Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Šarić donijela četvrtu medalju!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
nake_rado
Offline
Avatar

Ukupno postova: 5684
Lokacija: mala soba 3 sa 3
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 1
Post Postano: 22.08.2008. 13:42 
Naslov:  Šarić donijela četvrtu medalju!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Hrvatska ima četvrtu medalju na Olimpijskim igrama, a čak drugu u taekwondou! Nakon što je jučer Martina Zubčić ugodno iznenadila broncom, isto je napravila i Sandra Šarić u nešto težoj kategoriji, savladavši u odlučujućem meču 21-godišnju Portorikanku Asuncion Rodriguez.

Sandra je kao i u prethodnom meču bila nadmoćna te je već na kraju prve runde stekla prednost od 4:1. U drugoj rundi nije bilo bodova, ali je u trećoj ostvarila još jedan za konačnih i uvjerljivih 5:1.

Za 24-godišnju Šarić ovo su prve OI i naravno najveći uspjeh u karijeri. Na posljednja dva svjetska prvenstva do 67 kilograma bila je treća, da bi ove sezone u Rimu postala europska prvakinja do 72 kilograma. Sada je tim uspjesima dodala i olimpijsku brončanu medalju.

Šarić je, podsjetimo, u prvom kolu pobijedila Filipinku Rivero s 4:1, zatim je poražena od Korejke Hwang s 3:1, da bi u repesažu izbacila Almaktoum iz UAE s 4:0 prije nego što je broncu uzela preko Portorikanke Rodriguez.

Za Hrvatsku su, osim Sandre Šarić, na ovim Olimpijskim igrama medalje već osvojili Snježana Pejčić, Filip Ude i Martina Zubčić, ali nitko nije uspio prisvojiti zlato. No, uz Blanku Vlašić koja sutra nastupa u finalu skoka u vis, vjerujemo kako će nam se i ta želja ispuniti.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
paperje
Offline
Avatar

Ukupno postova: 794
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 22.08.2008. 16:27 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

kapa dolje osvajačicama i osvajuču dosadašnjih medalja! i nadam se da se MI-HRVATI na tome nećemo zaustaviti

_________________
ne moras biti super-optimist, ali ako na sve gledas crno, za tebe sunce zalazi vec ujutro
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: