Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Oj rakijo, krvopijo!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Nekvinda
Offline
Avatar

Ukupno postova: 138
Lokacija: Istočno od šanka
Spol: Muško Muško
Post Postano: 12.04.2006. 13:45 
Naslov:  Oj rakijo, krvopijo!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 



Zadnja promjena: Nekvinda; 12.04.2006. 14:18; ukupno mijenjano 1 put.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Nekvinda
Offline
Avatar

Ukupno postova: 138
Lokacija: Istočno od šanka
Spol: Muško Muško
Post Postano: 12.04.2006. 14:16 
Naslov:  Re: Oj rakijo, krvopijo!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Rakije, rakije, rakije 'amo, jer utjehe nema u vodi.



Ubio ženu zbog rakije

Radiša je električnim kabelom do smrti tukao suprugu Lelu. Na to su ga nahuškali prijatelji alkoholičari. Rekli su mu da kradom ispija rakiju. Prije toga su se nad pijanom ženom seksualno iživljavali.

Radiša Jokić (49) iz sela Suvi Do kod Žagubice u Srbiji uhapšen je zbog sumnje da je 8. travnja ubio svoju suprugu Lelu Jokić (40), rodom iz Kučeva.Policija je Lelu zatekla u krevetu, s vidljivim krvavim podljevima po licu i tijelu, a obdukcijom je utvrđeno da je smrt nastupila kao posljedica teških ozljeda kore velikog mozga, nanesenih mehaničkim udarcima teškim i tupim predmetom, koji još uvijek nije pronađen.

Jokić je uhapšen u nedjelju i, uz kaznenu prijavu, izveden pred istražnog suca Okružnog suda u Požarevcu.

Radiša i Lela bili su kronični alkoholičari koji su često dolazili u seosku trgovinu, u kojoj su kupovali isključivo rakiju, pričaju mještani Suvog Dola.Dvojica mještana tvrde da je zločinu prethodilo svojevrsno orgijanje u kući Jokića, u kojoj se nalazilo još nekoliko notornih alkoholičara.Svi oni su se seksualno iživljavali nad pijanom ženom, zajedno s njenim suprugom, a potom su ga huškali da je tuče, žaleći se da im ona, dok izlaze iz kuće u WC, kradom ispija rakiju.

To je razlog zbog kojeg je Radiša bjesomučno pretukao Lelu električnim kabelom, sve dok je nije usmrtio.

"Radiša je nekad bio vrstan elektromehaničar i radio je u ŠIK Kučevo. U Kučevu je i upoznao Lelu i oženio se njome, ali je kasnije ostao bez posla i počeo se opijati. Od roditelja je naslijedio kuću i njive, a on je prodavao dio po dio zemlje. Novac je trošio na svoje i ženino opijanje. Prošlu jesen je prodao veliki dio nasljedstva da bi preko zime njih dvoje imali za rakiju", rekao je jedan mještanin.On navodi da Jokići nisu imali djece, ali je Lela u ranijem braku rodila dvoje."Prije nego što su njeni roditelji u nedjelju odnijeli tijelo za Kučevo, došao je Lelin sin i pitao koja je žena iz sela njegovu majku opremila za pogreb. On bi joj za to platio jer je takav običaj", dodao je mještanin.

Ubojstvo Lele Jokić četvrto je po redu u Suvom Dolu u posljednjih desetak godina. U seoskoj kavani, poslije jedne svađe, došlo je do obračuna noževima u kome je stradao jedan mještanin, a dogodila su se i dva zločina u kojima su sinovi ubili svoje očeve, piše Kurir.

PROKLETA OBITELJ
U selu smatraju da obitelj Jokić godinama prati prokletstvo, još od smrti Radišinog brata. Kao uzrok navode da je Radišina baka ubila njegovu prabaku, iz straha da ne potroši svu imovinu, budući da je išla iz braka u brak.
Jokić je u subotu prijavio policiji da je njegova supruga umrla prirodnom smrću, ali istraga je pokazala da je smrt nastupila zbog surovog batinanja.


IskonInternet
12.04.2006.

_________________


Kroz moj život prolaze mnoge budale. Samo ja ostajem!
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: