Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Za primanje mita optuženo čak petero osječkih liječnika

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Ingo
Offline
Avatar

Ukupno postova: 3470
Lokacija: Osijek
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 1
Post Postano: 15.07.2008. 21:30 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

mene fascinira efikasnost drzave na ovakvim marginalnim slucajevima kao i medijska pozornost koja u pravilu pljesce i ovakvim primjerima dokazuje kako nam se drzava energicno bori protiv korumpiranosti.

odmah se sjetim slucaja fonda za privatizaciju u kojem su uhapsili nekog lika koji je obecao drugom liku da ce mu srediti brzu izradu putovnice ako mu ovaj rjesi nesto preko reda u gruntovnom.

ma koliko smjesno bilo, lik je bio pritvoren i saslusan ... sta je dalje snjim bilo ... neznam.

ali od cijele privatizacije u kojoj je pokradeno skoro pola drzave, od svih sanaderovih afera, verone i slicnih, od hapsenja mafijasa koji su kasnije oslobodjeni ... mi kokosarimo s ovim bijednicima koji uzimaju 100, 200 eura ili policajcima koji umjesto kazne uzmu 200 kuna.

vjerujem da bi ovi lijecnici ako ne na kruh, lovu potrosili na neki seminar ili predavanje koje im bolnica ne moze ili ne zeli priustiti.

a i tako svatko tko je bolestan mora prositi po medijima za lijekove, lovu za operacije, ortopedska pomagala ... novine su prepune takvih slucajeva ... zasto onda i lijecnik ne bi uzeo nesto ?

zddravstvo je u takvom rasulu da pacijenti bolnice i analgin moraju sami kupovati ... a ovdje nam se mazu oci o nekakvoj kvazi pravnoj drzavi.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
marrai
Offline
Avatar

Ukupno postova: 1127
Lokacija: Os
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 15.07.2008. 22:47 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

mvarga je napisao/la (Pogledaj post): › . A bio sam siguran da je Soldinica ta koja je kvarna.


Ljudi koji su dobro upoznati s cijelom pričom u KBO znaju da je gđa.Soldo najkvarnija i zato je nejasno kako ona nije prva na popisu... (nisu joj ništa našli...? ma nemoguće)
valjda se uskokovci igraju pokvarenog telefona Smile

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: