Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Offtopic

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
magy
Ukupno postova: 335
Spol: Nebitno Nebitno
Zabranjen pristup
Post Postano: 01.10.2008. 12:41 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

arhitekt je napisao/la:
nisam više mogao izdržat da se ne ulogiram i nešto ne kažem o ovoj temi.
ovakvi likovi kao Magy su jedna od najgorih posljedica demokracije i interneta u kombinaciji s elementarnim neznanjem na području barem gramatike.
kako sam arhitekt (i to dosta mlad) moram branit svoju struku i reći da je najveći broj ružnih realizacija u gradu posljedica nestručnih projektanata koji su stekli pravo projektiranja privatnim vezama i rupama u zakonu (neću sad navodit imena).
znam da se o ukusima ne raspravlja, ali nazivati objekte posavskih poduzetnika lijepima je u krajnjem slučaju neukusno. osim toga grad Osijek već dugo ima tradiciju grada koju su srozali upravo ovakvi "stručnjaci" kao magy i njoj slični. I sam sam bio u svim gradovima koje je navela i u još dosta europskih gradova i moram primjetit da je naš urbanizam i kultura stanovanja na jako visokoj razini. a navodit kao primjer švicarsku arhitekturu, koja je u prvom redu prilagođena alpskoj klimi, je nemoguće. meni cijela bosna izgleda kao cirkus ušminkan za neuke posjetitelje koji će kupiti lažnu robu na pijaci. a o divaltovoj da ne pričam iako mi je drago da se u našem gradu ipak nešto pokrenulo na pozitivno. i pozdravljam sve normalne ljude koji su spremni na debatu, a ne pljuvanje po svemu iako o temi nemaju nikakvih znanja.
e moj arhitektu(premda si neki obicni balavac..al aj vjerujem ti ha ha ha) ti znas sta su alpe? ti znas kakva je arhitektura u svici,frankfuru? holandiji...pa neznas dalje od brijesca otici a ne na spomenute zemlje i gradove,,,ufffff,al sam ljuta:-))))))

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
daddos

Ukupno postova: 211
Spol: Muško Muško
Post Postano: 01.10.2008. 12:43 
Naslov:  

...magy šta te zadržava,kupi prnje i pravac bosna...

W.M. Felt
Ukupno postova: 2158
Post Postano: 01.10.2008. 12:52 
Naslov:  

Nakon dugog razmišljanja ipak molim administratore da uklone ovu osobu, Magy, Kramarićevski rečeno mutanticu, sa teme (a može i sa foruma). Još preko neukusa možemo prijeći, ali ovo je već davno prešlo granicu neukusa te je postalo uvredljivo. Uz to i upropaštava temu.

justice

Ukupno postova: 1371
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 1
Post Postano: 01.10.2008. 12:56 
Naslov:  

mene samo zanima kako ovakvi( neznam kak to nazvati) poput "magy" nedobiju žuti il crveni zbog vrijeđanja al doslovno svega?
aaaaa admini?
ja sam svoj žuti dobio zato što sam napisao "imbecil" jednom mladiću,pa me sad zbilja zanima dokle više ova veleštovana @magy može pisati ovakve gluposti?

e da @magy koji ti je k.??? kak se može jedna takva europska maca spustiti na nivo nas seljačina iz osijeka?
(e da u hr. se ne govori holandija)
ajd ti ljepo u tu tvoju švicu (kak ti kažeš) il lagano kući u onu pripizdinu od posavine...

izvinjenje većini normalnih posavljaka zbog zadnje rečenice

Ukupno postova: 153
Post Postano: 01.10.2008. 13:15 
Naslov:  

osijek031.com smile osijek031.com smile

još! još! još!

Uma

Ukupno postova: 4727
Spol: Žensko Žensko
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 01.10.2008. 15:53 
Naslov:  

admin nije pravedan to je poznata stvar, ja sam dobil drugi žuti za ništa...eto i ova magy za koju ni neznam šta da napišem još uvijek po forumu kaka a admin ništa....nepravada....

Skoči u forum: