Autor |
Poruka |
Ruby
Ukupno postova: 20 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Za poglavnika i Krista protiv komunista! Nisam zagriženi vjernik, no sliku Krista iza kojeg izviruje Pavelić puštajući ciklon B i istrebljujući komuniste radije bi izbrisala iz glave. Nenaoružano, i s obzirom na način razmišljanja, još uvijek vrlo opasno djevojče. |
|
_________________ Old Habits Die Hard  |
|
|
 |
Ruby
|
"...Svuci se i zavedi me
ma nisi ti djevica
budi sada moja sva
a poslije dobra ribica..." (Thompson/"Škorpioni") Ma, remek djelo. Čista petica! Shakespeare je bezveznjak, ovo je poezija za novo stoljeće! Eto, ne pjeva čovjek samo o Jasenovcu, već i o nježnoj ljubavi. |
|
|
|
 |
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Za poglavnika i Krista protiv komunista! Nisam zagriženi vjernik, no sliku Krista iza kojeg izviruje Pavelić puštajući ciklon B i istrebljujući komuniste radije bi izbrisala iz glave. Nenaoružano, i s obzirom na način razmišljanja, još uvijek vrlo opasno djevojče.
|
Moli bih Administratora da objasni zašto je sklonio navod u kojemu sam rekao djevojci da nije lijepo stavljati Pavelića i Krista u isti konterkst.
I pokušava li moje navode o tomsonovim koncertima stereotipizirati na ustaštvo i sl.
??? |
|
|
|
|
 |
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol:  Žensko
|
Ivice, ne može tebe nitko stereotipizirati, ti si zaista poseban. |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
 |
mali_ivica
|
Ivice, ne može tebe nitko stereotipizirati, ti si zaista poseban.
|
Hvala na komplimentu  |
|
|
|
|
 |
tonya
|
|
|
Its 5 year mission
|
|
 |
Ruby
|
Hahaha, thumb up za tonyu! |
|
|
|
 |
mali_ivica
|
|
|
 |
Jazz
Ukupno postova: 81 Spol:  Nebitno
|
Procitala sam sve do sada napisano i muci me samo jedna stvar: protivnici koncerta se pozivaju na ustasoidnu ikonografiju Thompsonovih koncerata, a slusatelji/pobornici istog lika opetovano ponavljaju kako on nije odgovoran za to sto netko/neki cine na njegovim koncertima/sto ce on nekoga dozivati pameti jer je to stvar policije/pravne drzave. Lijepo. Sjedim ja na klupici u parkicu i citam knjigu. Pored mene sjedi jos jedna citacica. Ispred nas se zaustavljaju dvije osobe i nozem nasrcu na moju "susjedu". Pitanje: trebam li ja:
a) nastaviti citati svoju knjigicu jer nisam ja nikoga ubila i ne ubijaju mene (neka policija/pravna drzava radi svoj posao),
b) uciniti sve sto mogu da pomognem ili
c) sutra na istom mjestu napasti nekoga nozem jer ako mogu oni biti "posebni", zašto ne bih i ja? |
|
_________________ Što te ne ubije - ubije te u pojam |
|
|
 |
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol:  Nebitno
|
.hihiii...bravo malac..bravo..
...  |
|
|
|
|
 |
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol:  Muško
|
pa @jazz naravno odgovor c,i uz to otpjevaš još ovaj stih----Gospe sinjska ako si u stanju, uzmi Stipu, a vrati nam Franju,Oj Račane jeba ti pas mater, i onome tko je glasa za te...
p.s.@tonya svaka čast |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
 |
mali_ivica
|
U tome i je problem, stvar policije je da provodi zakon, a ne naša vlastita mi smo tu samo da ga ne kršimo, ti se možeš obraniti od neprijatelja sa nožem ali ne možeš ga zatvoriti, lišti slobode, ubiti ... jer ti nisi ta koja provodi vlast.
A kad smo več kod filozofskih razmišljanja kako onda objašnjavaš to da ti predsjednik u isto vrijeme govori kako je jedan zločin opravdaniji od drugog zbog toga što su jedan napravili poraženi, a drugi pobjednici... Taj isti predsjednik je dao da se bira ili on ili Thompson.
Thompson |
|
|
|
|
 |
tonya
|
Svaka čast, ali samo mi jedno nije jasno - ako si dovoljno inteligentan da shvatiš što je ironija, zašto, dovraga, slušaš tonsona? |
|
Its 5 year mission
|
|
 |
mali_ivica
|
Nisam ja rekao da ja sad nešto slušam Thompsona i sl.
Ima domoljubnih pjesama njegovihh koje su mi drage i to je to.
Ali nisam za neka mega svjetska zabranjivanja i sl.
Morate biti svjesni da se više priča o ustaštvu i partizanima, nego o domovinskom ratu i sl. stvarima od kojih i nije prošlo toliko dugo vremena.
E sve zbog jedne jebene stvari a to su politički poeni!
Glavni udbaši koji su protiv Hrvatske pričaju o ustašama i partizanima zato što ih je stid pričati o nedavnom ratu u kojemu je popušio njihov san o zajedničkoj državi...
Svi smo mi ovce dušo, nisam ja sam... |
|
|
|
|
 |
chupko
Ukupno postova: 169 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
hmm baja mali kninđa? pa samo ću reć da je bio dosta puta zabranjivan eto.... a ja slušam čorbu što nužno ne znači da sam četnik. niti se slažem sa čorbinom politikom. volim njegove pjesme i to je to. tako sigurno ima i thompsonovih fanova koji se ne slažu sa njegovim svjetonazorima. glazba je glazba i ne bi se trebala miješat sa politikom.... eto to je moje skromno mišljenje |
|
_________________ fali mi koja daska u glavi i fali mi jedno dugme na šlicu al zato imam novu ideju i jednu polovnu ljubavnicu |
|
|
 |
 |
|