Autor |
Poruka |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
imam jedne crne reebokice (posljednje reebokice koje ću ikad kupiti) i imam jedne smeđe vans - prejebene pate, nenormalno udobne, mogu hodat kilometre u njima bez ikakvih problema
al ne znam gdje mogu još naći u gradu kvalitetne high-top šuze  |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
FunkyLady Ukupno postova: 613 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Slabo nosim patike  Al ono  Imam pink starkice... Jepe, jepe, jepe... I ono crne casual sketchersice... |
|
_________________ „Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“ |
|
|
 |
lavic Ukupno postova: 835 Spol:  Muško

|
ja nemam za patik pa hodam bos  |
|
|
|
|
 |
Lugar
Ukupno postova: 607 Lokacija: Hladovina Spol:  Muško

|
Za mene je Converse bog i batina... al uvijek mi bila želja imat zepe... |
|
|
 |
tux
Ukupno postova: 2376 Spol:  Muško
|
imam jedne takve vans i jos jedne lotto za sport i rekreaciju |
|
|
|
|
 |
Callistemon Ukupno postova: 572 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
a one zlaćane i srebrene što curke sada nosaju - jel se i to ubraja u patike? |
|
|
|
|
 |
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol:  Žensko
|
hehe-.--tak to bude... ja imam dosta patika..al većinu vremena sam u starkama ili u vansicama koje se oboje već raspadaju..iako imam novije (koje bi trebala nosit ne nosim ih) .... emocionalno sam vezana za pokidane.... |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me  |
|
|
 |
cruela devill
Ukupno postova: 84 Lokacija: ...unseen university... Spol:  Žensko
|
svjeze kupljene
a imam još jedne camper....jako sam zadovoljna njima  |
|
|
|
|
 |
stoka_unleashed
Ukupno postova: 639 Spol:  Muško

|
...krecem se u vansicama posvuda...a za sportsko rekreacijske svrhe tu su hi-top rebookice kožne crne.......dok marte stoje u ormaru do zime |
|
|
|
|
 |
exodus
Ukupno postova: 172 Spol:  Muško
|
starke i skejterske dc. za nogomet još neke najkice. ugl kupujem jednom godišnje patike, ak su starke onda je to oko 400 kn, malo više za one za nogoš, oko 500, kao i skejterske (vans i ostalo) |
|
|
|
|
 |
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol:  Žensko
|
Uf, ja sam neki dan kupila Camper sandale i platila ih nemalo 830 kn.. ali su mi zakon i kad sam ih probala više nisu htjele sići s mojih nogu. Jednostavno se zalijepile.  A osim toga, nije prvi put da dajem tolike pare za patike/cipele/sandale pa hebeš i ove pare.. ionak je na rate, platit će se nekako..  |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
 |
Zodijak Ukupno postova: 543 Lokacija: Halloweentown Spol:  Nebitno
|
bijele starke i nedavno kupio diesel maslinasto zelene. ja sretan sljedeće 2 godine. =) |
|
|
|
|
 |
cruela devill
Ukupno postova: 84 Lokacija: ...unseen university... Spol:  Žensko
|
|
|
 |
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol:  Žensko
|
Starke su ove godine proslavile 100 godina postojanja. Bio je članak u Jutarnjem prije tjedan-dva, o cijeloj povijesti starki i kako su nastale i kako se nose i danas.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
 |
FunkyLady Ukupno postova: 613 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Istina je da jako jako jako puno ljudi nosi starke  A kad ih ima svakavih... Ima klošarskih a ima i lijepih pink s cvijetićima za nas šminki ljude
A udobne su jako, pa zašto ne  |
|
_________________ „Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“ |
|
|
 |
 |
|