Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Jesen u Tvrđi 2008.

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Nandino
Offline
Avatar

Ukupno postova: 5431
Lokacija: redakcija portala Osijek031.com
Spol: Muško Muško
Post Postano: 09.10.2008. 13:48 
Naslov:  Jesen u Tvrđi 2008.
Od 10.10.2008. 10:00 do 11.10.2008. 10:00 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Manifestacija „Jesen u Tvrđi“ tijekom proteklih godina pokazala je potencijal projekta koji može ponuditi značajan pomak u promociji grada Osijeka i posebice njegove barokne jezgre – Tvrđe, u vrijeme obilja zrelih plodova Slavonije i Baranje. Upravo šarolikost bogatstva plodova i tradicije upućuje nas da na poseban način pripremimo i provedemo programe „gastronomije na djelu“, ali ne želimo zanemariti niti kulturno – zabavne sadržaje manifestacije.

Ove godine nositelj programa „Jeseni u Tvrđi“ u petak i subotu 10. i 11. listopada 2008. veliki je gastro-show.

10. listopada (petak) s početkom u 10 sati, u suradnji s Turističkom zajednicom grada Osijeka, na programu je već tradicionalno 13. hrvatsko natjecanje u kuhanju paprikaša.

11. listopada (subota) s početkom u 11 sati veći broj ekipa (ekipu čini glavni kuhar i nekolicina njegovih navijača) pripremat će različita domaća jela u kotliću. Sve ekipe pratit će ocjenjivački sud, a vrednovat će se originalnost, izvornost recepta, način pripreme, kvaliteta jela, odjeća kuhara (izvorna, tradicijska) te veselje i atmosfera cjelokupne ekipe, koja će na kraju jelo i kušati. Sve ekipe pripremat će jela na prirodnoj vatri (na drvima), a organizator će osigurati potrebne namirnice za svako jelo, tehničku potporu i nagrade za pobjednike.

U programu „Jeseni u Tvrđi“ sudjelovat će i Turističke zajednice drugih hrvatskih gradova, kao i udruge nacionalnih manjina s prikazom svojih izvornih običaja.
Za sve sudionike, na Trgu Sv. Trojstva Turistička zajednica grada Osijeka osigurat će drvene kućice, veliku jesensku kuću i štandove.

U okviru manifestacije organizirat ćemo i Sajam vina izložbeno–prodajnog karaktera, kako bi iskoristili zanimljiv trenutak i ponovo oživjeli dio povijesti našega grada kada je trg u Tvrđi bio mjesto na koje su vinari iz Baranje i okolice Osijeka donosili i prodavali svoja vina.

Noktua - agencija za organizaciju javnih priredbi, promidžbu i ostale zabavne i poslovne djelatnosti
Vladimir Mađarević, manager

_________________
Fight
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Leon
Offline
Admin
Avatar

Ukupno postova: 4121
Lokacija: space
Spol: Muško Muško
Post Postano: 13.10.2008. 22:59 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Video by Chule


_________________
--
Leon Linde
portal Osijek031.com
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: