Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



ETF: testiranje inteligencije (Mensa)

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Nandino
Offline
Avatar

Ukupno postova: 5431
Lokacija: redakcija portala Osijek031.com
Spol: Muško Muško
Post Postano: 10.04.2008. 8:43 
Naslov:  ETF: testiranje inteligencije (Mensa)
12.04.2008. 10:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Mensa, međunarodna udruga iznimno inteligentnih pojedinaca, održat će testiranje inteligencije u Osijeku u subotu 12. travnja 2008. na Elektrotehničkom fakultetu (Kneza Trpimira 2b, Osijek). Prijave za testiranje se primaju od 10:30 do 14:00 sati na zakazanom mjestu, a prijavljeni će se prema vremenu dolaska razvrstati u grupe koje će se testirati otprilike svakih pola sata do sat vremena.

Uvjeti za sudjelovanje
Na testiranje mogu doći svi stariji od 14 godina osim onih koji su testirani tijekom tekuće ili prošle godine te onih koji su na nekom ranijem testiranju već zadovoljili uvjet za učlanjenje u Mensu. Za rješavanje testa nije potrebno nikakvo posebno predznanje, jer je test neverbalan, ne sadrži nikakve alfanumeričke znakove, drugim riječima potpuno je nevažna kulturna, obrazovna, geografska i bilo koja druga pripadnost kandidata.

Cijena testiranja je 70 kuna po osobi, plaća se na mjestu testiranja prije ulaska u dvoranu i potrebno je donijeti osobnu iskaznicu ili putovnicu. Sve upute za rješavanje testa dobit ćete od psihologa prije početka testiranja.

_________________
Fight
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: