Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Osijek Fashion Incubator 2006.

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Gemi
Offline
Avatar

Ukupno postova: 2963
Lokacija: Nebesa
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 15.05.2006. 12:54 
Naslov: Great ! Osijek Fashion Incubator 2006.
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nakon tri vrlo uspješne sezone Osijek Fashion Incubator prerastao je u modni događaj i postao organizacija koja svojim cjelokupnim djelovanjem i promocijom mladih neafirmiranih modnih umjetnika s područja cijele Hrvatske doprinosi i razvoju modne kulture uopće. Ovosezonski događaj pod nazivom Fashion Manor(manor – plemićki posjed) održat će se 10. i 11. lipnja 2006. godine u dvorcu Pejačević u Strossmayerovoj ulici u Osijeku.

Nakon iznimno uspješnog prošlosezonskog Fashion Factoryja (::galerija #1::, ::galerija #2::), održanog u napuštenoj (sada već srušenoj) tvornici namještaja Mobilija, Fashion Manor oživjet će duh prošlih vremena i vratiti nas u doba održavanja plemićkih zabava i primanja. Stoga s pravom očekujemo najposjećeniji i produkcijski najjači događaj do sada.

Dvorac Pejačević sagrađen je 1801. godine u baroknom stilu s elementima neoklasicizma te predstavlja neotkriveni osječki povijesni i kulturni dragulj. U više od 200 godina svoje povijesti ovo rezidencijalno zdanje promijenilo je brojne vlasnike što je ostavilo traga na njegovom današnjem izgledu, te smo se kroz projekt Fashion Manor odlučili provesti humanitarnu akciju za pomoć obnovi ovog iznimnog primjerka osječke kulturne baštine.

Natječaj za mlade dizajnere otvoren je do 30. svibnja 2006. godine. Ukoliko ste modni dizajner te imate između 18 i 27 godina, ali i želju za afirmacijom, prijavite se. Kandidati moraju proći stručni ocjenjivački sud, biti samostalan autor ili grupa od dva člana. Kolekcija mora biti nosiva i tematski povezana, sadržavati minimalno deset modela, a skice svih modela moraju biti u boji te sadržavati detaljan opis modela i tkanine. Skice se šalju isključivo u .jpg formatu u četiri primjerka na četiri CD-a. Uz skice je potrebno priložiti kratku biografiju sa kontakt telefonom i adresom.

Radove je potrebno poslati kao preporučenu pošiljku na adresu:
Udruga MODNI INKUBATOR
(Za natječaj)
Vijenac Jakova Gotovca 8
31 000 Osijek


Od pristiglih radova koji zadovoljavaju uvjete ocjenjivački će žiri napraviti selekciju deset najboljih, a izabrane će kolekcije biti javno predstavljene na samom događaju Fashion Manor 10. i 11. lipnja 2006. godine.

Dizajneri će također tijekom dvodnevnom boravka u Osijeku proći niz edukativnih radionica i kulturnih sadržaja kako bi upotpunili svoja znanja. Osim mladih, Fashion Manor će ugostiti renomirane domaće dizajnere, od kojih ističemo nastup Zorana Mrvoša (ex Linea Exclusive) s prvom samostalnom, u medijima vrlo hvaljenom kolekcijom.

U dvije godine postojanja OSIJEK FASHION INCUBATOR je na nacionalnu kulturnu i modnu scenu lansirao više od 20 mladih modnih imena, odličnom organizacijom i vrlo visokim produkcijskim standardima privukao više od 2000 posjetitelja čime je zauzeo prvo mjesto na ljestvici društvenih događanja u Osijeku i Slavoniji.


Gemi031

Fashion Manor - dan 1. report + galerija fotki

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
bazooka_joe
Offline
Avatar

Ukupno postova: 3237
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 15.05.2006. 14:35 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Super... Još jedna debilana.
Kad će više netko vola okrenuti, pa da ih preje..mo "na ljestvici društvenih događanja u Osijeku i Slavoniji"?!
Kvragu i moja opsesija volovima ;-)

_________________
"We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: