Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Zubčić osvojila broncu!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
nake_rado
Offline
Avatar

Ukupno postova: 5684
Lokacija: mala soba 3 sa 3
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 1
Post Postano: 21.08.2008. 13:13 
Naslov:  Zubčić osvojila broncu!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ogroman uspjeh 19-godišnje velike nade hrvatskog borilačkog sporta! U izuzetno jakoj konkurenciji u kategoriji do 57 kilograma Martina je uspjela doći do brončanog odličja upisavši samo onaj nesretni poraz od Turkinje u polufinalu.

U borbi za broncu s druge strane stajala je Tajpežanka Li-Wen Su koja iako teško ozlijeđenog koljena nije htjela predavati borbu već se do posljednjeg trenutka hrabro borila. Teško se boriti protiv protivnika koji je ozlijeđen, ali i takav vrlo opasan, no Martina je uspjela.

U prvoj rundi Sun se borila obje minute na jednoj nozi i već u ranoj fazi runde uputila udarac u glavu za vodstvo 2:0. Međutim Martina je uspjela do kraja runde uzvratiti istom mjerom i 20 sekundi prije kraja poravnati na 2:2.

Na početku druge runde još jednom Zubčić sjajno napada i kružnim udarcem u glavu dolazi do velikih 4:2. 41 sekundu prije kraja runde sudac prekida borbu radi konzultacija s bodovnim sucima obzirom da je Sun bila uistinu teško ozlijeđena, no ipak dopuštaju nastavak borbe. Sun 12 sekundi prije kraja runde novim udarcem u glavu poravnava na 4:4 i Martina gubi prednost.

Treća runda donijela je dosta nervoze kod naše mlade natjecateljice koja nikako ne uspjeva doći do boda. Ostalo je 4:4 i otišlo se u dodatnu četvrtu rundu. Imala je Martina više strpljenja i snage i uspjela je zadati taj konačni udarac za veliku brončanu medalju!

Ne treba napominjati kako je ovo najveći uspjeh Martine Zubčić u karijeri. Prošle godine u Pekingu je nastupila na Svjetskom prvenstvu, zauzela tek 33. mjesto, ali danas je na istom mjestu uzela broncu na Olimpijskim igrama.
Sportnet.hr


Zadnja promjena: nake_rado; 21.08.2008. 13:29; ukupno mijenjano 1 put.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
legica_os
Offline
Avatar

Ukupno postova: 4562
Spol: Žensko Žensko
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 21.08.2008. 13:17 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

bravo za nju (iako nikad nisam čula za nju) Bravo Bravo Bravo Bravo

_________________
osijek031.com smile Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom osijek031.com smile
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: