog društva i između sektora.

Konferencija će biti organizirana u obliku radionica:

«Fondovi Europske unije» - voditelj: g. Vinko Dumičić, konzultant za fondove i integracije Europske unije. Koji će europski fondovi biti dostupni Istočnoj Hrvatskoj u 2009.? Koji će već dostupni fondovi biti i dalje aktualni u 2009. godini?

«Organizacije civilnog društva u zaštiti ljudskih prava» - voditelji: gđa Jelena Josić, Koalicija za zaštitu i promociju ljudskih prava, i g. Zvonko Andročec, tajnik udruge invalida "Baranjsko srce". Stanje ljudskih prava. Koja su najčešća kršenja ljudskih prava? Kršenja ljudskih prava u odnosu na invalide? Termin invalidi.

"Socijalna inkluzija i volontiranje" - voditelji: gđa Ksenija Romstein, profesorica-rehabilitatorica, Visoka učiteljska škola u Osijeku; gđa Jelena Prokopec, dipl. defektolog, Udruga za promicanje inkluzije; predstavnik Zavoda za zapošljavanje. Društvena perspektiva socijalne inkluzije. Socijalna inkluzija u praksi. Inkluzija kroz volontiranje. Zapošljavanje osoba s invaliditetom.
Poslije podne

«Upravljanje ljudskim resursima» - voditeljica: gđa Kinda Labidi, Odjel za ljudske resurse, Coca-Cola Hrvatska. Kako upravljati ljudskim resursima? Kako dobiti maksimum od zaposlenika i volontera?

«Malo za puno - (s)poticajni primjeri» – voditeljica: gđa Branka Kaselj, upraviteljica Zaklade za razvoj lokalne zajednice "Slagalica". Davanje financijske potpore. Što se može učiniti s malo? Kako pokrenuti zajednicu? Što motivira na davanje? Primjeri.

Za sudjelovanje na konferenciji potrebno je prijaviti se na e-mail [email protected]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: