| Autor |
Poruka |
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol:  Žensko
|
A našli ste koga ćete uspoređivat... ajmo se sad igrat: tko je bolji, Zvonko ili Gustafi?
|
Zvonko je legenda!  |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
 |
|
digitalevil
Ukupno postova: 125 Spol:  Nebitno
|
zvonko je nenadjebiv,na njegov koncert se ide obavezno....
e da, tbf je trenutno najaciji "mejnstrim" bend u hrvata |
|
|
|
|
|
 |
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol:  Muško
|
gustafi će iznenaditi. |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
|
 |
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Ajde da i to vidimo... kontam da su oni ok band za feste tamo gdje ih kontaju... Od njihove najpoznatije stvari razumio sam samo "...tinuninunenanana tinunenanunena ti si vajka moja, ja cu vajka biti tvoj...", ali nisam siguran da shvacam o cemu pjevaju i koje je pravo znacenje rijeci.
Shame on me...
Problem je sto nemam pojma koji band bi uopce i mogao doci svirati, a da vec 5 puta nije nastupao u Osijeku... il' je ova zemlja siromasna bandovima, ili ih je vecina poznata u uzim krugovima, ili je Osijek ucestala koncertna stanica...
Let3, Rambo... koliko god vas volio, nemojte dolaziti u Osijek bez novog scenskog nastupa i novih stvari... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
 |
|
MissConception
Ukupno postova: 426 Lokacija: Os Spol:  Žensko
|
Problem je sto nemam pojma koji band bi uopce i mogao doci svirati, a da vec 5 puta nije nastupao u Osijeku... il' je ova zemlja siromasna bandovima, ili ih je vecina poznata u uzim krugovima, ili je Osijek ucestala koncertna stanica...
|
bingo!
moje je mišljenje da je ovo glavni problem.
naravno, naći će se sad oni koje će reć "pa šta ne zovu ove ili one druge, treće..." ali kontam da kad se radi nešto ovakvo onda se to radi za veliki broj ljudi i s time na umu se mora pozivati glazbenike koji će i biti prihvatljivi tako velikom broju ljudi... teško za očekivati da će Dubioza recimo privući isti broj ljudi kao i TBF, jbg, pa se skoro svake godine lineup svede na isto... nije neka kul situaija, al je činjenica.
uostalom, dobro je dok se ne počne pribjegavati nekim drastičnijim "rješenjima" tipa Baruni ili... Karma ahahahaha i tak ti narodnoradijski trash hitići  |
|
|
 |
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol:  Žensko
|
"neću više ići na tu stranu...jer ne mogu suzu u oku skriti...ili moram,s tugom, okrenuti glavu...il' plakati ili se napiti..." |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
 |
|
dgo Ukupno postova: 14 Spol:  Žensko
|
Da li se zna tocan raspored i kad tko svira? |
|
_________________ Pusti neka oci govore.......... |
|
|
|
 |
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
definitivno se ide na tbf i zvonkeca. zvonkec legenda, zvonkec moj dobar drugar. |
|
|
|
 |
|
Igor_OS Ukupno postova: 200 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Crvena Jabuka
Cubismo
Gustafi
Lana Jurčević
The Beat Fleet
Zvonko Bogdan
Zanima me tko su ti glazbeno nadareni pojednici u Studentskom zboru kojima uopće napamet padne dovoditi "pjevače" kao Lana Jurčević.
Treba iz kazneno gonit zbog ovog masakra. |
|
|
|
|
|
 |
|
delboy Ukupno postova: 64 Lokacija: na biciklu Spol:  Muško
|
ne mojte zafrkavati! od legende zvonka,crvene jabuke gustafa,pa do latimo ritmova za svakog po nesto bit ce lijepih fešti ovih ljetnih veceri |
|
|
|
|
|
 |
|
kromosom
Ukupno postova: 104 Lokacija: Antigua and barabuda Spol:  Muško
|
bacite oči na myspace od let3 koji navode da sviraju u osijeku kod bastiona 9.6.
http://www.myspace.com/lettri
? |
|
_________________ Štapičaste tvorbe koje se nalaze u jezgri stanice, i nosioci su gena. |
|
|
|
 |
|
Danny Ukupno postova: 14 Spol:  Nebitno
|
uskoro ce biti i ponesto informacija o afterima , koji se odrzavaju poslije svakog koncerta unutar prostora kluba bastion |
|
|
|
|
|
 |
|
Balkanska svinja Ukupno postova: 50 Spol:  Nebitno
|
crvenu jabuka ne propustam a ostalo ako bude volje navratim da vidim sta ima pametnog
|
de ubiiiiiii se  |
|
|
|
|
|
 |
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol:  Muško
|
vid stvarno
LET3
June, 9 2008 at Tvrdja Bastion |
|
|
|
 |
|
soulfly87 Ukupno postova: 4 Spol:  Nebitno
|
pa vi niste normalni. mogli ste barem jedan dobar bend staviti da nastupa....
ovo je presmijesno!!
jos je sam trebo skoro i tomson i onda bi to bilo to |
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|