Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Volonterski centar Osijek - Sajam Mogućnosti

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Leon
Offline
Admin
Avatar

Ukupno postova: 4121
Lokacija: space
Spol: Muško Muško
Post Postano: 22.08.2008. 14:47 
Naslov:  Volonterski centar Osijek - Sajam Mogućnosti
26.08.2008. 17:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U sklopu projekta Zemlja bez granica - Kao Oblak 2008, petu godinu za redom u suradnji s Udrugom Breza, Volonterski centar Osijek organizira Sajam Mogućnosti.

Projekt se održava neposredno prije početka školske godine od 25. - 30. kolovoza 2008. u Tvrđi. Sajam mogućnosti je planiran 26. kolovoz 2008. na Trgu Sv. Trojstva od 17 - 20 sati.

Ovaj događaj ima za cilj promociju rada s djecom i mladima na način da svaki sudionik na što kreativniji i neobičniji način prezentira svoju ustanovu, udrugu ili organizaciju.

Na ovogodišnjem “Sajmu mogućnosti” svoj će rad na različite kreativne načine predstaviti 25 udruga, ustanova i institucija s područja Osječko-baranjske županije.

Svaki sudionik osmislio je program promocije kako bi posjetitelji imali što bolju informaciju o njihovom radu i kako bi se tijekom godine mogla djeca i mladi grada uključiti u različite programe i projekte udruga i institucija koje se predstavljaju.

Sudionici će na dan Sajma predstaviti svoje aktivnosti na štandovima, a neki od njih izvest će na pozornici kratku predstavu, ples, pjesmu, power point prezentaciju, spot i sl. Također, dozvoljena je i prodaja rukotvorina, pa će svatko od posjetitelja moći pronaći nešto i za sebe na nekom od štandova.


Jelena Kamenko
v.d. voditeljice Volonterskog centra Osijek

_________________
--
Leon Linde
portal Osijek031.com
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: