Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Osmjesi na licima Kauflandovih zaposlenika

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
ixia
Offline
Avatar

Ukupno postova: 333
Lokacija: Osijek
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 25.05.2006. 19:38 
Naslov:  Osmjesi na licima Kauflandovih zaposlenika
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

i onda nek netko kaze da su reklamni letci u sanducicima gnjavaza! Very Happy



1_web.jpg
 Opis:
 Veličina:  53.24 KB
 Pogledano:  207 put(a)

1_web.jpg



2_web.jpg
 Opis:
 Veličina:  81.7 KB
 Pogledano:  205 put(a)

2_web.jpg



Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Lugar
Offline
Avatar

Ukupno postova: 607
Lokacija: Hladovina
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 04.06.2006. 18:50 
Naslov:  Re: Osmjesi na licima Kauflandovih zaposlenika
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ne, njihov oglasni letak, usporedivsi ga s ostalima, je cak i upotrebljiv! Naime imas i krizaljku na kraju, a kad ju rjesis mozes i guzicu obrisat jer je napravljen od recikliranog papira! Smile

Salu na stranu! Kaufland je najjeftiniji trgovacki centar u Osijeku, ali isto tako i najgori. Na sam pogled izvana vidi se da se radi o najvecem rezanju troskova koje sam dozivio. A mogli su bar staviti svjetlecu reklamu da si malo dignu rejting. Medju njihovim policama ce se uskoro razviti i nova vrsta visestanicnog organizma, toliko je sve zasrano. Na cistocu nitko ne gleda.

Kupci po Kauflandu setaju kao izgubljeni, i malo - malo (prosjecno svakih 5 min) mozes dozivjeti da te netko pita:"Oprostite, znate li gdje stoji to i to?" Time hocu reci da je sve nabacano kao na smetlistu. Pogled na samu policu govori o tome koliko je sve uredno slozeno, Hiroshima je kurac! Npr. ako netko trazi Zvjezdin ljuti kecap, onda se podrazumjeva da je pokraj Zvjezdinog blagog. Ali ne. Moras prakticki preci u sasvim drugi red.

Iz osobnog iskustva govoreci, osoblje im je tako ljubazno da na upuceno pitanje odgovaraju kolutanjem ocima i uzdahom. Krasno.

A sto se tice samog zatvaranja. Pa tako im i treba. Sta je mislio stranac, da su Hrvati nesposobne budale. Po mom misljenju, inspektorat se trebao zaletiti u sve njihove centre i u svakom bi nasao radnike prijavljene na pola radnog vremena, pa ih sve pozatvarat. Inace jedan centar Kauflandovoj grupaciji ne predstavlja nista.

Znam da bi masa radnika opet zavrsila na ulici. Ne znam sto je vise zalosno, da su nezaposleni, ili to sto su trpili takvu torturu radivsi za manju cifru od minimalca. U svakom slucaju, najvise ce popusiti radnici.

Ali zakon se mora postovati.

_________________
Kevin Costner nije nista posebno!
80% novca sam potrošio na žene i piće, ostalo sam spisko!
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: